Klub Przyjaciół Piwa
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Re: Klub Przyjaciół Piwa
Brzmi nieźle, muszę podpuścić właściciela miejscowego pubu z dobrymi piwkami żeby takie cuś sprowadził, lubię pszeniczne piwo tak jak i Ty (aczkolwiek po 1 nic już nie wcisne, są bardzo sycące) 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
U mnie jest gorszy efekt uboczny. Brzuch mi strasznie rośnie po piwie... 
-
Hien
Tak apropos powyższego, piwo samo w sobie nie powoduje tycia, piwo wzmaga apetyt dlatego ciągle coś się do niego żre i od tego rośnie brzuch. Ja autorytetem nie jestem, ale Rajca może potwierdzić.
Tymczasem ja wczoraj kupiłem dwa piwka z myślą o spożyciu w radiu ze znajomym, ale okazało się, że była impreza i nie za bardzo było jak się napić (paradoksalnie) więc oba piwa wróciły ze mną do domu i teraz jedno piję. Kupiłem najciekawszą rzecz jaka stała w żabkowej lodówce - Paulanera. Specyficzne piwo, trudno powiedzieć czy mi odpowiada czy nie.
Tymczasem ja wczoraj kupiłem dwa piwka z myślą o spożyciu w radiu ze znajomym, ale okazało się, że była impreza i nie za bardzo było jak się napić (paradoksalnie) więc oba piwa wróciły ze mną do domu i teraz jedno piję. Kupiłem najciekawszą rzecz jaka stała w żabkowej lodówce - Paulanera. Specyficzne piwo, trudno powiedzieć czy mi odpowiada czy nie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Hien
Rajca mnie będzie beształ, ale jeżeli miałbym wybrać siuracza, który w tej chwili podchodzi mi najbardziej to będzie

Aktualnie odkryłem, że można Bosmanka kupić w Żabbie, dzisiaj mi Magda kupiła (bo tak się składa, że na moim osiedlu nie ma Żabek), siedzę, popijam i jest fajnie. Jak się okazuje nie muszę napinać na Pomorze żeby kupić sobie to piwo.

Aktualnie odkryłem, że można Bosmanka kupić w Żabbie, dzisiaj mi Magda kupiła (bo tak się składa, że na moim osiedlu nie ma Żabek), siedzę, popijam i jest fajnie. Jak się okazuje nie muszę napinać na Pomorze żeby kupić sobie to piwo.
-
Rajca
A co mi do tego czo Ty pije? 
-
Hien
Już nie udawaj nieprzypierdalińskiego 
-
slick
Wczorajsze odkrycie kolejnego lokalnego browara. Nic się nie może równać ze świeżo zrobionym piwem!
http://slick.pl/awesome-beer-green-beac ... australia/
http://slick.pl/awesome-beer-green-beac ... australia/
-
Peter
- Ulubiony utwór: The Landscape Is Changing
Guiness ponad wszystkie inne.
-
slick
Do Guinessa nic nie mam ale widzę, że chmielowo masz tak samo zawężone pole manewru jak muzycznie...
-
Peter
- Ulubiony utwór: The Landscape Is Changing
Po prostu urzekło mnie ciemne, zawiesiste piwo. Nie lubię za bardzo gorzkich, jasnych.
-
Szaman
Na codzień pijam Żubra. A na wyjściu w knajpie to:

Ewentualnie z rzadka (bo droższe i smak raczej na szczególne okazje):

Ewentualnie z rzadka (bo droższe i smak raczej na szczególne okazje):

-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ja nie dysponuje zdjeciami, ale ostatnio od czasu do czasu mam okazje skosztowac kompociku chmielowego domowej roboty. A ze jest to dobrze zrobiona robota to powiem krotko: zazdraszczajcie smakosze 
Enjoy The Silence
-
slick
Sam robisz w domu? Ładnie, ja zacząłem własny chleb piec. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nie, ja nie robie sam.
Enjoy The Silence