2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]

Post 20 maja 2009 15:31

Wczoraj wieczorem z głodu (nic nie jadłem w ciągu dnia ;p) zeżarłem resztki odgrzewanej, zamówionej poprzedniego dnia pizzy z jakiejś speluny. Pepperoni chyba. Nigdy więcej ^^ . Ale sny miewam gorsze. Kiedyś mi się śniło, co już gdzieś pisałem, że spowodowałem wypadek drogowy, w którym skasowałem Zaporożca (!!!) którym jechał Gore (!) i go zaje.bałem mówiąc delikatnie. I to poprzez urwanie mu głowy :/
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 15:33

Żeby skakać po scenie, drzeć ryja, wywijac dupskiem i wyginac się na wszystkie strony, rehabilitacja potrzebna jest po każdej chorobie. Z resztą to nie tylko kwestia niedyspozycji fizycznej, tak jak Jari kiedyś pisał: gazetka, basenik, lerzaczek, pełna regeneracja psychiczna. Gahan zostanie do tego zmuszony przez menagement i to ma sens bo: nawet jezeli zagrałby teraz w Wawie i pociagnąl jeszcze 2 czy 3 koncerty to by zjechał znowu i tym razem mogłoby byc gorzej a trasa na raty to gówniany interes. No ale wielka machina pracuje i pewnie się niedługo dowiemy na czym stoi Dave :)
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
devotional

Post 20 maja 2009 15:36

Mogłaby tylko pracowac nieco szybciej. Jaki jest cel nieinformowania fanów przez oficjalne źródła (dot.com np.)?
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 20 maja 2009 15:38

ja po mrożonej, niemieckiej pizzy miałam ostatnio jeszcze bardziej chore, rzekłabym chorsze sny ;(((((((((

a DM nie informują bo się akurat pakują i do stolicy przybywają w sobotę. nie mają chopaki czasu :)
taka surprajs ;(
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 15:40

Ja nigdy nie miałem zaufania do oficjalnych źródeł informacji. Paradoksalnie najlepiej sprawdzają sie właśnie takie, zjechane tu przez wszystkich, ploty i informacje z drugiej ręki. To co się teraz dzieje to najlepszy tego przykład.

a BRAT jest kut.asem i tak
Jari

Post 20 maja 2009 15:42

Mówiłem, że będzie canceled. Ale powiem Wam, że jeszcze w poniedziałek ten show nie był canceled i był na technicznej rozpisce. Decyzja zapadła wczoraj wieczorem naszego czasu... I chyba prawdą staje się fakt, o którym mówił mi mój koleżka (ten z trasy), że na dobre wystartuje to dopiero w Londynie 30.05.09.
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 20 maja 2009 15:43

Hien pisze:Ja nigdy nie miałem zaufania do oficjalnych źródeł informacji. Paradoksalnie najlepiej sprawdzają sie właśnie takie, zjechane tu przez wszystkich, ploty i informacje z drugiej ręki. To co się teraz dzieje to najlepszy tego przykład.

a BRAT jest /cenzura/.m i tak

zauważ ze w przypadku Depeche Mode zazwyczaj informacje z 2 reki i przecieki sie sprawdzaja.
Wczoraj już było oczywiste to co dzis zapodano oficjalnie.
A zapodano chyba glownie z tego wzgledu ze polskie depeche's w duzej mierze to histetyki/ histeryczki i oblegli co sie dalo swoimi mialami swiat dookola, zapewne inaczej by to podano w piatek wraz z usunieciem z listy kolejnej partii koncertow.
Jari

Post 20 maja 2009 15:48

A jak Bodzio się musi wkurw*ć teraz he he :D :D :8 :8 :D Może da sobie już spokój...
Awatar użytkownika
Mr.X
Ulubiony utwór: Walking In My Shoes

Post 20 maja 2009 15:48

Może coś dzisiaj w teleexpressie powiedzą, to że koncertu jednak nie będzie...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
Awatar użytkownika
Whiteman
Ulubiony utwór: Personal Jesus

