-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Re: Facebook
Facebook i nk wystarcza. I tak nie mam czasu zeby to wszystko ogarnac.
Enjoy The Silence
-
kawoszka
Korzystam z Facebooka właściwie w jednym celu....
aby mieć kontakt z mężem,który jest w pracy
aby mieć kontakt z mężem,który jest w pracy
-
Fen.
W sumie zmieniłam zdanie co do facebooka. Jak na razie.
Mam taki nałóg wstawiania linków tego co akurat słucham, a facebook idealnie się do tego nadaje.
Znajomi też mają taki sam nałóg i czasem odkrywam dzięki nim coś nowego.
To jest fajne. Na nk się nie przyjęło.
Mam taki nałóg wstawiania linków tego co akurat słucham, a facebook idealnie się do tego nadaje.
Znajomi też mają taki sam nałóg i czasem odkrywam dzięki nim coś nowego.
To jest fajne. Na nk się nie przyjęło.
Here's where the fun begins.
-
Hien
A nk się dało?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Fen.
Chodzi Ci o to czy jest tam taka funkcja ?
Wprowadzili coś w tym stylu. Tylko chyba za mało czytelne.
Wprowadzili coś w tym stylu. Tylko chyba za mało czytelne.
-
Hien
a jest faktycznie.
ale Fejs lepszy, też bombarduje ludzi muzyką, ale mało kto tego słucha.
ale Fejs lepszy, też bombarduje ludzi muzyką, ale mało kto tego słucha.
-
Fen.
Ja wszystko słucham, ale akurat Ciebie nie, bo nie znamy się
Za to na devotees też jest fajny temat o muzyce, większość z tego co wrzucacie ( o ile to nie DM) przesłuchuję.
Za to na devotees też jest fajny temat o muzyce, większość z tego co wrzucacie ( o ile to nie DM) przesłuchuję.
-
em.
Ja też czasami lubię właśnie na fb wrzucić kilka dźwięków. A i u innych czasami trafi się smaczek. O, tyle dobrze.
gwiazdy...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A ja dziś podjąłem prawdziwie męską decyzję i usunąłem (nie mylić z dezaktywacją) konto na tym lansiarskim serwisie. 8)
Jakoś dam sobię radę, z moimi PRAWDZIWYMI znajomymi kontaktuje się w inny sposób.
Przy okazji potwierdziła się moja teoria nt. serwisów społecznościowych, że im więcej ludzi = tym większe gów*o.
Jakoś dam sobię radę, z moimi PRAWDZIWYMI znajomymi kontaktuje się w inny sposób.
Przy okazji potwierdziła się moja teoria nt. serwisów społecznościowych, że im więcej ludzi = tym większe gów*o.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Już się tak nie lansuj kasowaniem kont na lansiarskich serwisach 
-
Rajca
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No właściwie, jakby to na nie patrzeć, to lansowanie się tym, że usuwa się konto na lansiarskim serwisie jest mniej lanserskie niż lansowanie się posiadaniem konta na lansiarskim serwisie. 
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
W tym rzecz, że nie posiadanie konta na FB staje się powoli oznaką bufonady i zburaczenia więc uważaj 
Coraz więcej osób spotykam, które patrzą na FBowców jak na gówno i czynią z tego honorowy punkt w swoim cv.
Jeszcze uzyskasz efekt odwrotny do pożądanego
@Rajca, You're my hero!
Coraz więcej osób spotykam, które patrzą na FBowców jak na gówno i czynią z tego honorowy punkt w swoim cv.
Jeszcze uzyskasz efekt odwrotny do pożądanego
@Rajca, You're my hero!
-
Rajca
Ja pozowolę sobie dodać do tego co Hien powiedział, a dobrze powiedział, że... a co to za argument, że coś jest lanserskie "to ja już nie kcem, bo ne!".
Jak lubię ciuch x to noszę. Lubię muzykę x - słucham. Serwis x jest przydatny - używam.
Nie dorabia się idei do młotka i klucza. Fejs to zwykłe narzędzie.
(Ach... młotki są takie mainstreamowe, zacznę wbijać gwoździe moszną!)
Poza tym, tańsze okazuje się wykupienie pakietu za 5 złociszy, nielimitowany dostęp do Fejsa przez telefon i ewentualne rozmowy z kimś, kiedy tego potrzebuję. Wtedy już nie patrzę na to kto, jaka sieć, jaka stawka i czy stać mnie na pakiet minut/sms. I mówię tu o ludziach, których mam "obok" na co dzień.
