Tatoo & Piercing.
-
Dydeo
A jakoś tak 
-
Ddrummer
- Ulubiony utwór: But Not Tonight
Mnie jakoś strasznie się podoba idea piercingu dlatego już dawno temu przeszedłem od mysli do czynu i efektem tego są 4 kolczyki na lewym uchu, 2 na prawym z czego jeden na chrząstce oraz...
kolczyk w języku i widzę, że chyba jako jedyny posiadam na tym forum takie cuś
. W planach mam jeszcze przekłuć sobie wargę i bede tam nosił (w zalezności od okazji) pręcik z ćwiekiem albo kółeczko. Posiadam też własny projekt tatuażu, który znajdzie się kiedyś na mojej lewej piersi (oczywiście pochwale sie zamieszczając stosowne foto:) ).
Dla wtajemniczonych http://www.wildcat.pl
Dla wtajemniczonych http://www.wildcat.pl
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
a wziales pod uwage wyglad ciala (skory) z takim tatuazem gdzies za 30-40 lat? 
-
Ddrummer
- Ulubiony utwór: But Not Tonight
Wiesz...wątpię czy za 40 lat będe się przejmował wyglądem swojego ciała:)
-
ksioonc
dziary mogą być , co do kolczyków to odrazu ktoś z większą ilością niż 2 kojarzy mi się z zagorzałym Punkiem
, musze jednak przyznać że niektórym osobom do twarzy z koluchem w nosie ... 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Moja znajoma jedna też ma podobną manią kolczykowania, jej ostatnim pomysłem są kolczyki, uwaga, na karkuDdrummer pisze:Mnie jakoś strasznie się podoba idea piercingu dlatego już dawno temu przeszedłem od mysli do czynu...[ciach]...
-
scmegan
mam jeden tatuaz zrobilam go 8 lat temu-zastanawam sie nad innym jakos mnie teraz naszlo. pare lat temu bylam posiadaczka 3 piercingow, dwa sutki i lechtaczka. w tej chwili pozostal tylko ten ostatni (wlasnie tam) uwielbim go 
-
RaV
Nie przepadam za tego typu ozdobami... oczywiscie to sprawa osobista, co kto sobie robi
.
To co mi sie czasem podoba u innych to niewielki tatuazyk w jakims dyskretnym miejscu...
To co mi sie czasem podoba u innych to niewielki tatuazyk w jakims dyskretnym miejscu...
-
szajajaba
Hmmm...piszesz o kimś szczególnym? 
-
RaV
NIe, nie pisze o nikim szczegolnym... widzilem juz kilka fajnych tatuazy, ale jednak ostatecznie byly jak na moj gust zbyt duze... a;e takiego ekstra jeszcze nie widzialem 
-
TEJE
- Ulubiony utwór: In your room
ja cuz mam to i owo:)ale kazda ozdoba mojego ciałą ma jakies znaczenie:)na przykłąd kolczyk w pepku to zdana matura
w jezyku zaliczone studia
tatuaz to sybol odnalezienie mojej biologicznej rodziny 
-
El
Jestem za - oczywiscie wszystko w granicach rozsądku.
Mam jeden kolczyk w "standardowym" miejscu - lewe ucho, i jeden tatuaż Dave`a - vide avatar
Mam jeden kolczyk w "standardowym" miejscu - lewe ucho, i jeden tatuaż Dave`a - vide avatar
-
Pędzel
Podobnie jak El, uwazam ze nalezy zachowac umiar w tych sprawach.
Tatuaz powinien wyrazac cos, dlatego krew mnie zalewa jak widze 16-latke z motylkiem na ramieniu, ktory zostal zrobiony tylko ze wzgledu na mode i chcec przypodobania sie rowiesnikom.
Krotko, moj bilans to 5 kolczykow oraz 2 tattoos.
Tatuaz powinien wyrazac cos, dlatego krew mnie zalewa jak widze 16-latke z motylkiem na ramieniu, ktory zostal zrobiony tylko ze wzgledu na mode i chcec przypodobania sie rowiesnikom.
Krotko, moj bilans to 5 kolczykow oraz 2 tattoos.
-
angel with silver wings
Nos i pępek przekłuty. Pozostaje dolna warga, ale do tego to sie przymierzam i przymierzam.. ho, ho, ho... 
-
angel with silver wings
Dla potwierdzenia dwie foty:

-
frigid
A ja bardzo lubię tatuaże, szczególnie u facetów i jak jest ich dużo. No i jak są ładne. Najfajniej wyglądają całe rączki wydziargane (u kolesi). A u kobiet lubię też, byle bez przesady. Tatuaży typu motylki i delfinki nie uważam w ogóle za tatuaże. Sama mam dwa, ale planuję jeszcze coś, tylko musze znaleźć odpowiedni wzór (niepowtarzalny i taki który będzie coś mówił o mnie). Kolczyki kiedyś bardziej mnie kręciły teraz raczej jestem za klasyką (w uszach). Chociaż podobają mi się tez tulejki w uszkach. Kolczyki w miejscach intymnych uważam za obrzydliwe, ale niech sobie każdy nosi co lubi. Kiedyś miałam kolca w pępku, ale po inwazji różowych Dodelektrod i Mandaryn z ukolczykowanymi pępkami wyjęłam i pewnie już tak zostanie. No i nie lubię kolczyków w przegrodzie nosowej, bo to wygląda jak u krowy. tak pozatym to akceptuję wszystko i nie sądzę żeby to miało coś wspólnego z brudem jak koleżanka wyżej napisała, bo zarówno tatuowanie jak i piercing w dzisiejszych czasach odbywać się muszą w warunkach sterylnych.
-
Pati
a sa sa, mialam kiedys kolczyk w miejscu intymnymslick pisze:...niektóre są podniecające...
Co do tatuazy zastanawialam sie wiele razy, mialam sobie zrobic 6 lat temu odrazu trzy ale dzieki Bogu nie zrobilam bo bym zalowala do konca zycia.
Dlatego wlasnie sie wacham,bo to jest powazna decyzja.
Chociaz nie powiem zastanawiam sie nad tatulazem <na wzgorku lonowym>
Kolczyki-jezyk,nos,i kolczyk kulka w postaci pieprzyka nad gorna warga.
Nakreca mnie natomiast kolczyk centralnie pod dolna warga,w brwi tylko ze w poprzek,moze w sutkach
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
kolczyk w jezyku, juz niedlugo, juz niedlugo... 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been