Humor
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Na moście stoją: Rusek, Niemiec, Anglik i diabeł.
Diabeł mówi: Pod wami jest magiczna rzeka, jeśli wypowiecie nazwę jakiegoś napoju i wskoczycie do niej - rzeka natychmiast się w niego zamieni.Pierwszy biegnie Niemiec, skacze, i krzyczy Bier! - i rzeka zamieniła się w piwo. Biegnie Rusek, skacze, i krzyczy wódka!! - rzeka zamieniła się w wódkę. Ostatni biegnie Anglik. Biegnie, poślizgnął się i krzyczy: OOOO SHIT!!
----------------------------------------
Jaś i Małgosia pojechali ze swoimi rodzinami na wakacje. Pierwszej nocy Jaś mówi do Małgosi: Jak będziesz chciała się kochać, zawołaj 'chcę jeść pączki', a wtedy do Ciebie przyjdę.
Jest ok 1.00. Małgosia woła 'chcę jeść pączki'. Skończyli, położyli się do swoich łóżek. Godz. 2.00. 'Jasiu! 'chcę jeść pączki'. Sytuacja się powtórzyła. Godz.3.00 Małgosia woła 'chcę jeść pączki'!
Nagle budzi się tata Małgosi i mówi, uważajcie jak będziecie jeść te paczki, bo mi cały czas na głowę lukier kapał.
Diabeł mówi: Pod wami jest magiczna rzeka, jeśli wypowiecie nazwę jakiegoś napoju i wskoczycie do niej - rzeka natychmiast się w niego zamieni.Pierwszy biegnie Niemiec, skacze, i krzyczy Bier! - i rzeka zamieniła się w piwo. Biegnie Rusek, skacze, i krzyczy wódka!! - rzeka zamieniła się w wódkę. Ostatni biegnie Anglik. Biegnie, poślizgnął się i krzyczy: OOOO SHIT!!
----------------------------------------
Jaś i Małgosia pojechali ze swoimi rodzinami na wakacje. Pierwszej nocy Jaś mówi do Małgosi: Jak będziesz chciała się kochać, zawołaj 'chcę jeść pączki', a wtedy do Ciebie przyjdę.
Jest ok 1.00. Małgosia woła 'chcę jeść pączki'. Skończyli, położyli się do swoich łóżek. Godz. 2.00. 'Jasiu! 'chcę jeść pączki'. Sytuacja się powtórzyła. Godz.3.00 Małgosia woła 'chcę jeść pączki'!
Nagle budzi się tata Małgosi i mówi, uważajcie jak będziecie jeść te paczki, bo mi cały czas na głowę lukier kapał.
-
DT
Po wielu latach do nieba trafili prezydenci: Putin, Castro i Kaczyński.
Siedzą sobie na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg to dojrzał i pyta o powód ich żalu.
- Nie udało mi sie do końca stworzyć wielkiej Rosji - powiedział Putin.
- Nie martw się, pokazałeś im drogę. Dalej pójdą sami...
- Trzymałem naród za mordę, nic ode mnie nie mieli - ubolewa Castro.
- Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i bedą mieli dobrobyt - uspokaja Bóg.
Następnie Bóg spojrzał na Kaczyńskiego, przysiadł się i ... też zapłakał.
Terminator poszedl do lazni, upadlo mu mydlo, pochylil sie i... otrzymal komunikat "Wykryto nowe urzadzenie Plug & Play".
Siedzą sobie na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg to dojrzał i pyta o powód ich żalu.
- Nie udało mi sie do końca stworzyć wielkiej Rosji - powiedział Putin.
- Nie martw się, pokazałeś im drogę. Dalej pójdą sami...
- Trzymałem naród za mordę, nic ode mnie nie mieli - ubolewa Castro.
- Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i bedą mieli dobrobyt - uspokaja Bóg.
Następnie Bóg spojrzał na Kaczyńskiego, przysiadł się i ... też zapłakał.
Terminator poszedl do lazni, upadlo mu mydlo, pochylil sie i... otrzymal komunikat "Wykryto nowe urzadzenie Plug & Play".
fu..'em and their law
-
szajajaba
Tekst ściągnęłam właśnie z forum webmasterskiego, spłakałam sie ze śmiechu:
Witam potszebuje pomoc ktura osoba zna dobrze html mam szablon i pasuje mi usunac ze srodka takie bajery zebym mugl sobie pisac tam bardzo jest dlamnie warzne bo ten szablon jest tak skomplikowany co usune bajer to sie grafika rozwala i mi sie wydaje ze pasuje tam od nowa napisac kto za dobrze html to zajmnie mu 5 min pozdrawiam prosze o kontakt gg:5183390 czekam

