Dobra, rozumiem. Jest jak jest, może być gorzej, a tego nie chcę. Pisz co chcesz, nie zabraniam ci. Ostatnio się jakaś cięta na ciebie zrobiłam i mnie trochę drażnił ten twój specyficzny humor w stosunku do mnie, ale w końcu Hien to HienHien pisze:Miri, chyba faktycznie się zmęczyłaś wycieczką (nie wnikam czym bo to nie po rycersku), wypij coś chłodnego, ochłoń, nie rzucaj lodem w ludzi, którzy mają poczucie humoru. Bo to tylko humor, nie prawdziwa złosliwość. Wszak zawsze możesz spotkać takich, którzy na serio wyprują Ci flaki złośliwością. Więc przemyśl sobie czy warto na nas napadać, ja już się więcej nie odzywam.
Jaki nastrój mają w tym momencie Devotees?
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Jaki nastrój mają w tym momencie Devotees?
-
Rajca
Miri bierz, a raczej nabierz - duuużo dystansu do siebie i do innych 
Tako rzecze Rajca!
Tako rzecze Rajca!
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Hiena i Rajcy nie warto. np astiz odbierał wszystko jakby zabili jego babkę naleśnikiem i Wyborczą ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Miri, już to raz pisałaś i ile z tego wyszło?
Widze, że się cięta zrobiłaś więc wrócę do moich wesołych zabaw z chłopcami (pokażcie Panowie, że macie zdrowo w głowach i nie walcie debilnych komentarzy do tego zdania
) i tak niech sobie jest.
Ja mogę być szalenie poważny, ale nikomu nie będzie z tego powodu lepiej.
Za stary jestem na takie przepychanki z nijakiego powodu.
Hien to Hien, zgadza się, ale Miri to Miri i nie zapominaj o tym.
Ejdry, nieee. Kieca to była o wiele dziwniejsza sprawa. Albo brał wszystko do siebie i odwalał płaksę, albo odbijało się wszystko od niego jak piłka kałczukowa (domenta Freesia).
Na żywo nie wiem bo go nie poznałem, ale wiesz. Fajki wziął do siebie
Pewnie jak widzi kogoś z papierosem to już wie, że ten ktoś go ma w dupie.
Widze, że się cięta zrobiłaś więc wrócę do moich wesołych zabaw z chłopcami (pokażcie Panowie, że macie zdrowo w głowach i nie walcie debilnych komentarzy do tego zdania
Ja mogę być szalenie poważny, ale nikomu nie będzie z tego powodu lepiej.
Za stary jestem na takie przepychanki z nijakiego powodu.
Hien to Hien, zgadza się, ale Miri to Miri i nie zapominaj o tym.
Ejdry, nieee. Kieca to była o wiele dziwniejsza sprawa. Albo brał wszystko do siebie i odwalał płaksę, albo odbijało się wszystko od niego jak piłka kałczukowa (domenta Freesia).
Na żywo nie wiem bo go nie poznałem, ale wiesz. Fajki wziął do siebie
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
dejmien
Ale freś nie był taki, że wszystko spływało po nim jak woda po kaczce. Czasami potrafił się oburzać, obrażać, pyskować i wyskakiwać z paziem z byle powodu.
-
devotional
bo to człowiek problem był. ale o zmarłych dobrze albo wcale 
-
Rajca
dejm, ale to ja go spaziowałem 
-
dejmien
Wiec mi się omsknęło z tym paziem. Ale pamiętam, że wyskoczył z jakimś chamskim tekstem do Ciebie albo do Hienia - już nie pamiętam. I to nie wtedy kiedy się z nami ładnie żegnał. 
-
Rajca
Oj szczenięta też czasem chcą pokazać, że mają zęby. Ale starych wilków to nie rusza 
-
Hien
Ale zauważyłes pewnie jak to u niego wyglądało. To było takie oburzanie się ala małe dziecko, wkurza się, ale boi napyskować na całego. Taki popis to Freś dał na samym końcu. Wcześniej to były płaczliwe teksty w stylu "nie nazywaj mnie babą bo tego nie lubię" i tona emotkionek żeby czasem ktoś za poważnie nie wziął tych dąsów. Nie twierdze, że po nim spływało, ale tak to wyglądało. Dosrywałeś mu a on nadstawiał ryja na więcej. Rajca mu dosrywał z maczugi a ten do niego "oj Rajca znowu narzekasz". To były dialogi w stylu:dejmien pisze:Ale freś nie był taki, że wszystko spływało po nim jak woda po kaczce. Czasami potrafił się oburzać, obrażać, pyskować i wyskakiwać z paziem z byle powodu.
Rajca: twoja matka to prostytutka a ojciec skręca długopisy w pracy.
Freeś: oj Rajca, znowu marudzisz
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Nieee, Fresiaczek preferował bardziej emotkę
i pisał <ironia>.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Fristejt: Kuźwa ale ze mnie idiota. :S Peace.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Freś to prawdziwy katolik - nadstawiał drugi policzek.Hien pisze:Dosrywałeś mu a on nadstawiał ryja na więcej.
-
Rajca
Peace!! To było to. Ale wszyscy macie rację 
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Słaby ten Adamek

I've been watching You...
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Nie ma to jak klimat gimnazjum... Szkoda, że tak szybko minął...
-
devotional
wtf?!
-
Rajca
Miri pisze:Na razie nie mam syndromu instruktora narciarskiego, nie martw się...
Ja wiem, że to troszku tak nieładnie, odkopywać trupa jak kopało się leżącego. Ale zdobyłem się na odwagę. Co to ku.rwa jest syndrom instruktora narciarskiego? Myślałem, że wszyscy wiedzą, to się nie będę odzywał. Ale spytałem kilka osób i nikt, nic...?Miri pisze: Lubię go nie przez to, że brak mi męskiego towarzystwa (zdziwiłbyś się) i mam ten wyżej wspomniany syndrom instruktora narciarskiego (to żenujące),
-
Hien
To pewnie chodzi o ciasnotę w kroku. Wiesz, jak się chodzi w butach narciarskich to się tak śmiesznie chodzi. Rozumisz, Kaźmiż...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Pierwszy wynik w google:

Mój tysięczny post i cytuję w nim Victora Gimnazjalistę... Wymowne.Victor Gimnazjalista ;( pisze:Wpada ci w oko ktoś, kto jest poza grupą, jest waszym guru, przewodnikiem, nauczycielem, kimś starszym, mądrzejszym i trochę nieosiągalnym. Taki układ ma mniej niż mizerne szanse na przetrwanie, ale potem wspomina się go latami jako symbol bycia jeszcze kompletnym dzieciakiem.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA