Recoil
-
prey
Re: Recoil
Samo ściągnięcie Wildera dla ściągnięcia mija się z celem. Można bardzo ładnie to sprzedać. Po prostu czuję po własnych doświadczeniach jak to się rozegra.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
No jak to jak to sie odbedzie? Dostanie Zubrowke od pol-skich fan-ow jak w Berlinie, ktorzy pokaza jak bardzo "na Ty" sa z Alanem.

-
prey
Chcę, żeby to nie było na odp.... zorganizowane. Miało swój scenariusz, porządny zespół, wizualizacje, scenografię, porządny lokal, nagłośnienie.
-
prey
Pierwsza krotka próbka alanowskiego remisku dla NE
http://www.amazon.de/gp/product/B00331H ... 300&sr=8-8
http://www.amazon.de/gp/product/B00331H ... 300&sr=8-8
-
Jari
Słuchajcie, czy się to komuś podoba czy nie robię swoje, jestem po rozmowie z alanem, teraz rozmawiam z facet z firmy, która te eventy organizuje - mam dostać request rider i wtedy zobaczymy co się uda załatwić. Hien, nie pasuje Ci spotkanie z Alanem - nie przyjedziesz przy ewentualnym pozytywnym zakończeniu, w sumie jak masz mrudzić to faktycznie nie ma sensu byś jechał, takie spotkanie jeśli się odbędzie odbędzie się na warunkach Alana a nie Hien'a. Po pierwsze nie wiem skąd tyle szumu się zrobiło bo nikt nie ogłaszał, że to mają być koncerty, nikt też nie ogłaszał, że mają to być jakies mega eventy z fajerwerkam - znajdźcie mi choć jedną taka wypowiedź z oficjalnego źródła. To wy dopisaliści eporjekcje video, koncerty, prezentacje i Bóg wie co jeszcze a całość jest dużo bardziej prostsza niż jest na tym forum - ot spotkanie z fanami, muzyczka tle, jakaś rozmowa, fotka, miso-misio, piąteczka, baj baj... Pasi komuś? Fajnie. Nie pasi? Trudno. dla mnie w tej chwili najważniejsze aby udało się spełnić warunki, a jaką to ostatecznie ewentualnie przybierze formę to już sprawa drugorzędna. A jak mi się uda to będę przeszczęśliwy i tyle.prey pisze:Jari taki zestaw odda klimat. Jeśli już mowa o przyjeździe to zaczął bym od szukania sponsora/rów.
Jak będą znane szczegóły ridera to ja je Wam podam i zobaczymy, który z kozaków podejmie się np. organizacji... bo szumieć jest łatwo, trudniej coś zrobić... Ja przynajmniej próbuję... być może już za tydzień dam sobie spokój bo wymagania będą z kosmosu a być może uda się to przeprowadzić.
-
Hien
Nikt nic nie dopisywał, czytaj ze zrozumieniem. My tylko rzuciliśmy propozycje jak by mogły wyglądać takie imprezy żeby człowiek nie czuł, że wywala kasę w błoto na słuchanie muzy z taśmy. To jest różnica. Nikt tu się na nic nie nastawiał bo chyba lepsze by było nic niż to coś w Espanioli.Jari pisze:To wy dopisaliści eporjekcje video, koncerty, prezentacje i Bóg wie co jeszcze
Pasi. I właśnie w takiej formie byłoby to do przyjęcia, przynjamniej biorąc pod uwagę to, że ma przyjechać Alan Wilder.Jari pisze:ot spotkanie z fanami, muzyczka tle, jakaś rozmowa, fotka, miso-misio, piąteczka, baj baj... Pasi komuś? Fajnie
Mi nie pasi wersja z imprezą DM (bo to będzie katastrofa i dobrze o tym wiesz) i wersja z koncertem NE (ale to jest jeszcze do przełknięcia bo Nitzerów mozna zwyczajnie olać). Generalnie jakoś nie widzi mi się robienie tego w klubie. Ale jeśli "zasady Alana" tylko to przewidują to trudno. Cmok w pupcie.
Nikt Ci nic nie wypomina ani nie umniejsza włożonej pracy.Jari pisze: Jak będą znane szczegóły ridera to ja je Wam podam i zobaczymy, który z kozaków podejmie się np. organizacji... bo szumieć jest łatwo, trudniej coś zrobić... Ja przynajmniej próbuję... być może już za tydzień dam sobie spokój bo wymagania będą z kosmosu a być może uda się to przeprowadzić.
Ty lepiej napisz kto zajmuje się ściąganiem Wildera.
Bo z tego co widziałem na róznych "forach" to z kilka osób hintuje o tym, że "robi" Alana. Działacie zespołowo czy faktycznie jest batalia o to komu się uda?
A sponsorzy to się połaszą na tekst "były członek Depeche Mode". Jeśli ja znalazłem "sponsora" na De/Vision to napewno znajdzie się ktoś kto wybuli na Wildera.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Jari
Nie wiem kto co pisze na forach. Myśl ściągniecia Wildera pojawiła się u mnie samoistnie, napisałem, rozmowy są w toku. Pomaga mi Cywil, Serek, dołączy Ryba (Robert Sokołowski), Slick. I albo się uda, albo nie... A reszta niech sobie pisze co chce. jak im się uda to tez fajnie...
-
Hien
O to mi chodziło, sprawa wyjaśnionaJari pisze:Pomaga mi Cywil, Serek, dołączy Ryba (Robert Sokołowski), Slick. I albo się uda, albo nie... ...
