Jaki nastrój mają w tym momencie Devotees?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Re: Jaki nastrój mają w tym momencie Devotees?
Do dupy. 
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Ciesz się, że nie możesz....Fanta pisze:przykro mi kochana
...zwłaszcza,że nie jestem w stanie podzielać żadnych negatywnych emocji...
Dzisiejszy nastrój constans
-
em.
U mnie dupaaa
gwiazdy...
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wróciłam z tej wycieczki integracyjnej, nawet nie było tak źle. Pierwszego dnia lało i było zimno jak cholera, ale potem już było fajniej. Szkoda tylko, że zrobiłam tak mało zdjęć, ale ogólnie jestem zadowolona. Znam już po imieniu wszystkich, przekonałam się, że mój wychowawca to świetny gość, znalazłam koleżanki... Jestem zadowolona. Tylko jeszcze, kurde, ta Iliada... Streszczenie sobie przeczytam, nie mam siły.
-
Rajca
Jeśli dobrze kojarzę, klasa samych dziewcząt i pan wychowawca. Ha, ciekawe o czym usłyszymy do matury w Fakcie 
-
Miri
Na razie nie mam syndromu instruktora narciarskiego, nie martw się... 
-
Hien
Wklejaj te fotki co masz. Ocenimy te laski od Ciebie z klasy.Miri pisze:Szkoda tylko, że zrobiłam tak mało zdjęć, ale ogólnie jestem zadowolona. Znam już po imieniu wszystkich,
No i otarte łzy po jedynym koledze! PAN wychowawca! Toż to doświadczony w bojach mężczyzna z odpowiednio wyrobionym, że tak powiem zdaniem na różne tematy. Zgaduje, że zimno Wam w nocy nie było!Miri pisze:przekonałam się, że mój wychowawca to świetny gość
Nie martw się. Obrobią Ci dupe jak zachorujesz.Miri pisze:znalazłam koleżanki...
Told you so...Miri pisze:Tylko jeszcze, kurde, ta Iliada... Streszczenie sobie przeczytam, nie mam siły.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
+1/Lubię to!/WykopHien pisze:Wklejaj te fotki co masz. Ocenimy te laski od Ciebie z klasy.
PACZKA
PACZKA
-
Miri
1. Przeważnie robię krajobrazy, a nie portrety czy spontaniczne fotki podczas głupawek, na które żal baterii w aparacie, więc nie ma co oceniać.
2. Lekko się mylisz, ale myśl sobie co chcesz, twoja sprawa. Lubię go nie przez to, że brak mi męskiego towarzystwa (zdziwiłbyś się) i mam ten wyżej wspomniany syndrom instruktora narciarskiego (to żenujące), ale przez to, że po rozmemłanych nauczycielach z gimnazjum taki zdecydowany facet to niezła odmiana. Poza tym podobno robi interesujące lekcje i pół szkoły nam zazdrości takiego wychowawcy.
3. To już mój problem.
2. Lekko się mylisz, ale myśl sobie co chcesz, twoja sprawa. Lubię go nie przez to, że brak mi męskiego towarzystwa (zdziwiłbyś się) i mam ten wyżej wspomniany syndrom instruktora narciarskiego (to żenujące), ale przez to, że po rozmemłanych nauczycielach z gimnazjum taki zdecydowany facet to niezła odmiana. Poza tym podobno robi interesujące lekcje i pół szkoły nam zazdrości takiego wychowawcy.
3. To już mój problem.
-
Rajca
Miri bezpardonowo rozprawiła się z Hienem po czym ukontentowana poszła siać zniszczenie na poletkach innych ciulów z forum Devotees.
I po co taka spina? Pierwszy raz spotykasz się z takim humorem? Tutaj przynajmniej wiesz, że wynika to ze specyfiki ludzi, a nie tajonego kure.stwa współrozmówców. Ano to są twoje problemy. Nikt Ci nie zarzuca, że masz jakikolwiek syndrom. Chociaż ja lubię syndromy, palindromy i kosmodromy. A jak gram Łajce na bałałajce to mnie swędzą jajce
I po co taka spina? Pierwszy raz spotykasz się z takim humorem? Tutaj przynajmniej wiesz, że wynika to ze specyfiki ludzi, a nie tajonego kure.stwa współrozmówców. Ano to są twoje problemy. Nikt Ci nie zarzuca, że masz jakikolwiek syndrom. Chociaż ja lubię syndromy, palindromy i kosmodromy. A jak gram Łajce na bałałajce to mnie swędzą jajce
-
Hien
Miri, ale tata się nie liczy 
-
Rajca
Rozgrzewka Kliczko - Adamek 
-
Miri
Jak dalej będą takie analizy każdego mojego postu a potem najazdy na mnie, że się spinam, to naprawdę zacznę o was myśleć w kategorii ciulów
.
Nie no, ok. Nie jeżę się już.
Nie no, ok. Nie jeżę się już.
-
mintaj
Jezu, kto niby tutaj tak na ciebie najeżdza? 
FREE STATE ci się włamał na konto czy co?
FREE STATE ci się włamał na konto czy co?
PACZKA
PACZKA
-
Rajca
Każdemu nalewamy ze źródełka naszej miłości podług zasług 
-
Hien
Miri, chyba faktycznie się zmęczyłaś wycieczką (nie wnikam czym bo to nie po rycersku), wypij coś chłodnego, ochłoń, nie rzucaj lodem w ludzi, którzy mają poczucie humoru. Bo to tylko humor, nie prawdziwa złosliwość. Wszak zawsze możesz spotkać takich, którzy na serio wyprują Ci flaki złośliwością. Więc przemyśl sobie czy warto na nas napadać, ja już się więcej nie odzywam.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Rzygać mi się chce 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Fanta
lepiej bym tego nie skomentowała.. Strippet - współczuje,ale wstrzeliłeś się w gadkę pięknie 

Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
Rajca
stript, ale co Ci jest? 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
przedawkował stoperan 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl