Przepraszam jeśli poczułas sie urazona nie miałem takiego zamiarugilles pisze:precious - nie rób ze mnie takiego dauna kompletnego
a Ty Erw włącz w końcu to gg i powiedz mi czy ten numer co mi podałeś to komóra Zenka i jeśli tak to skąd masz ten numer??
Humor
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
poczułas sie urazona ... TO DO MNIE???
-
Customers Suck
Ostatnie dwie strony topiku zaje-biste. 
-
pimpf_101
Ja się postarzałem lub wypadłem z rytmu, bo nie wiem co by było śmieszne gdyby było " bez seksu oralnego".gilles pisze:czy mi sie wydaje, czy pierwszy kawał jest skopany?
-
gilles
bez słowa "oralnego", "seks" ma tam być
-
gilles
żeby jakoś sensownie zakończyć te dyskusje ...
myślę, że teraz już wszyscy wiedzą dlaczego zakończenie kawału było dla mnie mało zaskakujące
(teraz pozostaje tylko kwestia: czemu tak myślałem?
)
Kod: Zaznacz cały
Gilles02:26:45
wyobraź sobie
Gilles02:26:50
że dopiero teraz
Gilles02:27:06
ZAŁAPAŁEM
Gilles02:30:22
ale nie jest tak źle bo to nie moja tępota, tylko po prostu ja czytając "- Można by było spróbować seksu oralnego." miałem na myśli "ten typ" seksu oralnego którym sie kawał zakończył
-
gilles
-
Erwartungen
co ty mi mówisz że jesteś kobietą! Przez 313 postów byłaś kobietą!!gilles pisze: poczułas sie urazona ... TO DO MNIE???
-
pimpf_101
@ Erwart, siedź przed tym Twoim kolporterskim gównem, nie mówię "nie", ale z łaski swojej zawryj gebę.
-
pimpf_101
No przyznaję, w Twojej wersji też jest nawet znośny.gilles pisze:czy mi sie wydaje, czy pierwszy kawał jest skopany?
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Takie na 10 nie nadają się do publikacji w miejscu publicznymErwartungen pisze:Bo kawał jest wg mnie na siódemkę z dziesięciostopniowej skali.
-
Erwartungen
maksymalnie mnie to rozbawiło - rozdrażniłem go swoim wszędobylstwempimpf_101 pisze:@ Erwart, siedź przed tym Twoim kolporterskim gównem, nie mówię "nie", ale z łaski swojej zawryj gebę.
(dla informacji - nie mam komputera sprawnego od blisko dwóch miesięcy, wlazłem na forum w kolpie, napisałem dwa posty a pimpf ma dość
Eves
gilles
PS - ja myślę że dział humor na tego typu wynurzenia jest jak najbardziej na miejscu... CZARNY HUMOR...............
PS2 - szybki zakład: kiedy padnie Sanyo?
-
EveS
Teoretycznie już nie powinien działaćErwartungen pisze:PS2 - szybki zakład: kiedy padnie Sanyo?
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
szajajaba
Na bezludnej wyspie znalazł się facet, pies i świnia. No i mieszkali sobie tak razem przez rok, wreszcie facet odczuwając nieprzeparty zew natury postanowił dobrać się do świni. Ale co się do niej zabierał, to pies go gryzie w d**ę...
Nic nie pomogło przekonywanie psa, że chyba lepiej ze świnią, jak z psem... Aż pewnej nocy usłyszał facet krzyk kobiety. Przybiegł na plażę i w ostatniej chwili uratował całkiem, całkiem babeczkę. Ona mówi:
- Ponieważ mnie uratowałeś, zrobię dla ciebie wszystko.
- Dobra, weź tego psa i idź z nim na spacer.
Nic nie pomogło przekonywanie psa, że chyba lepiej ze świnią, jak z psem... Aż pewnej nocy usłyszał facet krzyk kobiety. Przybiegł na plażę i w ostatniej chwili uratował całkiem, całkiem babeczkę. Ona mówi:
- Ponieważ mnie uratowałeś, zrobię dla ciebie wszystko.