-
prey
Nie można tak było od razu jaśniej 
-
Jari
A co to zmienia? Przecież nie jesteśmy fachowcami od prezentowania Recoil. Znamy się na tym tak samo jak na mechanicej kwantowej. Po prostu kilka jakoś doświadczononych osób i powiązanych jakoś tam ze sobą i Alanem próbuje cos zrobić... Pomysł mój, wykonanie nasze, a co wyjdzie to się zobaczy... (i teraz tak: jedna sztabka pan Alan, dwie sztabki pan Jari, jedna sztabka pan Alan, dwie sztabki pan Jari...
). Więc, jak mówił mój dziadek, jeśli nie pomagacie to przynajmniej nie przeszkadzajcie - nie walcie kłód pod nogi już na samym poczatku bo zaczynamy naprawde od zera i wszystko ma charakter tzw rozwojowy... a wy z grubej rury: projekcje, srekcje, lasery i bajery i na koniec koncert na orkiestre i 4 gołe dupy....
-
Hien
Jari, ten temat nie kręci się wokół Twojej imprezy.
Rozprawialismy z Prejem na temat tych Hiszpańskich evetów i, co najwyżej, naszych obawach co do pojawienia się Alana w Polsce. Nikt NIGDZIE nie napisał, że chce w Polsce koncert Alana i Wym macie to zrobić. Nikt, nigdzie.
Ode mnie szczere życzenia powodzenia, liczą się chęci.
Myslę, że jednak mimo wszystko wypadałoby ludziom o tym nie mówić. I nie mam na myśli Ciebie Jari i tego co Ty tu nam piszesz, i w zasadzie to taka luźna uwaga rzucona w powietrze i dobra rada dla ludzi, którzy chcą kiedyś coś zoorganizować (bo sam się na to nadziałem).
Na tamtym forum pojawiły się już teksty "pracujemy nad przyjazdem Alana" i ludzie już zaczynają powoli stawiać pomniki i sie jarać, na to chyba za wczesnie.
Ile razy już miało coś się odbyć, ktoś się zbyt szybko pochwalił i potem leciały tylko wrzuty zawiedzionych ludzi kiedy coś nie wyszło. Wrzuty na ludzi, którzy chcieli tylko zrobić coś dobrego, sprowadzić zespół / ludzi, pświęcić czas i energię na to żeby skorzystali wszyscy zainteresowani. Zorganizowanie imprezy z Wilderem to cięzka sprawa i mało kto doceni sam wysiłek jesli coś Wam się sypnie po drodze. Niestety.
Rozprawialismy z Prejem na temat tych Hiszpańskich evetów i, co najwyżej, naszych obawach co do pojawienia się Alana w Polsce. Nikt NIGDZIE nie napisał, że chce w Polsce koncert Alana i Wym macie to zrobić. Nikt, nigdzie.
Ode mnie szczere życzenia powodzenia, liczą się chęci.
Myslę, że jednak mimo wszystko wypadałoby ludziom o tym nie mówić. I nie mam na myśli Ciebie Jari i tego co Ty tu nam piszesz, i w zasadzie to taka luźna uwaga rzucona w powietrze i dobra rada dla ludzi, którzy chcą kiedyś coś zoorganizować (bo sam się na to nadziałem).
Na tamtym forum pojawiły się już teksty "pracujemy nad przyjazdem Alana" i ludzie już zaczynają powoli stawiać pomniki i sie jarać, na to chyba za wczesnie.
Ile razy już miało coś się odbyć, ktoś się zbyt szybko pochwalił i potem leciały tylko wrzuty zawiedzionych ludzi kiedy coś nie wyszło. Wrzuty na ludzi, którzy chcieli tylko zrobić coś dobrego, sprowadzić zespół / ludzi, pświęcić czas i energię na to żeby skorzystali wszyscy zainteresowani. Zorganizowanie imprezy z Wilderem to cięzka sprawa i mało kto doceni sam wysiłek jesli coś Wam się sypnie po drodze. Niestety.
-
Jari
Robię swoje i tyle, a co z tego będzie to się zobaczy... nie patrzę na to co inni robią...
-
Hien
Swego czasu tez robiłem swoje myślać, że reszta tez robi swoje ale potem jedemu się sypnęło i beknęli wszyscy. To był inna sytuacja ale kto wie, motyw uniwersalny. Nigdy nic nie wiadomo, warto być ostroznym.
-
prey
No chcemy pomóc z Hienem 
-
Hien
Ja mogę najwyżej kibicować 
-
prey
Traklista podana przez Jariego jest błędna i znam właściwą 
-
Jari
Dawaj nową jak masz pewniaka.... Napisałem tam, że 99% zostawiając sobie ten 1 procencik... Chyba że taki cwaniurka jesteś i na forum Recoil wyczytałeś wpis Olivera ale listy nie posiadasz...
-
prey
Podpowiedź jest taka pewien singiel ma stronkę na recoilu 
-
Jari
W sumie to nie wiem o co biega w zdaniu wyżej... Co mnie obchodzi jakiś singiel, jak jest singiel to niech sobie znajdzie babe... masz listę to dawaj, jak nie masz to... nie dawaj?

-
Jari
Pray Brawo! Szacun!
Setlista Oficjalna:
01. Strange Hours
02. Faith Healer
03. Jezebel
04. Allelujah
05. Want
06. Red River Cargo
07. Prey
08. Drifting