Post 20 maja 2009 15:50

Moze to glupie ale
kupujmy plyty (apel szczegolnie do tych, ktorzy maja jedynie pirackie mp3).
Im wiecej plyt kupimy tym wiecej pieniedzy Dave bedzie mial na leczenie.
To jedyne co mozemy teraz zrobic oprocz modlitw.
Zaczerpnięte z wiadomego forum. Brak snu czy tak naturalnie?
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 15:51

rafi666 pisze: Wczoraj już było oczywiste to co dzis zapodano oficjalnie.
A zapodano chyba glownie z tego wzgledu ze polskie depeche's w duzej mierze to histetyki/ histeryczki i oblegli co sie dalo swoimi mialami swiat dookola.
I to jest sedno sprawy. Już wczoraj było wiadomo na czym stoimy, czekanie na oficjalne info dawało nadzieje tym, którzy nie potrafili się pogodzić z faktem ,że DM w sobote nie będzie. To smutne ale pamiętajmy ,ze takie jazdy dzieją się na całym świecie a nam się to zdarza mimo wszystko rzadko (bo nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś na prawde duży koncert został odwołany w ostatniej chwili).

Dobrym przykładem jest tegoroczna trasa Morrisseya po USA, biedak ze względu na stan zdrowia musiał co chwila odwoływać koncerty i tak pół trasy po US wyleciało w kosmos. Mogło być gorzej.
Awatar użytkownika
devotional

Post 20 maja 2009 15:54

Forum dM-pl staje się takim Związkiem Radzieckim. Internetowym szczęśliwie (nieszczęśliwie?). Ale cóż, za głupotę nikt ludzi nie karze (powinni!), wolnośc słowa jest ;p
Awatar użytkownika
Mr.X
Ulubiony utwór: Walking In My Shoes

Post 20 maja 2009 15:55

Już wy się nie bujta, facet jest w dobrych rękach i "modlitwy" nic tu nie pomogą, to do fanatyków kieruje...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 15:58

To jak kupię Excitera z serii "Dobra muzyka - Polska cena" to Dave dostanie te pieniążki do łapki? Jestem jak najbardziej za, a nawet przeciw...
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 16:03

Coraz lepiej, już nie mogę się doczekać nastepnych pomysłów. Myśle ,że niedługo wpadną na zbiróke kasy (na specjalnie załozone z tej okazji konto bankowe) i wysłanie darowizny Gahanowi od fanów z Polski. Nie wazne ,ze za ta sumę to nawet sobie Dave papieru toaletowego nie kupi, liczy sie przeciez gest fanatyków. Cool.
Awatar użytkownika
Beata
Ulubiony utwór: Little 15

Post 20 maja 2009 16:07

facet dobiega pięćdziesiątki; po takich ekscesach,jakie wyprawiał to mimo najlepszych lekarzy i osiągnięć techniki - wątrobę, żołądek i inne organy ma lekko zjechane; i naprawdę po zwykłej grypie żołądkowej może "dochodzić" do siebie dłuższy niż inni czas;
ja tylko błagam, żeby nikt nie spekulował nic o nowotworze; bo naprawdę niekiedy można "wykrakać" za dużo;
zgłaszam się na ochotnika - mogę odprawiać gusła z intencją przesunięcia terminU,a nie ostatecznego odwołania :D
mogę odtańczyć nawet taniec szamański w centrum swojego miasta, jeśli to mogłoby pomóc w powrocie do zdrowia :o

p.s.
chyba "przerzucę się" na tamto forum - oni tam mają mnóstwo zdjęć ze stadionu!!! :>
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 16:09

Beata pisze: chyba "przerzucę się" na tamto forum - oni tam mają mnóstwo zdjęć ze stadionu!!! :>
żeby ten stadion jeszcze jakoś wyglądał ale... ;)
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 20 maja 2009 16:10

mnie w tych fanatyczno-fanatycznych pomyslach akcji fanowskich jakie ostatnio tu przykladnie padaja dziwi jedynie fakt ze to nie robia mlode rozhisteryzowane uczennice gimnazjum fanujące swoim idolkom/idolom z Bravo Girls itp. ale dorośli ludzie (stare dupy) nie rzadko w moim wieku albo i lepiej (czyli 30+). Wow
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 16:13

Ludzie, zbieramy na domenę bo nam zajmą, szlag jasny by to trafił. Już opracowałem strategię promocyjną.

Obrazek
Awatar użytkownika
Beata
Ulubiony utwór: Little 15

Post 20 maja 2009 16:17

echh ... a ja chciałam wierzyć, że to jednak nastolatki ... a tu mi tak brutalną prawdę prosto przed nos :o
jednak ma to swoją dobrą stronę - jakże ja pięknie i dostojnie i szacownie wyglądam wśród tych rozhisteryzowanych "starych dup" :D