a tak w ogole to dzisiaj dopiero posprzatalem nieco w pokoju po nalocie znbajomych i wywalilem kilka workow smieci i butelek po napojach "wyskokowych"
Forumowa melina Devotees
-
SuNsHinE
wszystko zalezy od wielu czynnikow.... czasami wypije sie jedno pifko i juz czujemy, ze sie kreci w glowie, a czasami 10 i zadnych efektow..... moj rekord zyciowy to 15 piwek... a rekord w mieszaniu to 3 lampki szampana, 4 piwa, 6 wscieklych, 3 drinki w roznej kombinacji i czulem sie wysmienicie....
a tak w ogole to dzisiaj dopiero posprzatalem nieco w pokoju po nalocie znbajomych i wywalilem kilka workow smieci i butelek po napojach "wyskokowych"
-
DT
to jest najgorsze
chcesz sie upic a nie mozesz 
fu..'em and their law
-
SuNsHinE
jak chcecie sie upic to najlepiej mieszac alkohole, nic nie jesc, zjesc 2-3 aviomariny (uwaga na halucynacje
), zjesc 1 paracetamol..... jest kilka sposobow
.....
-
Gocek
Dokładnie tak jak sun napisał. Bierze sie jakieś tablety od bólu głowy i zapija alkoholem, efekt gwarantowany, albo bierze sie alkohol i w samo południe pije sie go na słońcu .... Eh pamiętam coś takiego 3 piwa na polance w Bażantarni i bardzo fajnie było... kumpel po 4 zasnal a jedna dziewczyna to wypiła jedno, zapaliła fajke i tez poszła w kime ;D
-
SuNsHinE
no taki przypadek to ja mialem ostanio.... po dwoch tyski kal. 0,66 i dżoju walnalem w kime.... dzisiaj patrze w lustro a na plecach skora to mi schodzi platami
.......
-
Disease
Muhaha, a ja własnie smigam na melanż alko z iście @ diabelską kawą
. Pojeździmy sobie walcem drogowym po fszystkich zakazanych tematach, wydłubiemy szpikulcami oczęta tym i owym, a do podrażnienia zmysłów uzyjemy łańcuszków i pejczyków
. Aaa, takie tam, niewinne kobiece igraszki
. Mniami ;p .
-
szajajaba
No i po imprezkach... średnich bardzo... brak depeszowych duszyczek do imprezowania, a te, co imprezują, to zupełnie inne klimaty mają
kilka godzin pisania smsików, jakby nic innego w knajpie nie mozna było robić...
Ale za to muzyczka była niczego sobie, Tilt i Sztywny Pal Azji, tyle, ze ludzie średni...
Ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co sie ma podobno...
I wciąż mi się marzy taka wielka impra, gdzie sa ludzie z różnego świata, gdzie można kogos nowego poznać, gdzie wreszcie cos innego bedzie się działo... na razie totalna stagnacja imprezowa, bez większych wrażeń, emocji, doświadczeń...
Ale jak mieszka sie i żyje w niezbyt wielkim środowisku, to ciężko jest niestety... A jeśli w dodatku stare towarzycho kładzie na człowieka lachę pod byle pretekstem, to juz zupełnie kijowo jest
Ale mam nadzieje wciąż, że taki stan nie potrwa długo, i w moim zyciu pojawią się nowe ludziska interesujące
A w ogóle to miałam nie pisac głupot poimprezowych, tylko grzecznie iść spac... jak widać, nie wyszło mi to zbytnio...
Ale za to muzyczka była niczego sobie, Tilt i Sztywny Pal Azji, tyle, ze ludzie średni...
I wciąż mi się marzy taka wielka impra, gdzie sa ludzie z różnego świata, gdzie można kogos nowego poznać, gdzie wreszcie cos innego bedzie się działo... na razie totalna stagnacja imprezowa, bez większych wrażeń, emocji, doświadczeń...
Ale jak mieszka sie i żyje w niezbyt wielkim środowisku, to ciężko jest niestety... A jeśli w dodatku stare towarzycho kładzie na człowieka lachę pod byle pretekstem, to juz zupełnie kijowo jest
Ale mam nadzieje wciąż, że taki stan nie potrwa długo, i w moim zyciu pojawią się nowe ludziska interesujące
A w ogóle to miałam nie pisac głupot poimprezowych, tylko grzecznie iść spac... jak widać, nie wyszło mi to zbytnio...
-
DT
wczoraj mialem niezapowiedzianą popijawe
chyba jeszcze nie wytrzezwialem
kur.....
jakie te literki w klawiaturze nie wyraźne
[ Dodano: 10 Sie 2005 08:10 ]
chyba bedzie mnie bolala głowa
narazie sie tylko kreci
a tak teraz wygladam
chyba jeszcze nie wytrzezwialem
kur.....
