Depeche Mode Madness Bracket - Memento Mori update edition
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Depeche Mode Madness Bracket - Memento Mori update edition
No chyba nie wierzyłeś, że nagle wygra coś z MM.
Ale i tak jest zaskakująco, że nie wygrał Stripped czy POT.
No i druga pozycja Breathe to też jest coś.
Ale i tak jest zaskakująco, że nie wygrał Stripped czy POT.
No i druga pozycja Breathe to też jest coś.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Trochę nuda nuda nuda.
Ale w gruncie rzeczy chodziło mi tylko o zroastowanie MM i to się udało.
Ale w gruncie rzeczy chodziło mi tylko o zroastowanie MM i to się udało.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
No nie wiem Wujek, Policy nie ma aż takiego poszanowania jak się wydaje, głównie ja i Czez na niego głosowaliśmy. I tak daleko zaszedł, ale to głównie ze względu na to, że potrafiliśmy głosować tak, że przechodziły WSZYSTKIE numery xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Powiem tak, w pewnym momencie znowu zrobiło się mocno violatorowo (trochę też dzięki mnie lol), ale na szczęście finał zweryfikował prawidłowo. Mimo wszystko jestem zaskoczony powodzeniem kawałków z MM, sam część obecnie postawiłbym wyżej niż większość best of... może nie People Are Good, ono miało akurat szczęście od Mudżyna.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ja, a co?
Enjoy The Silence
-
shodan
Myślę, że ma. Wiadomo jedynie, że Dragon nie lubi. Dla mnie to też jest utwór topowy, chociaż w tym turnieju chciałem dać jednak nieco więcej głosów paru innym utworom, jak choćby Breathe czy The Love Thieves.Hien pisze:18 gru 2023 17:26No nie wiem Wujek, Policy nie ma aż takiego poszanowania jak się wydaje
Sporym zaskoczeniem in minus było za to wczesne odpadnięcie Shine czy Surrender. A nawet Always You.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Shine odpadło z Enjoyem, Surrender w zestawie z Freelove (zero punktów), Behindem, Alwaysem i Cleanem, czyli trudnymi rywalami. Mnie raczej nie dziwi, że w tak wyrównanej stawce w końcu inne utwory wyszły na czoło.
Wiadomo, że Dragon nie lubi Policy, a u mnie ten numer chwilowo zszedł na dalszy plan. W tej sytuacji finał to max możliwości (chyba).
Skład finału bardzo typowy, widać, że czołówka jest bardzo szeroka (tzn. kilkanaście utworów, a nie trzy), skoro możliwe są takie zamiany i dalej uważamy je za standard (jak ja czy Hien czy Stripped).
A Memento Mori wypadło... wcale nieźle.
Wiadomo, że Dragon nie lubi Policy, a u mnie ten numer chwilowo zszedł na dalszy plan. W tej sytuacji finał to max możliwości (chyba).
Skład finału bardzo typowy, widać, że czołówka jest bardzo szeroka (tzn. kilkanaście utworów, a nie trzy), skoro możliwe są takie zamiany i dalej uważamy je za standard (jak ja czy Hien czy Stripped).
A Memento Mori wypadło... wcale nieźle.
-
shodan
Wypadło nieźle. I trzeba to zauważyć. To są bardzo dobre utwory. A że musiały się mierzyć z legendami, to już inna sprawa. W końcu to nie byle jaki zespół z ponad 40-letnim stażemm.
-
Hien
Ale widzisz Wujek, ja wiedziałem przy których numerach Ty na Policy nie zagłosujesz xD Dorzuć Dragona i Melkiego, a masz niewiele ponad 50% , a to już cienkie szanse na finał. Ja czasami już trochę bekowo, korzystałem z tego, że się głosy rozchodziły i kiedy nie byłem pewny, to po prostu waliłem na remisy. Nastepnym razem to już wolę zrezygnować, żeby tylko nie było znowu parzyście.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ja planowałem głos na Policy w finale, hy
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Policy śmierdzi (wrocławska policja też)
-
shodan
Ale na co Ty Kuba tak naprawę liczysz? Że ktoś będzie głosował przeciwko sobie?
POT był kiedyś mistrzem ligi. Podobnie jak Halo. Każdy utwór trafia na kumulację faz, która jednak mija. Te utwory są wciąż w obiegu, ale konfiguracje się zmieniaą.
Ale dla mnie POT to zawsze utwór topowy. Dałbym się za niego posiekać.
A jeżeli z jakichś powodów nie głosuję na taki brylant jak POT, to znaczy, że to musi być wyjątkowy zespół.
POT był kiedyś mistrzem ligi. Podobnie jak Halo. Każdy utwór trafia na kumulację faz, która jednak mija. Te utwory są wciąż w obiegu, ale konfiguracje się zmieniaą.
Ale dla mnie POT to zawsze utwór topowy. Dałbym się za niego posiekać.
A jeżeli z jakichś powodów nie głosuję na taki brylant jak POT, to znaczy, że to musi być wyjątkowy zespół.
-
Hien
Jezu, Wujek, zluzuj xD
-
shodan
Tzn?
-
Hien
Ja na nic nie liczyłem, ja się po prostu bawiłem, zabawa się skończyła, i tyle. Większość tego bracketa to były strzały po ciemku. Nie chcę mi się tego wałkować.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Jakakolwiek inna też
DEPESZWIZJA 123: EDYCJA NOWOFALOWA
FINAŁ 21:15
FINAŁ 21:15
-
shodan
Wybacz, ale nie rozumiem. I niech tak lepiej zostanie.Hien pisze:18 gru 2023 21:56Ja na nic nie liczyłem, ja się po prostu bawiłem, zabawa się skończyła, i tyle. Większość tego bracketa to były strzały po ciemku. Nie chcę mi się tego wałkować.
-
Hien
I tak by tak zostało xD
-
shodan
Bo mam Kuba jakieś wrażenie, że jesteś zawiedziony wynikami i próbujesz na dodatek nam wmówić, że Cię te wyniki nie obchodzą. Każdy się chyba bawił, głosował na co chciał i wyszło jak wyszło. Wygrał utwór wyjątkowy. Drugi był - absolutne jednak zaskoczenie - Breahe. Trzeeci POT.
-
Hien
Ja te wyniki mam szczerze mówiąc w poważaniu, ten bracket niestety wyszedł kuriozalnie pod każdym względem, więc choćby nic by mnie tu nie zdziwiło. A i tak wyszło kompletnie przewidywalnie.
Absolutne zero zaskoczenia, Breathe ma tu wielu psychofanów.