2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Re: Warszawa 23 maj 2009

Post 20 maja 2009 10:42

Żebyś wiedział ze tak,ja co prawda wierszyków nie pisałem ale swoje 5 groszy dodałem.Wydaje mi się ze oficjal przemówi jutro lub pojutrze ,bo do 21-szego maja odwołane wiec moga do 21-go siedzieć cicho i spokojnie.
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 20 maja 2009 10:43

Mr.X - no wiesz, zaczelo sie od plotki ze sraczka, co moglo wywolywac jeszcze jakies uszczypliwe zarciki, teraz jest plotka o raku i o tym raczej rymowanek nikt nie bedzie produkowac.

Teraz wsz-scy podlapali od Nas temat i rowniez sugeruja cierpliwie czekac na dot.com... :lol: ohhh, what a funny day... :grins:
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 11:49

Biskup pisze:Łooooo! :shock:
Na tamtym drugim forum już piszą o świeczkach i robią z Gahana trupa:
All,
ma propozycję. Cokolwiek się wydarzy, spotkajmy się o 16.00 23.05 przed stadionem Gwardii w Warszawie.

Pokazmy, jak bardzo zależy nam na DM i jak bardzo wspieramy Dave'a.
Zapalmy świeczki, potrafimy zaśpiewać wszystkie utwory DM, pokażmy, na co nas stać!
Co za żałość. :/
ja pierniczę :/
marcindreszcz pisze:A ja z uporem maniaka twierdze że jezeli oficial milczy to koncert bedzie :8
Nie chce Cię gasić ale dla mnie oficjalna strona jest obecnie najmniej wiarygodnym źródłem. BRAT jest ku.tasem, jęzor mu się zawiązał, posty na forum dotcom sa kasowane... co to prostytutka ma być? Zaczniecie wierzyć w to ,że koncert jest odwołany wtedy kiedy jakiś grubas uzna ,że przyszedł juz ten moment?
Stage trucki nie zawrócą, nie będzie nagłego olśnienia Gahana, że wyzdrowiał.
Teraz liczy się jego zdrowie a z nim nie jest dobrze i na prawde wole żeby koncert się nie odbył, nawet jeżeli Gahan uzna ,że może wystapić. Koniec.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Jari

Post 20 maja 2009 11:51

Mr.X pisze:Wiem, że tym osobom co pisali te wierszyki o Gahanie nie jest teraz do śmiechu...
Bez przesady..., napisałem, że jeśli Gahan chory to może głupio wyszło, ale żebym strasznie cierpiał z tego powodu to nie powiem... Nadal mam świetny humor i jak nie pójdę na koncert to przynajmniej obejrzę mecz Wisły z Lechią. Nie jestem fanatykiem! Wczoraj na 'innym' forum przeczytałem: Przecież Bóg nie może mieć raka! Chryste - ten co to napisał ma chyba wszystkie choroby świata w mózgu.
Awatar użytkownika
Czez
Ulubiony utwór: Cala masa

Post 20 maja 2009 11:56

Chcialbym powitac nowe osoby na forum. Jak Wszyscy widzimy temat jest goracy i napiety. Denerwujace jest jednak to milczenie, moze to jednak dobry znak?
Enjoy The Silence
Jari

Post 20 maja 2009 11:58

Tak się Hien zastanawiam, który typ bardziej jeb.nięty: ten twój czy ten mój z cytatu? :8
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 12:01

Jeden lepszy od drugiego :D Rosnie nam prężnie nowa grupa relgijnych fanatyków. Powoli beda wznoszone kościoły, pierwsze spotkanie sekty na "suchym" gruncie przy Gwardii... ja ciupcia :/
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 20 maja 2009 12:07

faktycznie na "-" forum fenomenalne teorie padaja.
Ciekawe kiedy wpadna na pomysl pielgrzymek do basildon i stawiania ołtarzy na drodze... dla nowego prawidzwego Boga :-/

a przy okazji rozkreci sie nowy biznes kapłański i tak:
- administratorzy forum będą biskupami
- moderatorzy kapelanami
- administratorzy stron bedą zbierali sie na konklawe i wybierali papieża

a szary lud będzie kupował paciorki, i płacił składki na utrzymanie świątyń.

itp.

a na końcu powstanie Instytucja Ochrony Wiary cos w stylu Inkwizycji i nas wszystkich realistów mojego pokroju wytnie w pień za herezje i wolność umysłu.
Awatar użytkownika
Mr.X
Ulubiony utwór: Walking In My Shoes

Post 20 maja 2009 12:13

Mam nadzieje, że w najbliższym czasie napiszą co tak naprawdę jest Gahanowi, bo faktycznie fanatycy go uśmiercą za życia, i na planecie znikną wszystkie czerwone róże... ;)
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
Awatar użytkownika
Nati
Ulubiony utwór: Stripped

Post 20 maja 2009 12:20

Biskup pisze:Łooooo! :shock:
Na tamtym drugim forum już piszą o świeczkach i robią z Gahana trupa:
All,
ma propozycję. Cokolwiek się wydarzy, spotkajmy się o 16.00 23.05 przed stadionem Gwardii w Warszawie.