Jak lubię ciuch x to noszę. Lubię muzykę x - słucham. Serwis x jest przydatny - używam.
Nie dorabia się idei do młotka i klucza. Fejs to zwykłe narzędzie.
(Ach... młotki są takie mainstreamowe, zacznę wbijać gwoździe moszną!)
Poza tym, tańsze okazuje się wykupienie pakietu za 5 złociszy, nielimitowany dostęp do Fejsa przez telefon i ewentualne rozmowy z kimś, kiedy tego potrzebuję. Wtedy już nie patrzę na to kto, jaka sieć, jaka stawka i czy stać mnie na pakiet minut/sms. I mówię tu o ludziach, których mam "obok" na co dzień.
-
dejmien
Ale to o czym piszesz Rajca powinno działać w obie strony. Czyli jeśli ktoś nie ma konta na Fejsie to też nie zawsze wiąże się to z jakąś pokrętną ideologią. Ja nie mam, bo nie mam. Nie czuje się przez to ani lepszy, ani gorszy. I chooj mnie to obchodzi. 
-
Rajca
A ja nie neguję jak ktoś nie ma bo... nie ma. Totalnie wyj.ebane w to, tak długo jak obie opcje pozbawione są "głębszego dna".
-
dejmien
Ja wiem, że argument "bo nie" to żaden argument. Ale po prawdzie to nigdy nie zastanawiałem się nad tym dlaczego nie mam konta na fejsie czy nk. Nawet nie odczuwam potrzeby żeby tam w jakikolwiek sposób "zaistnieć". Nawet nie wiem jaki mógłbym mieć z tego pożytek.
-
Hien
Dejmien, byłbyś zaskoczony tym jak często brak Fejsa staje się popisowym numerem młodej pseudo-inteligencji.
Wyrywa się na to laski (oczywiście z grona o podobnej mentalności), bryluje w towarzystwie, nabija ego i wyśmiewa innych, którzy mając FB NAPEWNO zrobili to dla lansu, NAPEWNO na fali popularności, NAPEWNO nie po to by ułatwić sobie komunikacje z ludźmi.
Bawi mnie to, bo jż nie wiadomo jak się bronić przed zarzutami o lans
Masz - źle, nie masz - też źle. Ja mam to w dupie, ale z socjologicznego puntu widzenia to zabawne jak się ludzie prześcigają w lansowaniu czym popadnie. Niedługo lanserskie będzie wdepnięcie w gówno.
Wyrywa się na to laski (oczywiście z grona o podobnej mentalności), bryluje w towarzystwie, nabija ego i wyśmiewa innych, którzy mając FB NAPEWNO zrobili to dla lansu, NAPEWNO na fali popularności, NAPEWNO nie po to by ułatwić sobie komunikacje z ludźmi.
Bawi mnie to, bo jż nie wiadomo jak się bronić przed zarzutami o lans
Masz - źle, nie masz - też źle. Ja mam to w dupie, ale z socjologicznego puntu widzenia to zabawne jak się ludzie prześcigają w lansowaniu czym popadnie. Niedługo lanserskie będzie wdepnięcie w gówno.
-
Rajca
Jutro idę na złomowisko szukać jakiegoś vintage roweru. Najlepiej Ukrainę... byle głośniej, byle więcej rdzy...
Teraz tylko Google+ się liczy!!oneonoeonoenone111 i kubek ze Starbucks!
Teraz tylko Google+ się liczy!!oneonoeonoenone111 i kubek ze Starbucks!
-
Hien
No ba. Ja wrzucam moje sztruksowe spodnie i wełniany sweter i lecę na miasto szukać deskorolki z jednym zagięciem.
Co jakiś czas będę wyjmował i podnosił wysoko mój stary, rosyjski zegarek z plastikowym łańcuchem.
Muszę tylko uważać, żeby nie odpadło mi dno od torebki z Zary, w której trzymam 5 kubków ze Starbucksa.
Jak mnie nie kochać?
Co jakiś czas będę wyjmował i podnosił wysoko mój stary, rosyjski zegarek z plastikowym łańcuchem.
Muszę tylko uważać, żeby nie odpadło mi dno od torebki z Zary, w której trzymam 5 kubków ze Starbucksa.
Jak mnie nie kochać?