Witam potszebuje pomoc ktura osoba zna dobrze html mam szablon i pasuje mi usunac ze srodka takie bajery zebym mugl sobie pisac tam bardzo jest dlamnie warzne bo ten szablon jest tak skomplikowany co usune bajer to sie grafika rozwala i mi sie wydaje ze pasuje tam od nowa napisac kto za dobrze html to zajmnie mu 5 min pozdrawiam prosze o kontakt gg:5183390 czekam
-
Bartini
szaja, to na co czekasz, odpowiedz, moze przy okazji dzieciaka nauczysz ortografii :p
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
http://www.youtube.com/watch?v=Vt7HOSkTMPg
oraz duzo slabsza podrobka
http://www.youtube.com/watch?v=jlPZjSPL0Gg

oraz duzo slabsza podrobka
http://www.youtube.com/watch?v=jlPZjSPL0Gg
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Hasselhoff z rana jak śmietana
Kto się podejmie zrobienia mi trwałej ondulacji a la Micz?

-
AdriannaDM
O dzisus ... kupa na poscieli ... fak.
Co za czasy

Co za czasy
-
kawoszka
Cóz....bo **** trzeba umić
Szajciu
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Myśle , że na miejscu będzie stwierdzenie "przesrane" 
-
AdriannaDM
-
AdriannaDM
Najglupsze wypowiedzi w USA.
"Gdy tylko oglądam w TV te biedne, głodujące dzieci gdzieś na świecie, nie mogę powstrzymać się od płaczu. To znaczy, chciałabym być taka szczupła jak one, ale z tymi muchami, wszechobecną śmiercią itp..."
--- Mariah Carey ---
"Naukowcy odkryli, ze mózg reaguje na czekoladę w pewnym stopniu tak, jak na marihuanę. Odkryto też inne cechy wspólne między czekoladą a marihuaną, ale nie pamiętam jakie."
---Matt Lauer w NBC's Today ---
"Nie popełniłem przestępstwa. Po prostu nie zastosowałem się do wymogów prawa."
---David Dinkins, burmistrz NY, (odpowiadając na oskarżenie o niezapłaceniu podatków) ---
"Palenie zabija. Jeśli jesteś zabity - tracisz bardzo istotną cześć swojego życia"
---Brooke Shields, wypowiedź w momencie ubiegania się o stanowisko rzecznika prasowego federalnej akcji przeciw paleniu.
"Nigdy nie miałem poważnej operacji kolana na żadnej innej cześci ciała"
--- Winston Bennett, Univ. of KY basketball forward ---
."Jestem za karą śmierci. Ten, kto popełnił odrażające czyny, powinien dostać nauczkę na przyszlość"
--- Britney Spears ---

