witam nowa osobe na forummg pisze:...choć sama jestem fanką ,to jednak nie fanatyczną.palić swieczek,uśmiercać ani ciąć żył nie zamierzam a pomysłów takich to ja tylko gratuluję
fajnie ze fanke, a nie fana-tyczke
witam nowa osobe na forummg pisze:...choć sama jestem fanką ,to jednak nie fanatyczną.palić swieczek,uśmiercać ani ciąć żył nie zamierzam a pomysłów takich to ja tylko gratuluję
rafi666 pisze:dla takich jak ja to juz tylko sam myslnik pzoostał
tzn. skreślnik hehe
Z podkresleniem na przekreslnik.rafi666 pisze:witam nowa osobe na forummg pisze:...choć sama jestem fanką ,to jednak nie fanatyczną.palić swieczek,uśmiercać ani ciąć żył nie zamierzam a pomysłów takich to ja tylko gratuluję
fajnie ze fanke, a nie fana-tyczke
Nie ważny wiek, ważna jest otwartość umysłu.Beata pisze:chórki, świeczki - matko !!!
czuję się przy proponujących to bardzo staro![]()
chociaż zamiast pracować uczciwie, to co minuta odświeżam to forum i dm.com;
paranoja![]()
w takim napięciu do piątku mogę zejść na zawał i od kogo wtedy moje dziecko będzie dochodzić odszkodowania, co???
a na oficjalne info nie ma co liczyć przed 22gim - wg mnie;
eee.. no dajże już spokój.. sraj na to, slick..slick pisze: No przeciez blak selebrejszyn mialo byc tak czy tak spiewane (...)
No Killer, dobrze, ze nazywasz rzeczy po imieniu...The Darkest Star pisze:sraj na to, slick..
Mam nadzieje że niezapalonymi,ja sie ognia bojęThe Darkest Star pisze:taaa.. to ja proponuję ustawkę pod Gwardią.. "mniejsze, gorsze forum" kontra "większe, lepsze"... a nie, sorry.. większe będzie miało przewagę bo zaczną świeczkami w nas rzucać(((((((
OK czyli w Wawie zagraja zamiast ''In sympathy'' ''policy of truth''rafi666 pisze:moze wrocmy do tematu
bo znow jak nie wierszyki to teraz innowacje fanowskie snujemy
haha, a ja myslalem ze cover "Poker Face" Lady Gaga :-Pmarcindreszcz pisze: OK czyli w Wawie zagraja zamiast ''In sympathy'' ''policy of truth''