Pokazmy, jak bardzo zależy nam na DM i jak bardzo wspieramy Dave'a.
Zapalmy świeczki, potrafimy zaśpiewać wszystkie utwory DM, pokażmy, na co nas stać!
Co za żałość. :/
Co oni już powariowali wszyscy. Żywcem chcą pochować Gahana :!: :fuckyou:
Awatar użytkownika
kano
Ulubiony utwór: People Are People

Post 20 maja 2009 12:22

rafi666 pisze:faktycznie na "-" forum fenomenalne teorie padaja
Dobra jest tam ta cała Aga - tzn. ta kobitka z lotniska Okęcie, ta co ma wielkie wtyki u tych co są blisko DM i te jej teksty, ze od kilku dni ryczy... :lol: :lol: Jej teorie i posty chyba przerastają wszystko.

Nie moge jak ich wszystkich tam czytam.
Awatar użytkownika
bARREL

Post 20 maja 2009 12:31

kano pisze: Dobra jest tam ta cała Aga - tzn. ta kobitka z lotniska Okęcie, ta co ma wielkie wtyki u tych co są blisko DM i te jej teksty, ze od kilku dni ryczy... :lol: :lol: Jej teorie i posty chyba przerastają wszystko.

Ta Aga? Kojarze z reala jeszcze z okolic 2001 roku.
Toć to ona juz nie młodka, lat nie ma juz naście a grubo ponad 30, a dM to nie Britney by tak histeryzowac ...
jednak wiek nie gra roli.... jak to sie ludziom moze w łebach poprzewracyjać i robia z siebie tzw. pozerów nawet kosztyjem robienia z siebie pośmiewiska.
Awatar użytkownika
kano
Ulubiony utwór: People Are People

Post 20 maja 2009 12:37

rafi666 pisze:
kano pisze: Dobra jest tam ta cała Aga - tzn. ta kobitka z lotniska Okęcie, ta co ma wielkie wtyki u tych co są blisko DM i te jej teksty, ze od kilku dni ryczy... :lol: :lol: Jej teorie i posty chyba przerastają wszystko.

Ta Aga? Kojarze z reala jeszcze z okolic 2001 roku.
Toć to ona juz nie młodka, lat nie ma juz naście a grubo ponad 30, a dM to nie Britney by tak histeryzowac ...
jednak wiek nie gra roli.... jak to sie ludziom moze w łebach poprzewracyjać i robia z siebie tzw. pozerów nawet kosztyjem robienia z siebie pośmiewiska.
Taaa szpanerka co wrzuca foty z Gahanem w zielonej marynarce i sobą. Normalnie VIPka. :lol: Mam mniej więcej tyle samo lat i dzięki Bogu mi tak nie odbija. :roll: Ogólnie to perełki oni tam sadzą, że strach. A najbardziej żal mi dziennikarzy tych podrzędnych pisemek co wstawiając te ich brednie na portalach. Niczym niepotwierdzone plotki. No jak taki zamęt można siać? My czekajmy na oficjalne info! :)
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 20 maja 2009 12:47

marcindreszcz pisze:Po raz chyba 20ty wszedłem na http://www.depechemode.com i... już mi sie wydaje ze z tego zdjecia na stronie głównej Dave mi środkowego palca pokazuje,nie no spadam spać. :D
ahahahaha :lol: mam tak samo.. co chwilę odświeżam stronke, co chwilę zaglądam i już jakieś schizy mnie łapią :lol:

co do spotkania pod stadionem "mimo wszystko"- szczyt szczytów. co to ma być? pokażmy na co nas stać.. no, właśnie! pokażmy i uszanujmy to, że ewentualnie żadnych koncertów nie będzie. gdyby ktokolwiek żywił do DM taki szacunek jak deklarują na forum- przestałby kłapać bezmyślnie ryjem i rozniecać plotki na temat tego czy owego. jasne, spekulować możemy sobie w jakimś tam zamkniętym gronie ale to co dzieje się na drugim forum przekracza granice dobrego smaku.. niech każdy siedzi na dupie i czeka na oficjalne info a nie ciągle wymyśla totalne pierdoły na temat DM i stanu zdrowia Gahan'a..
ech.. :P

------------------------------------------------------------
co do niemieckiej stronki, jak już ktoś wcześniej wspominał..

Zaplanowany na tą sobotę koncert Depeche Mode w Warszawie powinien zostać odwołany, według informacji podanych w różnych źródłach.
Oficjalnego oświadczenia jeszcze nie ma. Jednak występ został już wykluczony z oferty http://www.depechemodelive.com. Oficjalnego zajęcia stanowiska /w tej sprawie/ oczekuje się w ciągu najbliższych godzin..

