No i mamy to…No dobra to się wypowiem skoro już wymyśliłem ten temat. Edycja taka 50/50, widzę że nie ma co Was zmuszać do takich wyzwań, trudno, czarni muszą mieć pod górkę i nauczyć się wygrywać bez takich edycji. Myślę że Smoku łatwo mógłby namieszać w tej edycji no ale nic na siłę.
Ode mnie taki letniaczek wjechał co mi się buja po głowie ostatnio, mindin my business, my blaaackest business, najczarniejsza wrzutka sama się nasunęła więc nie szukałem dalej
Dw1 - 3 punkty, trzymam kciuki żeby Franti wygrał tę edycję! Bardzo fajne uzupełnienie dla mojego murzyńskiego kanonuzdaje się że munlup zgarnie trzeciego maksa z rzędu ode mnie, zasłużenie
Dw2 - 2 punkty, Radio X na propsie, pamiętam zaskoczenie jak odkryłem że to czarni. Bardzo fajny wybór, zapomniany altrockowy band.
Dw4 - 0 punktów, pomyłka jakaś.
Trochę nie wiem kto to dał ani po co, jeśli to Musiał to mógł już dać ejtisowego Jacksona czy innego Prince'a, jeśli mentos (oby nie, kolejne jajco ode mnie mogłoby skruszyć mu serduszko) to było dać jazz.
Dw5 - 1 punkt, DOECHII, eh, trochę szkoda, myślałem że Wuja wyskoczy jakim Frankiem Oceanem albo chociaż będzie Del the Funky Homosapien skoro tak się jarał ostatnio
KLASYFIKACJA GENERALNA
Kod: Zaznacz cały
1.HIEN - Spearhead - Positive - 10 pkt.
2.MENTOS - Living Colour - Cult of Personality - 8 pkt.
3.MURZYN - Knwxledge - Mindin My Business (feat. Durand Bernarr & Rose Gold) - 5 pkt.
4.DEV - Tech N9ne - On the Bible (feat. T.I. & Zuse) - 5 pkt.
5.SHODAN - Doechii - GTFO - 2 pkt.
HIEN!!
Gromkie brawa i zasłużona nagroda w postaci obrazu MURZYN W CIEMNEJ PIWNICY SZUKA TABAKI
A tu TABELKA.
Gratuluję zwycięzcom, współczuję przegranym i mam nadzieję, że w sześcdziesiątej, wieńczącej sezon edycji będziemy bawić się w szerszym gronie...