Delta Machine
-
em.
Re: Nowa plyta
Brzmi dobrze, bo jest wypucowany. Mnie średnio się widzi, jakoś tak...do ziewania mi się zbiera jak słucham 
gwiazdy...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Utwory, przy których się ziewa są właśnie najlepsze. 
-
Jari
01. Utwór fajny..., ale w wykonaniu U2.
02. Kolejny potworek muzyczny made by depeszmołt.
03. Wokal Gahan brzmi fajnie bo wypucowany studyjnie i zwielokrotniony + wspomagany przez Gore'a.
04. Nuda, nuda, nuda i ciągnie się jak flaki z olejem, kompletnie nic się nie dzieje w tym utworze, można grać spokojnie, ale niech tam się do ku*wy nędzy cokolwiek dzieje w tle...
05. Posłuchałem, skomentowałem, zapomniałem...
02. Kolejny potworek muzyczny made by depeszmołt.
03. Wokal Gahan brzmi fajnie bo wypucowany studyjnie i zwielokrotniony + wspomagany przez Gore'a.
04. Nuda, nuda, nuda i ciągnie się jak flaki z olejem, kompletnie nic się nie dzieje w tym utworze, można grać spokojnie, ale niech tam się do ku*wy nędzy cokolwiek dzieje w tle...
05. Posłuchałem, skomentowałem, zapomniałem...
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No to niestety fakt, kolejna analogowa breja. W ich wykonaniu jest to mniej więcej tak samo interesujący utwór jak Esque 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Słabe, bardzo słabe... Koszmarne syntezatory w tle sprawiają wrażenie, jakby zabrali się za ten utwór, a tak naprawdę nie mieli na niego pomysłu (a jeśli mieli, to tym gorzej o nich świadczy). Kompletnie nijakie brzmienie. Do oryginału nie ma co porównywać, dwa różne światy. Obawiam się, że jak pójdą tą drogą, to nowa płyta będzie jeszcze bardziej bezbarwna niż SOTU.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Mieli ochote, to nagrali 
Enjoy The Silence
-
Malkolit
Przypomniałeś mi tym tekstem panią Szymborską, która, zapytana, dlaczego tak mało publikuje, odpowiedziała: "mam w domu kosz na śmieci". Wydawałoby się, że po tylu latach na scenie powinni mieć jakieś wyczucie dobrego smaku, tymczasem... im dalej w las, tym gęściej...
W skali 1-6 daję 1, nie ma za co chwalić tego kawałka.
-
marecki129
Oj tam, oj tam. W zasadzie po ostatniej płycie DM podchodzę do tego co tam wymyślą, jak pies do jeża, ale tutaj akurat jestem na tak. Głos Gahana jak najbardziej OK, a pobrzdękiwanie na e-bayowych wynalazkach Gore'a nawet tak nie razi jak na SOTU. Jeśli chodzi o moje zdanie: bardzo dobrze się wpisali w konwencję tego projektu (jeśli uwzględni się covery NIN i Snow Patrol). Owszem nie chciałbym aby dalej podążali ta ścieżką, ale akurat tutaj, całkiem zacnie wyszło.
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Może na cd jakość będzie lepsza chociaż. NIN i ten z piątku cover, znaczy się Friday
- debeściarskie.
I've been watching You...
-
Hien
Fajnie im to wyszło, zabawnie się słucha Gahana śpiewającego jak Bono (bo jego maniera jest jednak dosyć unikalna).
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rob=t
A ja nie dałem rady wysłuchać do końca kawałka...Fascynacja dM po GNIOTU mi przeszła i nie łudzę się żeby nagrali jeszcze kiedyś dość dobrą płyte.
-
Hien
Fascynacja nie ma tu nic do rzeczy, ja mam na nich ostro wyj.ebane od 5 lat, ale jak grają tak, że mi się podoba to mam im zabronić? 
-
Rob=t
Chodziło mi o to że kiedyś "łykałem' wszystko co od nich wychodzi a teraz miałem wyj.bane na ten ich cover od momentu kiedy to wszyscy zaczeli o nim mówić i gdybać jak to wyjdzie itd.
-
Katiusha
Nuda, elektroniczne rzężenie i Gahan wyjący do księżyca (auuuu ku.rwa
). Chociaż poza tym wyciem to całkiem miło się go słucha. Przesłuchać i zapomnieć.
Czekam na następną płytę, mam nadzieję, że jeszcze mnie czymś zaskoczą.
Czekam na następną płytę, mam nadzieję, że jeszcze mnie czymś zaskoczą.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ja do tej pory nie przesłuchałem SOTU w całości poza Wrong i In Chains…
beat that!

-
Rob=t
ja w calosci tylko raz. Wracam czasem do 'wrong' i 'miles away'
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Przy dłuższym poznaniu zyskuje, tłukłem ją trochę, dzisiaj łatwiej wchodzi. A najlepiej jak nie wchodzi odstawić i wrócić po paru miesiącach, można wtedy inaczej spojrzeć uchem.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
Nie lubię SOTU, ale i tak jest lepsza od PTA; zresztą, po dłuższym czasie przestałem traktować większość tych piosenek jako gnioty, teraz raczej myślę o nich: "słabe, ale od biedy da się słuchać". In Chains, Miles Away i Corrupt zdecydowanie wybijają się ponad poziom tego albumu; może nowa płyta nie będzie taka zła? Oby zmienili producenta...
-
Jari
Ten zespół już niczym nie zaskoczy. Gore wypstrykał się z fajnych melodii i tworzy potworki typu 'Little Soul', 'Comatose' itp. Do tego zafascynował się analogami co w jakiś sposób definiuje brzmienie albumów, stał się Bogiem gitary co jeszcze bardziej niweczy plan nagrania fajnej płyty w stylu, z którego wyszli, i który przez lata był ich bazą. Najpewniej nagrają gniota w stylu 10 piosenek, w tym dwie balladki Gore'a, jeden instrumental otwierający koncerty, a całość wyprodukuje z dupy wzięty producent, który będzie z gatunku tych, którzy nic nie mają do powiedzenia i grzecznie spełniają prośby swoich pracodawców.
-
Hien
Kit wciskasz Panie, widziałem u Ciebie na laście, że słuchałeś też innychslick pisze:Ja do tej pory nie przesłuchałem SOTU w całości poza Wrong i In Chains…beat that!
![]()