Kurioza w mediach i sieci, rzeczy śmieszne, dowcipne
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Toż już topic o tym istnieje
I widać kto nie czyta postów... 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
3 osoby w tej samej minucie napisały posta o tym samym 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
gdzieEveS pisze:Toż już topic o tym istniejeI widać kto nie czyta postów...
-
slick
dobra, zlalazlem i scalilem 
moze zamiast zakladac topik o kazdym newsie co jest zbedne, proponuje wiasnie tutaj takie rzeczy wstawiajc
w koncu to kurioza...
moze zamiast zakladac topik o kazdym newsie co jest zbedne, proponuje wiasnie tutaj takie rzeczy wstawiajc
w koncu to kurioza...
-
SuNsHinE
i tak lepszy jest ten 12 letni student medycyny z japonii
.... chlpak czytal juz w wieku dwoch lat..... kurde dwa lata szybszy ode mnie
....
-
pimpf_101
... i siedem lat szybszy niż Iwona....SuNsHinE pisze:i tak lepszy jest ten 12 letni student medycyny z japonii.... chlpak czytal juz w wieku dwoch lat..... kurde dwa lata szybszy ode mnie
....
-
slick
Białoruska prasa: Polska w 1939 r. chciała zaatakować Niemcy i ZSRR
"Dzień zjednoczenia" - tak rządowy białoruski dziennik "Respublika" tytułuje artykuł o 17 września 1939 roku. Anatol Andriejenko pisze w artykule, że jest to dzień historycznej sprawiedliwości.
Dla autora historia Polski rozpoczyna się w 1919 roku, kiedy to Warszawa chciała przyłączyć Litwę, Białoruś i Ukrainę. "Udało jej się tylko w połowie" - pisze Anatol Andriejenko.
Jego zdaniem, przez całe 20-lecie międzywojenne Polska prowadziła imperialną politykę - siłą zdobyła Śląsk, "zabrała" Austrii Galicję i brała udział w okupacji Czechosłowacji. Jednocześnie prześladowała mniejszość białoruską na swoim terytorium, a tuż przed rozpoczęciem wojny chciała zaatakować Niemcy i Związek Radziecki.
Andriejenko pisze, że 17 września nie był dniem agresji Związku Radzieckiego na Polskę, ale likwidacją polskiej agresji. Jego zdaniem jest to wydarzenie, które powinno zająć jedno z najważniejszych miejsc w historii i literaturze Białorusi.
Dziennikarz "Magazynu Polskiego" Andrzej Poczobut powiedział Polskiemu Radiu, że przedstawiona w artykule wizja historii to jej oficjalna, państwowa wersja. Dodał, że ludzie na wschodniej Białorusi wierzą w pełni w przedstawione w taki sposób fakty, na zachodniej Białorusi w mniejszym stopniu.
___
Od razu mi sie poprawil humor czytajac takie newsy zza bialoruskiej granicy. A tak swoja droga to zakrawa na kpiny i zenade 
"Dzień zjednoczenia" - tak rządowy białoruski dziennik "Respublika" tytułuje artykuł o 17 września 1939 roku. Anatol Andriejenko pisze w artykule, że jest to dzień historycznej sprawiedliwości.
Dla autora historia Polski rozpoczyna się w 1919 roku, kiedy to Warszawa chciała przyłączyć Litwę, Białoruś i Ukrainę. "Udało jej się tylko w połowie" - pisze Anatol Andriejenko.
Jego zdaniem, przez całe 20-lecie międzywojenne Polska prowadziła imperialną politykę - siłą zdobyła Śląsk, "zabrała" Austrii Galicję i brała udział w okupacji Czechosłowacji. Jednocześnie prześladowała mniejszość białoruską na swoim terytorium, a tuż przed rozpoczęciem wojny chciała zaatakować Niemcy i Związek Radziecki.
Andriejenko pisze, że 17 września nie był dniem agresji Związku Radzieckiego na Polskę, ale likwidacją polskiej agresji. Jego zdaniem jest to wydarzenie, które powinno zająć jedno z najważniejszych miejsc w historii i literaturze Białorusi.
Dziennikarz "Magazynu Polskiego" Andrzej Poczobut powiedział Polskiemu Radiu, że przedstawiona w artykule wizja historii to jej oficjalna, państwowa wersja. Dodał, że ludzie na wschodniej Białorusi wierzą w pełni w przedstawione w taki sposób fakty, na zachodniej Białorusi w mniejszym stopniu.
___
-
soultaker
- Ulubiony utwór: In Your Memory
o jezu
czy ci biedni ludzie w to uwierza
Lukaszenko przerasta juz samego siebie 
Spreading the news around the world...
-
slick
Wg. mnie to ludzie na Bialorusi nie sa tepi i wiedza jak jest/bylo tylko niestety nie moga o tym glosno powiedziec.
-
slick
Ehhh
dzisiaj mialem od tego postu zaczac
Niedziela, godzina 23 z kawalkiem, wlanczam MTV CLASSIC a tam co? Monika Brodka - Miales Byc
Na poczatku myslalem, ze pomylilem ze zwyklym MTV ale po logo programu okzalo sie ze NIE. Stacja schodzi na psy. No pytam sie was ludzie? Jaki to classic z tej piosenki, a nie daj Boże z wokalistki?
Bardziew, tandeta i wogole szkoda slow... gdzie jestes moje kochane MTVC z muzyka lat 80'tych?
Niedziela, godzina 23 z kawalkiem, wlanczam MTV CLASSIC a tam co? Monika Brodka - Miales Byc
Na poczatku myslalem, ze pomylilem ze zwyklym MTV ale po logo programu okzalo sie ze NIE. Stacja schodzi na psy. No pytam sie was ludzie? Jaki to classic z tej piosenki, a nie daj Boże z wokalistki?
Bardziew, tandeta i wogole szkoda slow... gdzie jestes moje kochane MTVC z muzyka lat 80'tych?
-
Jacek DM
Jest tyle pięknych zespołów lat 80, a i tak zawsze wybiorą jakiś shit.
-
Bartini
Z tego co wiem to chyba robia wszystko zeby usunac MTV Classic w ogole, stad takie zabiegi.Slick pisze:Niedziela, godzina 23 z kawalkiem, wlanczam MTV CLASSIC a tam co? Monika Brodka - Miales Byc![]()
![]()
;(Bardziew, tandeta i wogole szkoda slow... gdzie jestes moje kochane MTVC z muzyka lat 80'tych?
Ale np. w sobote wieczorem byl koncert Coldplaya, ot milusio sie ogladalo
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Na MTV Classic od ok 2 tygodni jak wlączam to malo co widzę starego, ostatnio lecialo (napewno na MTV Classic) - 50. Cent - PIMP. Glowa mala... no i oglądając przez ten czas, ani razu nie widzialem czegoś z lat 60, 70, 80. Jeżeli dla nich klasyka to 50. Cent, to ja już wolę żeby tą stację zamknęli...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
szajajaba
Proszę bardzo, dla tych, co nie trawią polityków
http://www.gra.mkombinat.com/gra/
-
kawoszka
Strzelam do wszystkich
ale frajda

-
szajajaba
Niom
Lepsze niż te kury, do których się strzela 
-
kawoszka
Ja lubie strzelac do Erwarta
On tak ladnie,popisowo nogi wyciaga

-
slick
-
Erwartungen
patrząc na to zdjęcie mogę się dziwić że na świecie są homoseksualiści.... co więcej świat powinien się składać z normalnych facetów i lesbijek