- Dobra, weź tego psa i idź z nim na spacer.
-
EveS
Trochę czarnego humoru
Siedzi Jan Kochanowski pod czarnoleską lipą i myśli, o czym by teraz napisać. Spojrzał na dom: -Nie, to już było... Spojrzał na drzewo -O lipie też już pisałem. Kichnął: -Nie no, o zdrowiu temat też wyczerpany. No ku*wa nie mam pomysłu!
Kmini i kmini, po chwili zrywa się i biegnie do szopy. Wychodzi stamtąd z siekierą i krzyczy:
-URSZULKA, CHODŹ, TATUŚ NAPISZE CI WIERSZYK!!!

Siedzi Jan Kochanowski pod czarnoleską lipą i myśli, o czym by teraz napisać. Spojrzał na dom: -Nie, to już było... Spojrzał na drzewo -O lipie też już pisałem. Kichnął: -Nie no, o zdrowiu temat też wyczerpany. No ku*wa nie mam pomysłu!
Kmini i kmini, po chwili zrywa się i biegnie do szopy. Wychodzi stamtąd z siekierą i krzyczy:
-URSZULKA, CHODŹ, TATUŚ NAPISZE CI WIERSZYK!!!
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Ogłoszenia Parafialne
Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności
Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku
W każda środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem
Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego
W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał hymn "klaskajmy wszyscy w dłonie"
Na wspólnej wieczerzy było jak w niebie - brakowało wielu z tych, których się spodziewaliśmy
Z tablicy ogłoszeń: "Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty
Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron
W czwartek o 16.00 wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej
W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Johnson zaśpiewa "Połóż mnie do łóżeczka" razem z pastorem
W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu
Co się komu należy?
MINISTER: porsche, whisky i artystki
POSEŁ: mercedes, koniaki i kociaki
DYREKTOR: polonez, starka i sekretarka
KIEROWNIK: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
PRACOWNIK UMYSŁOWY: autobus, czysta czerwona i wlasna żona
PRACOWNIK WYKWALIFIKOWANY: motocykl, 2 piwa i byle dziwa
PRACOWNIK NIEWYKWALIFIKOWANY: tramwaj, zupa i byle dupa
ROBOTNIK: łopata, taczki i dupa sprzataczki
CHŁOP: bimber, kilka uli i dupa krasuli
BEZROBOTNY: modlitwa, łączka i wlasna rączka
WIĘZIEŃ: okno, krata i dupa kamrata
EMERYT: telewizor, herbatka i "Jacek i Agatka".
Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności
Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku
W każda środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem
Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego
W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał hymn "klaskajmy wszyscy w dłonie"
Na wspólnej wieczerzy było jak w niebie - brakowało wielu z tych, których się spodziewaliśmy
Z tablicy ogłoszeń: "Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty
Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron
W czwartek o 16.00 wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej
W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Johnson zaśpiewa "Połóż mnie do łóżeczka" razem z pastorem
W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu
Co się komu należy?
MINISTER: porsche, whisky i artystki
POSEŁ: mercedes, koniaki i kociaki
DYREKTOR: polonez, starka i sekretarka
KIEROWNIK: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
PRACOWNIK UMYSŁOWY: autobus, czysta czerwona i wlasna żona
PRACOWNIK WYKWALIFIKOWANY: motocykl, 2 piwa i byle dziwa
PRACOWNIK NIEWYKWALIFIKOWANY: tramwaj, zupa i byle dupa
ROBOTNIK: łopata, taczki i dupa sprzataczki
CHŁOP: bimber, kilka uli i dupa krasuli
BEZROBOTNY: modlitwa, łączka i wlasna rączka
WIĘZIEŃ: okno, krata i dupa kamrata
EMERYT: telewizor, herbatka i "Jacek i Agatka".
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
http://wiadomosci.onet.pl/1365330,69,item.html
Czad!
Przynajmniej polskie wladze sie nia dobrze zajma.
Czad!
-
EveS
Niech żyje fachowa obsługa lotnisk i polskie stewardessy. Nikt się nie pokapował, że kobita ma inny numer lotu?