Zajebiście Album Podobny Do Violatora i Songsa Cudooooo
http://www.depechemode.pl/modernmode/news.htm
Hmmm, podkreśliłem to co mnie zainteresowało.Depeche Mode ujawni plany
Za kilkanaście dni, dokładnie 16 czerwca, w niemieckim Düsseldorfie, odbędzie się konferencja prasowa, podczas której swoje plany koncertowe i płytowe ujawni grupa Depeche Mode.
Depeche Mode
W Niemczech muzycy podadzą niektóre terminy koncertów z jesiennej trasy po Ameryce Północnej, a także – co chyba najbardziej ucieszy fanów - szczegóły dotyczące nowego albumu.
Album ma się ukazać na Starym Kontynencie 17 października. Nad następcą krążka "Exciter" Depeche Mode pracują w USA wraz z Benem Hillerem i Davem McCrackenem. Mają się na nim znaleźć tytuły - "Pain", "Suffer Well", "Everything", "Free", "Sinner In Me", "Martyr For Love" oraz "Macro". Płytę wypełni w sumie 12 kompozycji. Dave Gahan mówił nie tak dawno, iż nowe dokonania zespołu stanowią wypadkową zawartości krążków "Violator" i "Songs Of Faith And Devotion".
Sesję nagraniową Depeche Mode rejestrują kamery. Dzięki temu powstanie film, który zostanie wydany na DVD.
A moim zdaniem to nie będzie ani EXCITER II, ani BC, ani VIOLATOR tylko coś zupełnie innego. Te czasy wcale nie muszą wracać, bo jakby wróciły to oznaczałoby, że DM nie mają już nic więcej do powiedzenia, bo nic świeżego nowego nie potrafią stworzyć.Bojdis pisze:Moim zdaniem to bedzie "Exciter 2" Nie ma mowy o Black Celebration czy Violator, te czasy nigdy nie wrócą.
Tylko proszę mi tu bez takich określeń.slick pisze:Dave nie będzie darł japy w rockowym stylu, który nigdy nie pasował do Depeche Mode.
Dokładnie to samo mi się kojarzy, kiedy czytam te wszystkie kody, a gilles smiało wyszedł z tym do światagilles pisze:SOFAD
MFTM
HWDP