Nasze sny
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
śniło mi się, że przeciągnęłam odkurzacz przez pół miasta odkurzając chodniki. 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
przynajmniej mialas prace 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
cajka
- Ulubiony utwór: The Sun and The Rainfall
dziś, tzn już wczoraj, tak mi się dziwnie snuło, zaczęło się od naszego cotygodniowego spotkania, na które przyszly nowe osoby, a potem zaczął się koniec świata i weszłam do wieżowca w którym miały być biura a potem mi powiedzieli że tam jest kolonia dzieci, te znowu w tajemnicy wyjaśniły mi że to jest zakamuflowany luksusowy dom dziecka.... ratowałam tam rzygające maleńkie bliźnięta, obudziłam się z poczuciem spelnionego dobra... coś w tej historii pominęłam, ale nie wszystko pamiętam.....
-
Daria The Revelator
śniło mmi się, że byłam jakąś pseudogwiazdeczką i śpiewałam Gunsów - Sweet Child O' Mine. 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Przez ostatnie trzy noce tłukły mi się w głowie takie pierdoły , że zastanawiam sie z kąd to sie bierze 
-
Daria The Revelator
mi się jakiś tasiemiec śni.
pierwszej nocy śniło mi się, że ze przyjacielem i kumpelami balujemy nad morzem. drugiej nocy śniło mi się, że z tym samym przyjacielem włóczymy się po jakichś wioskach.
ciekawe czy trzecia noc pociągnie dalej tą 'telenowele' 
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
no i ?Daria The Revelator pisze:ciekawe czy trzecia noc pociągnie dalej tą 'telenowele'
ja wczoraj mialem całą noc jakies podróże w czasie, aż szkoda gadać, takie pokręcone story.
-
Daria The Revelator
nic
za dużo książek wczoraj przeczytałam 
-
agness
Cholera no a mnie sie jakos ostatnio nic nie sni
Chyba mam za malo wrazej i nie mam o czym snic
-
Princess
- Ulubiony utwór: People are people
Ja mam podobnie ostatnio.
Najczesciej mam "napady" snow - nic,nic,nic,a potem nagle noc w noc cos innego...
Najczesciej mam "napady" snow - nic,nic,nic,a potem nagle noc w noc cos innego...
-
obi
ja mam noc w noc jakies story, szczegolnie ostatnio po maratonach Tarantino, przebudzam sie w nocy i mysle czy by nie zanotowac niektorych snow, a rano juz nic nie pamietam 
-
Princess
Notuj,@obi,notuj koniecznie!
Ja nie jestem w stanie przebudzic sie w nocy na tyle,zeby w miare przytomnie cos napisac,kladlam juz sobie zeszyt i dlugopis kolo poduszki,ale nic...A tak chcialabym przeczytac rano swoj sen...
Ja nie jestem w stanie przebudzic sie w nocy na tyle,zeby w miare przytomnie cos napisac,kladlam juz sobie zeszyt i dlugopis kolo poduszki,ale nic...A tak chcialabym przeczytac rano swoj sen...
-
obi
chyba bym nobla zarobił
moze warto faktycznie 
-
Princess
Ostatnio mialam jakis dziwny sen,ze ktos lub cos zabiera mi mojego Lukasza,a on nie zdawal sobie z tego sprawy...
Nie wiem jak to jest mozliwe przy moim niedzwiedzim snie,ale przebudzilam sie,sparawdzilam,czy jest obok mnie,przytulilam go mocno i dopiero potem moglam spac dalej...
Szkoda,ze nie mialam pod reka nic do pisania,bo w nocy pamietalam o co chodzilo.Rano juz nie...
Szkoda,ze nie mialam pod reka nic do pisania,bo w nocy pamietalam o co chodzilo.Rano juz nie...
-
The Darkest Star
...od kilku lat w ogóle nie mam snów
aż tu nagle wczoraj.. śniło mi sie, że dave pojechał w solową trasę promującą "H" i że plotki o tworzeniu nowego materiału z DM okazały się tylko plotkami... straszny sen! a
ale moje sny- jesli były to chyba nigdy się nie sprawdzały...

-
obi
Miałem czarnego doga i obliczałem przez sen jak często trzeba będzie z nim chodzić na spacerek 
-
The Darkest Star
@obi, to jeszcze powiedz co ci w tym śnie wyszło.. 
-
Daria The Revelator
dziś rano nie chciało mi się iść na 1. lekcję. położyłam się spać dalej i przyśnił mi się 'ciąg dalszy' dzisiejszego dnia, mianowicie, że przyszedł ojciec, wkręciłam go, że mam na późniejszą godzinę. potem byłam koło domu w piżamie (
) a ojciec podjechał oplem [którego autentycznie wczoraj dostał z firmy] i gadał coś w stylu, że zimno mi będzie, a potem wagarowałam z Luckiem.
jak się obudziłam z radością stwierdziłam, że zdążę na 2. lekcję do szkoły..
jak się obudziłam z radością stwierdziłam, że zdążę na 2. lekcję do szkoły..
-
batman
Dzisiejszej nocy śniły mi się jakieś bzdury , tu jakiś dzieci małe , tu szkoła , dalej że jeżdżę po Jeleniej Górze autobusem -nie wiem skąd tam się niby wzięłam ,pewnie sen coś oznaczał , pewnie kolejne problemy