[sport] Total Soccer
-
Erwartungen
Nie da się ukryć, że kobieta na samczej imprezie jest niezbędna. 
Na filmiku są zamieszczone dwie imprezy, które dzieli różnica półtorej roku niecałe. Niemniej zastosowanie Iwonki pozostało takie samo
OCZYWIŚCIE GRAĆ TEŻ JEJ POZWOLILIŚMY! Dopisuję to po to jakby ktoś się zapatrywał zbytniego seksizmu w powyższej wypowiedzi
PS. Jeśli link się wyczerpie, proszę dać znać. Filmik zajmuje tylko 700 kilo i bez problemów umieszczę go ponownie na yousendit
Na filmiku są zamieszczone dwie imprezy, które dzieli różnica półtorej roku niecałe. Niemniej zastosowanie Iwonki pozostało takie samo
OCZYWIŚCIE GRAĆ TEŻ JEJ POZWOLILIŚMY! Dopisuję to po to jakby ktoś się zapatrywał zbytniego seksizmu w powyższej wypowiedzi
PS. Jeśli link się wyczerpie, proszę dać znać. Filmik zajmuje tylko 700 kilo i bez problemów umieszczę go ponownie na yousendit
-
Bartini
Dooobry film
Ale roznica jest widoczna 
-
Iwonka
ale mnie zrobił, nie...? 
-
DT
caly pomysl z filmikiem i resztą tematu bardzo fajny 
fu..'em and their law
-
pimpf_101
Żeby tak wyszedł nowy total... 
-
Iwonka
I chcesz trzewcie okienko do filmu dokładac??? Troche rozsądku....
(żartuje, nie musisz sie obawiać mojej obecności)
(żartuje, nie musisz sie obawiać mojej obecności)
-
Erwartungen
zakończyłem dzisiaj kolejny sezon.
Pasjonująca była walka o najwyższe laury. Pierwsze miejsce Corinthians - to było pewne od dawna. Ale praktycznie przez cały sezon pewny swojego drugiego miejsca mógł być Liverpool. Niemniej parę błędów pod koniec i BEZBŁĘDNA gra manchesteru united i feyenordu rotterdam (!) spowodowała, że w ostatniej kolejce Liverpool spadł z drugiego POZA PODIUM! Sao Paulo, które przez długi czas było lepsze od Manchesteru zgodnie z przewidywaniami Gillesa nie wytrzymało tempa i ostatecznie z trudem utrzymało się w pierwszej piątce.
Tu mała dygresja. W totalnym światku znany jestem z pięknych goli. Zero kombinowania - przysłowiowy już trójsłow: podanie, wrzutka, strzał. Futbol jest grą prostą. Na tyle prostą na ile pozwala ten, który usiądzie za klawiaturą
Niemniej OBOJE przyznajcie, że ten wynik:

ze specjalnie wyselekcjonowanymi NAJRTRUDNIEJSZYMI przeciwnikami, na NAJWYŻSZYM poziomie to jest jakiś sukces
Pasjonująca była walka o najwyższe laury. Pierwsze miejsce Corinthians - to było pewne od dawna. Ale praktycznie przez cały sezon pewny swojego drugiego miejsca mógł być Liverpool. Niemniej parę błędów pod koniec i BEZBŁĘDNA gra manchesteru united i feyenordu rotterdam (!) spowodowała, że w ostatniej kolejce Liverpool spadł z drugiego POZA PODIUM! Sao Paulo, które przez długi czas było lepsze od Manchesteru zgodnie z przewidywaniami Gillesa nie wytrzymało tempa i ostatecznie z trudem utrzymało się w pierwszej piątce.
Tu mała dygresja. W totalnym światku znany jestem z pięknych goli. Zero kombinowania - przysłowiowy już trójsłow: podanie, wrzutka, strzał. Futbol jest grą prostą. Na tyle prostą na ile pozwala ten, który usiądzie za klawiaturą

ze specjalnie wyselekcjonowanymi NAJRTRUDNIEJSZYMI przeciwnikami, na NAJWYŻSZYM poziomie to jest jakiś sukces
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
Ilosc goli zdobytych - ilosc goli straconych. Radosny futbol Erwartungena )::))
-
pimpf_101
I kolejne "Totalowe spotkanie " za nami. W tabeli najwyżej z tego co się orientuje uplasował się Gillos
-
Erwartungen
Zgadza się. Najwyższą pozycję zajęła drużyna Gillesa. Oto szczegóły:

