Co męczy Devotees w tym momencie?
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
A mój przyjaciel to Clatra - i to taki od dłuższego czasu, nie z doskoku.
-
Hien
Ale Clatra jest bardzo spoko. Gorzej, że wersję do oczu wycofano na zawsze i nie wróci.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Znowu miałam zjazd i nie chciało mi się rozmawiać z nikim, tylko spałam większość dnia i leżałam w łóżku. Przepraszam...
;*
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Spoko. Nas nie masz za co przepraszać bo tu obowiązku udzielania się (WBREW POZOROM) nie ma. To tylko forum fanów DM 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Livv
Dziękuję bardzo <3
;*
-
Lircze
- Ulubiony utwór: kapcie
W tym momencie męczy mnie to, że osoby, na których mi zależało, nagle odchodzą, bez słowa. Było wszystko fajnie aż nagle zrywają kontakt przez zablokowanie na messengerze i nieodpisywanie na smsa. Wyciągam rękę z propozycją konfrontacji aby przegadać co się takiego stało ale nie otrzymuję żadnej odpowiedzi. Ludzie mnie po prostu ghostują... Zwłaszcza osoba, do której coś się poczuło. Było to wielkie zauroczenie lecz teraz czuję niezrozumienie, rozczarowanie, smutek, samotność i zażenowanie tą sytuacją...
Ja wiem, że nie jestem idealnym człowiekiem, lecz po wielu miesiącach pracy nad sobą, uważam, że jestem choć trochę lepszym. Ciężko jest gdy nie ma się kogoś w pobliżu, z kim można było porozmawiać, wyjść na kawę. Bycie samemu w wielkim mieście.
Powoli wychodzę do ludzi, są te różne depoteki, są różne imprezy o tematyce gotyckiej, poznaje się tych ludzi ale jednak nie było mi jeszcze dane znaleźć przyjaciół lub drugiej połówki, która rozumiałaby mnie bez słów. Wspieralibyśmy się wzajemnie, pomagalibyśmy sobie, ufalibyśmy...
Męczy mnie że muszę się domyślać do druga osoba ma na myśli a nie powie tego wprost.
Ja wiem, że nie jestem idealnym człowiekiem, lecz po wielu miesiącach pracy nad sobą, uważam, że jestem choć trochę lepszym. Ciężko jest gdy nie ma się kogoś w pobliżu, z kim można było porozmawiać, wyjść na kawę. Bycie samemu w wielkim mieście.
Powoli wychodzę do ludzi, są te różne depoteki, są różne imprezy o tematyce gotyckiej, poznaje się tych ludzi ale jednak nie było mi jeszcze dane znaleźć przyjaciół lub drugiej połówki, która rozumiałaby mnie bez słów. Wspieralibyśmy się wzajemnie, pomagalibyśmy sobie, ufalibyśmy...
Męczy mnie że muszę się domyślać do druga osoba ma na myśli a nie powie tego wprost.
-
Livv
Bardzo rozumiem ten ból, bo mam tak samo I jest to bardzo frustrujące! Niestety jest ta mniejsza empatia i poziom relacji międzyludzkich w dzisiejszych czasach. Mam nadzieję, że uda Ci się znalesc osoby jakie będą wokół Ciebie na dobre I na złe. Ja jak narazie mam kilka. Trzymaj się! 
;*
-
Livv
Ostatnio depresja dobija i ciężko mi wstać z łóżka... Wczoraj u psycholożki trudny temat wleciał, bo w sumie od dawna czuję że się "maskuję". Więc trochę już zachaczyło o proces terapeutyczny podnoszenia bardzo niskiej samooceny... Z wielu rzeczy, zbędnych balastów, staram się rezygnować. Kiedy widzę, że nie sprawiają mi przyjemności I są męczące. Zaczynam też sama rozpracowywać te schematy myślowe, ale wiadomo, terapia...
;*
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Zjadłem za dużo
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
devotional
Koszty ubezpieczenia samochodu, dlaczego rosną z roku na rok na tego trupa xD
-
stripped
Dorzucili ubezpieczenie od grzybów na masce?
-
devotional
Nie no, tyle to nie xD
-
Livv
Matura i gnębiący mnie nauczyciel Historii. Boję się, że nie dopuści mnie do matury w tym roku, nie rozumie że przed depresję i prywatne problemy w rodzinie wyjęto mi rok z życia w 3 klasie. To bardzo bolesne czuć się taka spowolniona przez rzeczy na jakie nie mam wpływu, bezradna. Czuję jakbym była z tyłu w porównaniu z moimi rówieśnikami i mnie to frustruje.
;*
-
Livv
Kurcze, kocham muzykę i w ogóle sztukę, kocham ją analizować od deski do deski... I nie mam z kim o tym pogadać. Dosłownie moi znajomi jedynie stwierdzają, czy im się coś podoba czy nie i na tym się kończy. "Fajne" nic mi nie mówi! A ja kocham analizować muzykę i dyskutować o sztuce, może nie jestem jedyna...
;*
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Zrozumiałem, jesteśmy debilami
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Livv
W sensie?
;*
-
stripped
Wiesz zasadniczo jesteś tu na forum muzycznym
ale jakoś nie widzę żebyś pisała tu za dużo o muzyce
ale jakoś nie widzę żebyś pisała tu za dużo o muzyce
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Żreta pod korek? 
-
Livv
No bo w sumie to nie wiem, chyba wszystko dzieje się w bestkach, nawet nie pomyślałamstripped pisze:23 gru 2025 20:20Wiesz zasadniczo jesteś tu na forum muzycznym
ale jakoś nie widzę żebyś pisała tu za dużo o muzyce![]()
;*