A ruski też już w drodze.
Delta Machine
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Następny album DM - Wasze oczekiwania..?
Stosik już prawie gotowy.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
A spiczki maja

Enjoy The Silence
-
roniu
Chcialbym zeby wrocil do nich Alan bo on swietnie uzupelnia muze Bardzo bym byl zadowolony gdyby nagrali plytke w stylu ULTRA taka troche industrialna
-
Jari
Oby nie... Niech się sami taplają we własnym sosie i nagrywają dalej te swoje 'inchainsy' w poczuciu, kolejny raz, nagrywania 'naszego najlepszego albumu'...
-
agent orange
- Ulubiony utwór: Personal Jesus
Depeche Mode feat. Michał Szpak. 
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Nie, Szymon Wydra, ma lepszą barwę
.
A tak na serio to uważam, że Szpak chyba lepiej wygląda (tj. jego ciuchy bo jako facet pomijając włosy jest przeciętny) niż śpiewa, bo nie zawsze miał dobrze dobrany repertuar (nie chcę teraz strzelać tytułami, bo już nie pamiętam, który jego występ mnie tak "zbulwersował"), powinien śpiewać coś bo dobrze to brzmi z jego głosem, a nie dlatego, że to b. popularna piosenka.
A tak na serio to uważam, że Szpak chyba lepiej wygląda (tj. jego ciuchy bo jako facet pomijając włosy jest przeciętny) niż śpiewa, bo nie zawsze miał dobrze dobrany repertuar (nie chcę teraz strzelać tytułami, bo już nie pamiętam, który jego występ mnie tak "zbulwersował"), powinien śpiewać coś bo dobrze to brzmi z jego głosem, a nie dlatego, że to b. popularna piosenka.
-
Jari
Dawać Szpaka, Madoxa i innych popaprańców...
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ostrzegam, cios poniżej pasa http://muzyka.onet.pl/260462,0,0,fotonews_detail.html 
A teraz wyjaśnię - NIE podoba mi się to, co zaprezentowałam powyżej. I o ile Szpaka jeszcze można ścierpieć, bo mimo że jest sztuczny i zbyt pewny siebie, to ze swoim stylem od początku do końca był jaki był, to ten cały Madox to już przegięcie robione pod publiczkę po sukcesie Szpaka.
A teraz wyjaśnię - NIE podoba mi się to, co zaprezentowałam powyżej. I o ile Szpaka jeszcze można ścierpieć, bo mimo że jest sztuczny i zbyt pewny siebie, to ze swoim stylem od początku do końca był jaki był, to ten cały Madox to już przegięcie robione pod publiczkę po sukcesie Szpaka.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Widzę sezon ogórkowy na forum otwarty z pompą 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Lucza
- Ulubiony utwór: Shake
Ale (chociaż nie zaczyna się od tego zdania) włosy ma zajebisteMiri pisze:Ostrzegam, cios poniżej pasa http://muzyka.onet.pl/260462,0,0,fotonews_detail.html
-
Hien
wakacje mająstripped pisze:Widzę sezon ogórkowy na forum otwarty z pompą
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Mr StJarna
Więcej ballad Martina, więcej kompozycji Dave'a, więcej gitary (porządnie wykorzystanej), inny producent i (ale tu już sam nie wierzę, że się to stanie) kolaboracja z Alanem.
Czyli że tak powiem, wmieszałem się w tłum. Bo z tego, co widzę większość chce tego samego co ja...
Czyli że tak powiem, wmieszałem się w tłum. Bo z tego, co widzę większość chce tego samego co ja...
-
Katiusha
Zanim nowa płyta będzie nowy singiel? Czy może składanka jakaś?
http://www.youtube.com/watch?v=opp94-fl5MY
http://www.youtube.com/watch?v=opp94-fl5MY
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Rajca
Powinni wydać "The Worst Of". Tak alternatywnie. I tak ktoś kupi 
Ale słabe nagranie. Po co HD jak i tak... ech.
November. No ciekawe...
Ale słabe nagranie. Po co HD jak i tak... ech.
November. No ciekawe...
-
dejmien
No ale jest Andrzej, jest Mińsk. Jest cyrylica w tle. Szkoda tylko, że nie powiedział "jestem Białorusinem". 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Interesujące dość... Jak dotąd nie coverowali nikogo aż tak znanego. Ciekaw jestem jaki utwór nagrali.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Katiusha
"So Cruel". Gahan na wokalu, Gore producentem http://www.depeche-mode.com/2011/09/07/ ... r-details/
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Hmm...strzał trochę niczym Katiushą w płot. Miałem nadzieję na Zoo Station, jakiś automat perkusyjny by odkurzyli, ale kto by to zaaranżował, Fleczer nie umie. Wyjdzie smęciarsko, pewnie w stylu pierdzącej oszczędnej elektroniki jak to Marcinek lubi ostatnio.
I've been watching You...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja się cieszę, bo So Cruel strasznie lubię.
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Ja też, żywiłem tylko nadzieję na szybki numerek 
I've been watching You...