-----------------------------------------------------------

wiecie co.. jestem naprawdę zniesmaczona tym pomysłem ze świeczkami i takimi tam.. no, będę to przeżywać przez dwa dni bo czegoś tak okropnego jeszcze nie spotkałam..
:co: :/ :co: :o
Awatar użytkownika
slick

Post 20 maja 2009 12:47

mg pisze:wykończę się....od wczoraj śledzę Wasze zapiski,myśle i myślę, pół nocy nie spałam.rano w tvn24 coś mówili ale dziecko ich zagłuszyło :evil:
pomimo tego że wszystko wskazuje na to że konceru nie będzie ,oficjalana strona oczywiście milczy :evil: szlag mnie jasny trafi...a w piątek obchodzę urodziny i to miał być wymarzony,idealny prezent na rozpoczynająca się 3"z przodu"...
Masz racje mg. :) To oczekiwanie na management jest zdecydowanie nie fair w stosunku do wszystkich fanow zespolu. Nie Ty jedna masz plany, zabookowane bilety na transport itp. :) W sumie to wspolczuje organizatorom masowych wyjazdow w grupach, oni maja teraz niezmiernie ciezko. Oficjalne stanowisko wiele by pomoglo (o ile nie zakonczylo jednej wielkiej gdybaniny), wszyscy by wiedzieli na czym stoimy.
Awatar użytkownika
bARREL

Post 20 maja 2009 12:56

The Darkest Star pisze:wiecie co.. jestem naprawdę zniesmaczona tym pomysłem ze świeczkami i takimi tam.. no, będę to przeżywać przez dwa dni bo czegoś tak okropnego jeszcze nie spotkałam..
:co: :/ :co: :o
ludzie to jednak popieprzeni sa co?
Palenie świeczek to mi sie kojarzy z miejscami smiertelnych wypadków. Np. samochodowych, czy skatowania kogoś na śmierć pod jakąś ścianą. Ewentualnie jak umarł papież palili świeczki, no ale UMARŁ.
A Dave jakby nie było zyje, ponadto nie zginał w wypadku samochodowym, nikt go nie zatłukł na stadionie pod którym maja iśc świece, ani nie jest papieżem itd.

to niech jeszcze pomysłodawcy jakies bydlo w ofierze poswieca
i czarna msze urzadza a o polnocy łupną sobie pimpf i padna na ziemie.
Awatar użytkownika
prey

Post 20 maja 2009 12:57

slick pisze:
mg pisze:wykończę się....od wczoraj śledzę Wasze zapiski,myśle i myślę, pół nocy nie spałam.rano w tvn24 coś mówili ale dziecko ich zagłuszyło :evil:
pomimo tego że wszystko wskazuje na to że konceru nie będzie ,oficjalana strona oczywiście milczy :evil: szlag mnie jasny trafi...a w piątek obchodzę urodziny i to miał być wymarzony,idealny prezent na rozpoczynająca się 3"z przodu"...
Masz racje mg. :) To oczekiwanie na management jest zdecydowanie nie fair w stosunku do wszystkich fanow zespolu. Nie Ty jedna masz plany, zabookowane bilety na transport itp. :) W sumie to wspolczuje organizatorom masowych wyjazdow w grupach, oni maja teraz niezmiernie ciezko. Oficjalne stanowisko wiele by pomoglo (o ile nie zakonczylo jednej wielkiej gdybaniny), wszyscy by wiedzieli na czym stoimy.
Dokładnie oficjalny komunikat rozwiałby wszelkie wątpliwości i nie byłoby spreading Blasphemous Rumours!
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
Awatar użytkownika
mg
Ulubiony utwór: higher love

Post 20 maja 2009 12:58

jasne, spekulować możemy sobie w jakimś tam zamkniętym gronie ale to co dzieje się na drugim forum przekracza granice dobrego smaku..
nie wiem komu dziękować za to że nie mogę wejść na to drugie forum :roll:
jeżdżąc na zloty widziałam to i owo, i choć sama jestem fanką ,to jednak nie fanatyczną.palić swieczek,uśmiercać ani ciąć żył nie zamierzam a pomysłów takich to ja tylko gratuluję :8
Awatar użytkownika
slick

Post 20 maja 2009 13:01

rafi666 pisze:to niech jeszcze pomysłodawcy jakies bydlo w ofierze poswieca
i czarna msze urzadza a o polnocy łupną sobie pimpf i padna na ziemie.
No przeciez blak selebrejszyn mialo byc tak czy tak spiewane. :lol: Czyzbys nie wchodzil na akcja myyyslnik depeszmod peel? :mrgreen: Nie przyjdziesz, nie zaspiewasz, nie zapalisz swieczki - nie bedziesz depeszem. Nie bedzie polskim myyyslnik fanem depeche mode. :8
Awatar użytkownika
bARREL

Post 20 maja 2009 13:05

dla takich jak ja to juz tylko sam myslnik pzoostał :)
tzn. skreślnik hehe