[ Dodano: 10 Sie 2005 08:10 ]
chyba bedzie mnie bolala głowa
narazie sie tylko kreci
fu..'em and their law
-
Disease
Rewelacyjne babskie ploteczki w bossskim towarzystwie
. Najpierw Bikers: dwie godzinki Czarnego albumu Metallicy (mniaaami ;p ), miękkie zimne sofy i barman Adaś
, później Zielona Gęś: panowie z pitbulem, konspiracyjnym szeptem powtarzajacy: Ty, ale ty, ale ty, zobacz, ale czarne, ale obie w skórach
, a na końcu stary dresiarski Bolek, a obecnie nowe równie dresiarskie 211, zjarani kolesie mówiący na pani
, Big Cyc i wspaniałe ciepełko
.
A jednak za mało alko na taki wieczór, na tyle info, na takie szopencje :? ...
Ale za to akcesoria siem przydały
. Muhaha
.
A jednak za mało alko na taki wieczór, na tyle info, na takie szopencje :? ...
Ale za to akcesoria siem przydały
-
DT
znowu piatek jak ja lubie ten czas kiedy jestem pod wplywem i nic sie nie liczy znikają problemy jest tylko blogostan szkoda tylko ze czasem trwa tak krotko.......
ale zawsze mozna go powtorzyc a jedyny minus to zaniki pamieci i glupoty wyprawiane pod wplywem ale w zyciu za wszystko trzeba placic
ale zawsze mozna go powtorzyc a jedyny minus to zaniki pamieci i glupoty wyprawiane pod wplywem ale w zyciu za wszystko trzeba placic
fu..'em and their law
-
SuNsHinE
o jessu... jeszcze tylok dwa dni i bede na zayebistej mega imprezce z moimi najlepszymi znajomymi...
....... ale bedzie masakra.... na pewno zarzuce jakas fotorelacja z miejsca kazni .......
-
Gocek
Ja jutro mam jaką "wiejską zabawe ludową"
takie ogłoszenie przynajmniej wisiało na wsi
czyli przyjedzie jakiś band, postawią stoły w parku (jak bedzie ładna pogoda), zbiorą się ludzie z całej gminy(wiek nie gra roli, od 10-99lat) i będą chlali do 8 nad ranem, oczywiście jeszcze tańce będą
Nie pozostaje mi nic innego jak iść na rower z kumplem, pojechać gdzieś i sobie cos wypić.
No, ale za tydzień urodziny koleżanki ;] a potem następne urodziny (kolezanki z klasy) i rozpoczęcie roku szkolnego... ale to ostatnie to za jakieś 20 dni
No, ale za tydzień urodziny koleżanki ;] a potem następne urodziny (kolezanki z klasy) i rozpoczęcie roku szkolnego... ale to ostatnie to za jakieś 20 dni
-
szajajaba
A ja jeszcze tylko czekam na znajomych, i zaraz zmykam na balety jakieś... Niestey, knajpa tańcująca oferuje jedynie kaszańską, masową łupankę umcuumcu, ale i tak pójdę
Trzeba odreagować ostatnie stresy...
Dobrze, że to bliziutko, to jak się zbetonię, a mam na to ogromna ochotę, to jakoś dopełznę do chatki
Dobrze, że to bliziutko, to jak się zbetonię, a mam na to ogromna ochotę, to jakoś dopełznę do chatki
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
a ja wrocilem wlasnie, lajtowo tylko 1 piwko i styknie 
-
szajajaba
No miały byc balety a wielkie nic było... towarzycho stwierdziło, ze pora iść spać... 
Ledwo 2 pifca pękły, a taka miałam ochotę sie zbetonić...
Ledwo 2 pifca pękły, a taka miałam ochotę sie zbetonić...
-
slick
szajajaba pisze:zbetonić...
-
szajajaba
Schlać, ściaprać, ululać, nawalić, napieprzyć, napruć, utopić smutki w alko, doprowadzić do stanu nieużywalności...
Starczy
Starczy
-
slick
wiem co znaczy
tylko czemu Ty musisz go uzywac, dziwnie mi sie kojarzy 
-
szajajaba
Prosze pana, ja w najmniejszym stopniu na dzień dzisiejszy nie mogę odpowiadać na Pańskie skojarzenia
Ale dobrze. Miałam dzis ochotę być, delikatnie mówiąc, w stanie wskazującym na spożycie nieco większej, niż przyzwoitośc nakazuje, ilości alkoholu... I niestety nie wyszło, czego odżałować nie mogę, i szlag mnie trafia, bo co to ma znaczyc, żeby człowiek nie mógł już towarzystwa znaleźć do takich ekscesów...
Przeciez to skalndal jest co najmniej

Ale dobrze. Miałam dzis ochotę być, delikatnie mówiąc, w stanie wskazującym na spożycie nieco większej, niż przyzwoitośc nakazuje, ilości alkoholu... I niestety nie wyszło, czego odżałować nie mogę, i szlag mnie trafia, bo co to ma znaczyc, żeby człowiek nie mógł już towarzystwa znaleźć do takich ekscesów...
-
Erwartungen
a dlaczego zbetonić jest źle? mnie się bardzo podoba