Remixes 2: 81–11
-
FREE STATE
Re: Remixes 2: 81-11
A właśnie, jeszcze remiks Freestate. Ale ze mnie chodząca skleroza... 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie znoszę remiksów typu Never Let Me Down Again (Eric Prydz Remix).
Przez pół remiksu człowiek nie wie, co to właściwie za utwór.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Tak, kompletnie mnie to irytuje. No a poza tym tak jak chlopaki piszecie
stripped pisze:Ja czekam na to samo co Ty + "Puppets (Röyksopp Remix)" i Freestate (Clark Remix)
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No to są specyficzne remiksy z serii tych co to w ogóle nie wiadomo czego są remiksem xD Nie lubię ich, w podobnym stylu są np. I Feel You (Renegade Soundwave Afghan Surgery mix) czy Barrel of a Gun (Underworld Hard mix). Nie wiem czy znam choć jeden z tego typu remiksów który byłby dobry 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
No i jeszcze Tora Tora Tora, Corrupt, i Ghost, to z tych co mi jeszcze przyszly do glowy.
Enjoy The Silence
-
stripped
Ale przecież remiksy Ghost i Corrupt były dostępne od dwóch lat, Ty na nie czekasz dopiero...?
-
Czez
To sa te same? Nie pamietam dokladnie jak sie nazywaja.
Enjoy The Silence
-
stripped
Corrupt jest z SOTU Deluxe Edition, a Ghost jako track do ściągnięcia z iTunes. Oba z 2009 r.
-
Czez
OK, dzieki. Poza naprawde kilkoma wyjatkami, nie pamietam wiekszosci nazw remiksow. Mam ochote to sobie wlaczam i slucham 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Shodan, wiem, że remiksy za bardzo Cię nie obchodzą, ale spodziewałeś się czegoś innego po Prydzu? Przecież on umie robić tylko wiejskie techno dla małolatów 9-12/13 lat...shodan pisze:Nie znoszę remiksów typu Never Let Me Down Again (Eric Prydz Remix).
Zbezcześcił Another Brick In The Wall, a teraz kompletnie skiepścił Nevera...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
O, to ja nawet nie wiedziałem, że on zcoverował Kolejną Cegłę...
Na wszelki wypadek tego sobie nie puszczę, bo ledwo doszłem do siebie po parodii Korna...
Na wszelki wypadek tego sobie nie puszczę, bo ledwo doszłem do siebie po parodii Korna...
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Czez
Ja patrze na to nieco inaczej. Mam gleboko gdzies kto co gdzie i kiedy zrobil. Mnie interesuje w tym przypadku NLMDA i to oceniam. Jest lipa.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Patrzę tu i tam, wypatruję newsów i jest jeden ciekawy: nieoficjalnie jeden z administratorów forum Home stwierdził (czytać: dał do zrozumienia), że remiks In Chains spod ręki Alana W., brzmi jak "DM zmiksowane przez Recoil".
Tak więc, jeżeli ktoś nastawił się na wizję I.C. i twórczości DM po odejściu Wildera, może się szczerze zawieść... bo to dzieło będzie w stylu remiksu "I Am Undone" Nitzer Ebb... albo chociaż podobnie zremiksowane.
Lekki beat i jeszcze parę innych (mam nadzieję, fajnych) wstawek.
Podkreślam jednak, że to news nieoficjalny...
Peace.
Tak więc, jeżeli ktoś nastawił się na wizję I.C. i twórczości DM po odejściu Wildera, może się szczerze zawieść... bo to dzieło będzie w stylu remiksu "I Am Undone" Nitzer Ebb... albo chociaż podobnie zremiksowane.
Lekki beat i jeszcze parę innych (mam nadzieję, fajnych) wstawek.
Podkreślam jednak, że to news nieoficjalny...
-
stripped
Pod tym adresem macie możliwość przesłuchania fragmentu Personal Jesus 2011 (The Stargate Remix), oficjalnego singla:
http://www.amazon.de/Personal-Jesus-201 ... -1-catcorr
http://www.amazon.de/Personal-Jesus-201 ... -1-catcorr
-
FREE STATE
Nie jestem pocieszony tym, co usłyszałem... 
Jest źle - pod tym względem, że na tą chwilę ten remiks w ogóle nie chwyta (chociaż - to tylko kawałek, dlatego poczekam na całość).
Jest źle - pod tym względem, że na tą chwilę ten remiks w ogóle nie chwyta (chociaż - to tylko kawałek, dlatego poczekam na całość).
-
stripped
Ja jestem zupełnie odmiennego zdania, tego się spodziewałem, chwytliwego kawałka w aranżacji dance i to właśnie jest, wg mnie zanosi się na to że być może ten singiel zyska większą popularność niż całe SOTU razem wzięte.
-
em.
Ja też poczekam na całość, bo teraz średnio, średnio. A po prawdzie-w ogóle mnie nie ruszyło.
Nie chwyta, troszkę irytuje to piłowanie. Nie jest to też wielka tragedia i zmierzch Personala, ale liczę że całość jakoś się ładniej wyklaruje.
Nie chwyta, troszkę irytuje to piłowanie. Nie jest to też wielka tragedia i zmierzch Personala, ale liczę że całość jakoś się ładniej wyklaruje.
gwiazdy...
-
dejmien
Już widzę jak wywijam na parkiecie przy tej nucie. 
-
Czez
Dejmen, ne becz
nie jest najgorzej, nawet powiedzialbym ze jest przyzwoicie, a przynajmniej na razie.
Enjoy The Silence
-
em.
Na razie to właśnie nie ma co klaskać 
gwiazdy...