Zwraca uwagę duża przewaga dwóch pierwszych drużyn. Claustrophobic heaven od początku wygrywał. Szaleńczy pościg My defender spowodował że drużyna ta miała spore szanse na sukces, jednak w ostatniej kolejce Claustrophobic zwyciężając z Joke 5:3 (przy jednczesnej porażce My defender z Erwartungen 3:4) zapewnił sobie mistrzostwo
Dół tabeli to niestety moje drużyny
i ostatni, od początku nie radzący sobie w rozgrywkach drugi zespół Gillesa - Jane Doe
PS. Nie pytajcie o nazwy naszych drużyn. Fantazja trochę nas poniosła
PS2. Mały błąd się wkradł. Claustrophobic ma DWIE porażki a nie jedną

Zwraca uwagę duża przewaga dwóch pierwszych drużyn. Claustrophobic heaven od początku wygrywał. Szaleńczy pościg My defender spowodował że drużyna ta miała spore szanse na sukces, jednak w ostatniej kolejce Claustrophobic zwyciężając z Joke 5:3 (przy jednczesnej porażce My defender z Erwartungen 3:4) zapewnił sobie mistrzostwo
Dół tabeli to niestety moje drużyny
PS. Nie pytajcie o nazwy naszych drużyn. Fantazja trochę nas poniosła
PS2. Mały błąd się wkradł. Claustrophobic ma DWIE porażki a nie jedną
-
Erwartungen
Disease pisze:To wygrzeb i wklejBędziemy mieli ubaw-total
. Wystarczy Ci odwagi
???
Disease pisze:Wprawdzie wracałam total zygzakiem (...)
total ubaw... total zygzak... jak myślicie chlopaki? Dziewczyna się stara. Miejmy nadzieję, że użyje w końcu slowa total we WŁASCIWYM znaczeniu...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
;p
cos sie jej dzieje, to pewnie przez do slonko, za duzo promieni dociera do jej glowki

cos sie jej dzieje, to pewnie przez do slonko, za duzo promieni dociera do jej glowki
-
Disease
A Ty skąd wiesz wariacie, żeby w ogóle otwierać mordkę
? Słonko owszem, miałam dziś dziesieciominutowy atak zmasowany, podczas którego trzy razy zdążyłam zasnąć i przysniło mi sie, że znów spóźniłam sie do robo
.
Dobra, bo znowu zaOTowałam
. @ Erw
Na miłość, toz ja proste dziewczę z niepełnym wyższym, więc trzeba do mnie mówić dosłownie i WIELKIMI literami
...
Dobra, bo znowu zaOTowałam
-
Erwartungen
no nie........disease pisze:Wprawdzie z total-obawami (...)
-
Disease
A kto może wiedzieć, o co chodziło :? Zastanawiałam się przez dwa ostatnie miesiące i zastanawiam sie dzisiejszej nocy
, jednak nie moge tego wyjaśnic inaczej poza jednym słowem: total-misunderstanding
. Tak bywa
...
-
Erwartungen
zajrzyj na temat tego działu...
My (ja, gilles, pimpf_101) po prostu jesteśmy fanatykami tej gry i polecamy Ci sięgnięcie do niej
A słowa jakie chcieliśmy od Ciebie usłyszeć to po prostu Total....-Soccer
i to wszystko 
-
Disease
Sorki @ Erw, skojarzyłam to z czymś innym
. Faktycznie, goopia blondi ze mnie
.
A wstep to tego topicu czytałam ofkors ze zwykłej ciekawosci i z nawyku znajomosci przynajmniej wiekszosci postów na okreslony temat. Idiotyczne polonistyczne przyzwyczajenie
. Dziekuje za zachętę, może kiedys siegne po gierkę
...
A wstep to tego topicu czytałam ofkors ze zwykłej ciekawosci i z nawyku znajomosci przynajmniej wiekszosci postów na okreslony temat. Idiotyczne polonistyczne przyzwyczajenie
-
Erwartungen
Pimpf.. powiem tylko tyle.. my mamy za słabe kompy, ale sprawdzone zostało u Szajajaby.. DA SIĘ
-
szajajaba
He, dzięki totalnemu maniactwu Erwa i Gillesa mogłam sie choć troszke wyspać...