"Gdy tylko oglądam w TV te biedne, głodujące dzieci gdzieś na świecie, nie mogę powstrzymać się od płaczu. To znaczy, chciałabym być taka szczupła jak one, ale z tymi muchami, wszechobecną śmiercią itp..."
--- Mariah Carey ---
"Naukowcy odkryli, ze mózg reaguje na czekoladę w pewnym stopniu tak, jak na marihuanę. Odkryto też inne cechy wspólne między czekoladą a marihuaną, ale nie pamiętam jakie."
---Matt Lauer w NBC's Today ---
"Nie popełniłem przestępstwa. Po prostu nie zastosowałem się do wymogów prawa."
---David Dinkins, burmistrz NY, (odpowiadając na oskarżenie o niezapłaceniu podatków) ---
"Palenie zabija. Jeśli jesteś zabity - tracisz bardzo istotną cześć swojego życia"
---Brooke Shields, wypowiedź w momencie ubiegania się o stanowisko rzecznika prasowego federalnej akcji przeciw paleniu.
"Nigdy nie miałem poważnej operacji kolana na żadnej innej cześci ciała"
--- Winston Bennett, Univ. of KY basketball forward ---
."Jestem za karą śmierci. Ten, kto popełnił odrażające czyny, powinien dostać nauczkę na przyszlość"
--- Britney Spears ---
-
Jacek DM
Britney Spears.
To jest to.
P.s. I kupa na poscieli.
P.s. I kupa na poscieli.
-
AdriannaDM
Pogrzeb tesciowej. Trumne niosa koledzy ziecia zmarlej.
W pewnym momencie podchodzi do nich jakis starszy pan;
- Panowie! Dlaczego trzymacie te trumne tak przechylona?
Na co idacy najblizej mezczyzna odpowiada szeptem;
- Bo jak niesiemy prosto, to bydle zaczyna chrapac.
W pewnym momencie podchodzi do nich jakis starszy pan;
- Panowie! Dlaczego trzymacie te trumne tak przechylona?
Na co idacy najblizej mezczyzna odpowiada szeptem;
- Bo jak niesiemy prosto, to bydle zaczyna chrapac.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Mariah rządzi
Spokojnie może wstąpić do forumowej loży chamów

-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Znam wiekszych chamów 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
AdriannaDM
Temat forum - jestem gruba!
bardzo gruba
Mam pytanie, czy jest możliwe zeby gruba dziewczyna miała chłopaka.....ja juz sama nie wiem....
Mam bardzo duzo znajomych. Mam z nimi super kontakt....ale jestem gruba i to, że mam fajny charakter nie wystarcza.....Czy ktos ma podobny problem...jak go rozwiązał....i jak sie potoczyły jego losy(związku)...prosze o szczere odpowiedzi...
Odpowiedzi :
sut
PrzejÂeÂbÂaÂnÂe.
Przynajmniej masz ten charakter
Kapitan Kloc
tu sie zgodze z naszym forumowym onanem barbarzynca sutu, masz marne szanse na bolca chyba ze u niego
Ygrek1
to nie żryj tyle, a nie będziesz gruba
taka jest moja rada
i zastaosuj się do niej
bardzo gruba
Rozwiązałam moj problem... kupiłam sobie Anal Monstera v.2006... Mam z nim super kontakt.. i nie muszę się stresować jakimiś samcami...
Pozdrawiam
bardzo gruba
Mam pytanie, czy jest możliwe zeby gruba dziewczyna miała chłopaka.....ja juz sama nie wiem....
Mam bardzo duzo znajomych. Mam z nimi super kontakt....ale jestem gruba i to, że mam fajny charakter nie wystarcza.....Czy ktos ma podobny problem...jak go rozwiązał....i jak sie potoczyły jego losy(związku)...prosze o szczere odpowiedzi...
Odpowiedzi :
sut
PrzejÂeÂbÂaÂnÂe.
Przynajmniej masz ten charakter
Kapitan Kloc
tu sie zgodze z naszym forumowym onanem barbarzynca sutu, masz marne szanse na bolca chyba ze u niego
Ygrek1
to nie żryj tyle, a nie będziesz gruba
taka jest moja rada
i zastaosuj się do niej
bardzo gruba
Rozwiązałam moj problem... kupiłam sobie Anal Monstera v.2006... Mam z nim super kontakt.. i nie muszę się stresować jakimiś samcami...
Pozdrawiam
-
Bartini
Marysia też ma charakter. Nie wiem tylko czy ma anal monstera.
-
AdriannaDM
http://durex.pl/zakazana_milosc.html
Na pierwszym miejscu przedstawił mnie Angel`owi. (czt. Anhel`owi ). Imię to znaczy anioł i tak właśnie wyglądał ...
Na pierwszym miejscu przedstawił mnie Angel`owi. (czt. Anhel`owi ). Imię to znaczy anioł i tak właśnie wyglądał ...
-
Erwartungen
przypomina mi się historia chyba najskuteczniejszej diety świata.. Słynna dieta M-Ż.