Piłka Nożna
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
http://sport.onet.pl/0,1248712,1421075,wiadomosc.html
Aż szkoda słów. Za takie numery powinni wywalać na zabity pysk

Aż szkoda słów. Za takie numery powinni wywalać na zabity pysk
-
cam101_little15
UWAGA WYPOWIADA SIĘ MÓJ TATA!!!
"Powinni to całe towarzystwo za pysk i na bruk wyrzucić
utworzyć ligi amatorskie i byłoby dobrze. A tych kryminalistów z PZPN'u pozamykać. Albo dać łopatę do ręki i niech rowy kopią.
HEJ!"
Oto co mój tata powiedział. a ja się z tym zgadzam. Tchus.
utworzyć ligi amatorskie i byłoby dobrze. A tych kryminalistów z PZPN'u pozamykać. Albo dać łopatę do ręki i niech rowy kopią.
HEJ!"
-
Młody
Jeszcze się chłopak tłumaczył, że to niego rasistowsko obrażali. Ale wiadomo: Mijailović słynie z tego że czasem przywali komuś w morde albo za dużo wypije i urządzi sobie wyścigi z policją. Petrescu przynajmniej potrafił wziąść za pysk drużyne nawet jak wyników nie było niewiadomo jakich, a teraz znowu piłkarzykom szajba odwalaEveS pisze:http://sport.onet.pl/0,1248712,1421075,wiadomosc.html
Aż szkoda słów. Za takie numery powinni wywalać na zabity pysk![]()
-
burzliwy
Twój tata ma rację z tymi kryminalistamicam101_little15 pisze:UWAGA WYPOWIADA SIĘ MÓJ TATA!!!
HEJ!"
A teraz coś dla wiecznych malkontentów i krytyków
Leo rozdał powołania
Szeroka kadra na mecz z Belgią:
bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Mariusz Pawełek (Wisła Kraków);
obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Al-Ryyaan), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Marcin Wasilewski (Lech Poznań), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara);
pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (BOT GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak, Rafał Grzelak (obaj Boavista Porto), Piotr Giza (Cracovia Kraków);
napastnicy: Tomasz Frankowski (CD Tenerife), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Grzegorz Rasiak (Southampton FC).
miłego marudzenia
-
cam101_little15
Dzięki, wiem, że3 mój tata z tym ma rację, bo w tych tematach przeważnie ma rację... szkoda, że na muzie się nie zna... tzn wg niego i mamy się zna, ale mnie z tego co on słucha zbyt wiele nie odpowiada...
-
Młody
burzliwy pisze:A teraz coś dla wiecznych malkontentów i krytyków![]()
Leo rozdał powołania![]()
Szeroka kadra na mecz z Belgią:
bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Mariusz Pawełek (Wisła Kraków);
obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Al-Ryyaan), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Marcin Wasilewski (Lech Poznań), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara);
pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (BOT GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak, Rafał Grzelak (obaj Boavista Porto), Piotr Giza (Cracovia Kraków);
napastnicy: Tomasz Frankowski (CD Tenerife), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Grzegorz Rasiak (Southampton FC).
miłego marudzenia
W zasadzie nie ma co marudzić nawet. Tylko Frankowski troche nie pasuje, ile jeszcze razy można go powoływać licząc że się w końcu odblokuje? A co do reszty to przecież i tak nasz nieomylny i wspaniały selekcjoner wprowadzi tylko kosmetyczne zmiany do składu (kontuzje i takie tam...) bo zwycięskiej dedenastki się nie zmienia
-
burzliwy
No to jeszcze 2 dni i kolejny mecz prawdy.
Jak narazie z kadry wylatują tylko kolejni zawodnicy (Łągiewka,Rasiak).Zobaczymy co w tej sytuacji nasz Coach wymyśli.
Jak narazie z kadry wylatują tylko kolejni zawodnicy (Łągiewka,Rasiak).Zobaczymy co w tej sytuacji nasz Coach wymyśli.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Nasza pilka ostatnimi laty obfituje w same mecze prawdy

-
EveS
A wczoraj Arsenal ROZJECHAŁ w lidze Liverpool 3:0

-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
gejowskim fartem
-
DT
znowu zwyciestwo!!! chlopaki ladnie grali zwlaszcza w 1 polowie pozniej juz nie bylo tak dobrze ale sie udalo
no i podobno probowali naszych przekupic.....
no i podobno probowali naszych przekupic.....
fu..'em and their law
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
I chyba sie przekupstwo udalo, bo nasz najwiekszy AS napadu zostal w Southampton 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
_precious_
Mam nadzieje , że Bąk ma jakiekolwiek dowody na tę probe przekupstwa , 10 000 Euro to kwota jaka "ponoć" telefonicznie ktoś mu oferował z faul w polu karnym .
Nie chce mi sie wierzyć , że wyssal by to z palca , ale rożnie to bywa .
Nie chce mi sie wierzyć , że wyssal by to z palca , ale rożnie to bywa .
-
EveS
Bąk to jest dopiero idiota... Dowodów na korupcję żadnych nie ma (jak Belgowi udowodnić, że proponował ojro za faul?). Teraz ludzie będą gadać tylko o tym, zamiast cieszyć się ze zwycięstwa. Zaraz pewnie pojawią się zarzuty, że skoro panuje takie przekupstwo, to być może nasi sprzedali mecze z Finlandią. Smród w każdym razie pozostanie 
-
Młody
Nawet jeśli nie ma dowodów to co to za sprawa skoro mógł prawdopodobnie zadzwonić do niego dowolny Belg z taka propozycją. Przecież jak na standardy piłki nożnej 10k euro to praktycznie żadna kwota.
A skoro sprawa rozejdzie się z konieczności po kościach to przynajmniej cieszmy się z tego szcześliwie wywalczonego 1:0.
A skoro sprawa rozejdzie się z konieczności po kościach to przynajmniej cieszmy się z tego szcześliwie wywalczonego 1:0.
-
burzliwy
Pomimo że mamy połowę grudnia to będziemy się dzisiaj mogli emocjonować występem polskiej drużyny w rozgrywkach pucharu UEFA.Meecz ważny nie tylko dla kibiców Wisły ale i dla prestiżu całej polskiej piłki.
Liczę na "zwycięski" remis.
Liczę na "zwycięski" remis.
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
Jesli remis to tylko taki 4:4 albo wiekszy. Niski wynik pozwoli Okuce dalej pracowac z Wisłą i dalej obniżać poziom gry tego klubu.
-
_precious_
No to i obniżyl , bardziej sie już nie da 
-
burzliwy
Na obecną chwilę to i tak możemy się "cieszyć" że polski klub zawędrował "aż" do fazy grupowej
.