Memento Mori
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Czytam komentarze że ludki narzekają na tego deluxe'a tym razem, nawet co ciekawszych fotek tam nie ma (może chodzi o konkretne wydanie - cd lub winyl), no ale bieda bulić kasiorę za parę fotek więcej.
Nie kumam czemu nie dorzucili bonusowego CD skoro podobno nagrali te 4 numery więcej, chyba że to już teraz będzie kiszenie żeby było co wydawać jak któryś się przekręci.
Nie kumam czemu nie dorzucili bonusowego CD skoro podobno nagrali te 4 numery więcej, chyba że to już teraz będzie kiszenie żeby było co wydawać jak któryś się przekręci.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Mnie ten temat nie męczy, bo i tak mnie nie stać na takie odpały w tej chwili. Może deluxe właściwy (zdjęcia i teksty to żaden dodatek lol) z dodatkowymi kawałkami mnie zainteresuje, jak wyjdzie za pół roku czy coś
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Mnie nie interesują dodatkowe zdjęcia, więc może - za jakiś czas - kupię sobie podstawową wersję.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Jako że byłem dziś z żoną na zakupach, to wpadłem przy okazji do Empiku i kupiłem wersję delux. Będzie okazja, żeby po długim czasie odpalić wieżę.
A zdjęcia bardzo ładne.
A zdjęcia bardzo ładne.
-
Hien
Moja wersja Memento Mori może nie mieć żadnych zdjęć.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Mówisz nie będzie Ci się chciało drukować huehue
-
Hien
Tylko front cover, ale w trybie "roboczym".
-
dejmien
Mnie by ucieszyło i zainteresowało jakieś wydawnictwo Studio Session + utwory, które się nie zmieściły na płycie, remixy i b-sidy. Ja nawet swoich zdjęć z komunii nie oglądam to album z ich zdjęciami koło ptaka mi lata.
-
stripped
To o czym piszesz brzmi już jak wydanie SUPER MEGA RARE DELUXE w ich przypadku xd
-
dejmien
I za to mogli by wołać ze 200 cebulionów, ale za zdjęcia to ja dziękuję. XD
-
Hien
Deluxe SOTU to było coś. Pomyśleć, że wydawało się, że już z każdą płytą coś takiego będziemy dostawać.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nic dodac, nic ujac Hien..
Enjoy The Silence
-
Hien
Jeszcze dorzucę, że przy SOTU, zespół regularnie wrzucał filmiki ze studia, co było BARDZO fajne.
-
dejmien
Stories Of Old z tamtych wrzutek to była mega fajna niespodzianka.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zastanawiam się, czy oni jeszcze mają gdzieś przygotowane te dodatkowe materiały studyjne na serio do wydania kiedyś tam później, czy to raczej tematy zamknięte, bo nie wiem czy po tylu latach faktycznie warto to wydawać
-
Hien
Dla fanów zawsze warto, jak widzę reakcję ludzi na niewydane numery Linkin Park wrzucone do rocznicowego wydania "Meteory", to nie mam wątpliwości. Wiadomo, "Memento Mori" to nie jest płyta tego kalibru poważania, ale ktoś tam się zawsze ucieszy z tego. Ale w tej chwili to nawet nie wiadomo, czy oni wypuszczą w ogóle jakieś fizyczne single z tej płyty, to co dopiero jakieś dodatkowe utwory. Jeśli nawet nagrane, obrobione i wypasione studio session z 2017 potrafią schować do szuflady z powodów z dupy, to ja się na nic nie nastawiam.
-
shodan
To jest niesłychane, jaką ja w przeciągu paru dni przeszedłem transformację w stosunku do Memento Mori. Nie mogę przestać słuchać. Przekonałem się nawet do Soul With Me, które na początku było mi solą w oku.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Dlatego ja się staram nie pisać z wrzącą głową 
-
Hien
Ja taką drogę przeszedłem z Memento Mori, że dziś cały dzień słucham Sounds of the Universe xD Zinterpretujcie to sobie jak chcecie.
-
obi
Osoba która produkuje, miksuje, czy po prostu twórczo zajmuje się muzyką - przeważnie inaczej patrzy na utwór, inaczej słucha cudzych kompozycji niż osoba która przeważnie stoi po stronie "tylko" słuchacza. Może o to Ci chodziło.Czez pisze:24 mar 2023 21:25Nie potrafie Wam tego wytlumaczyc. Chodzi mi o to, ze on sluchajac muzyke bardziej zwraca uwage na strone techniczna, kompozycje itp. Piszac ze pracowal dla M chcialem jedynie powiedziec, ze facet ma jakies glebsze pojecie o muzyce, i to wlasnie w zakresie technicznym. To nie jest jakis fan Myslowitz czy jakiejkolwiek innej grupy, a juz na pewno nie DM. Po prostu siedzi w muzyce. No i wyrazil swoja opinie z pierwszego wrazenia, ktora Wam pokazalem i tyle.
Miałem takie "producenckie" wrażenia przy słuchaniu wczoraj MM, szczególnie przy My Favourite Stranger. "No tak, człek zastanawia się czasem x razy zanim podzieli się jakimś swoim kawałkiem ze znajomymi bo myśli, że brzmi za prosto, trzeba coś więcej pokombinować !"
A tymczasem DM wypuszcza MFS na nowej płycie. Oczywiście dzisiaj po 2, 3, 4 przesłuchaniach bardzo lubię ten kawałek i pasuje mi taka prostota do całości MM, ale przy pierwszym słuchaniu z podejściem bardziej "na nie" był mały "wtf".