Na takiej podstawie zakładasz taki kontrolny wpiernicz?który i tak do końca nie wierzę, choć Polska ma potencjalnie przesrane o tyle, że nam dla zasady Ruskie mogą spuścić tzw. kontrolny wpie*dol
Inwazja Rosji na Ukrainę (2022)
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
dejmien
Ja chciałem zwrócić uwagę na coś innego. Zobaczcie jakiego PIS ma farta. Ostatnio zaczęły się zbierać nad nimi ciemne chmury w wyniku bałaganu podatkowego i galopującej inflacji. I co? Po 24 lutego wszelkie skargi na rosnące ceny mogą odbijać w stronę sytuacji na Ukrainie i sankcji w wyniku czego cena ropy poszła w górę. Tak, tak, ciemny lud to kupi. Ta partia jest niezatapialna. Znacząco obniżyła standard oczekiwań wobec siebie, tak bardzo, że pomoc Ukraincom ze strony polskiego rządu była odbierana z każdej strony jako coś nie tyle właściwego co wręcz podniosłego. I nie ma co się łudzić, że przeciętnego Polaka obchodzą jakieś pryncypia typu praworządność, wolne sądy i media. Mentalnie leżymy na wschód od zachodu.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
PiS to nie jest Bóg wie jak potężna partia która zdominowała polską scenę niczym PZPR, przecież oni przegrali o włos wybory prezydenckie z typem który został zarejestrowany za pięć dwunasta xd
To całe gówno w ryzach trzymał jeden samotny dziadek z Żoliborza i coś czuję że długo nie da rady tego robić, przeczuwam scenariusz w którym dojdzie do podziału wewnętrznego na obóz bardziej centroprawicowy z Dudą i Morawieckim oraz obóz szurprawicy, do którego Ziobro i inne solidarne zjeby sobie dokoptuja nadkoli
To całe gówno w ryzach trzymał jeden samotny dziadek z Żoliborza i coś czuję że długo nie da rady tego robić, przeczuwam scenariusz w którym dojdzie do podziału wewnętrznego na obóz bardziej centroprawicowy z Dudą i Morawieckim oraz obóz szurprawicy, do którego Ziobro i inne solidarne zjeby sobie dokoptuja nadkoli
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Czyli Putin ma pretekst do inwazji
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
PiS już dziś możemy podzielić na frakcje Ziobry, Morawieckiego, bardziej radiomaryjną, prezydencką, itp.. Po prostu opozycja w tym kraju to skompromitowane gówno albo rosyjska agentura.mintaj pisze:07 mar 2022 15:57PiS to nie jest Bóg wie jak potężna partia która zdominowała polską scenę niczym PZPR, przecież oni przegrali o włos wybory prezydenckie z typem który został zarejestrowany za pięć dwunasta xd
To całe gówno w ryzach trzymał jeden samotny dziadek z Żoliborza i coś czuję że długo nie da rady tego robić, przeczuwam scenariusz w którym dojdzie do podziału wewnętrznego na obóz bardziej centroprawicowy z Dudą i Morawieckim oraz obóz szurprawicy, do którego Ziobro i inne solidarne zjeby sobie dokoptuja nadkoli![]()
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Dobrze chlopaki gadacie. A propo Migow, to smiac mi sie chce. Polacy mowia, ze nie daja, jankesi mowia, ze nasi chca dac, ale sie boja, a nie powinni, bo oni nam moga dac w zamian F16. Tej dyskusji nie powinno byc wcale. Powinnismy dac im nasze stare poczciwe smokery, a jest ku temu kilka powodow, a potem post factum niech kazdy sobie gada co chce. A powod jest chocby taki, ze to przeciez ruski mysliwiec. I nie, ze zaraz gorszy, ale teraz w dobie sankcji bedzie gigantyczny problem z czesciami, a juz byl, bo to przeciez nie sojusznik, wiec za chwile i tak beda tylko zbieraly kurz w hangarach. Gdyby to byl chociaz Mig 35, to juz by byla inna sprawa. No ale my mozemy najwyzej pogadac.
Enjoy The Silence
-
dejmien
Morawiecki: zapis o bezkarności urzędników jest po to żeby strażak w razie pożaru mógł zbić szybę i nie zostać pociągniętym do odpowiedzialności. XXXDDD
Gdzie my kuwa zmierzamy?
Gdzie my kuwa zmierzamy?
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Już parę miejsc i nazwisk przytoczyliśmy. 
-
Hien
Z ziemi polskiej do Polski.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
Czytam jeszcze raz co piszecie i leze i kwicze. Cytuje: na wschod od zachodu, dziadek z Zoliborza - to mi sie przypomniala piosdnka... pieprzony Zoliborz. Absolutnie nic do tej dzielnicy nie mam 

Dzis przypadkowo nateafilem na nazwijmy to wywiad z Nawzlem. Nawal to byly zolnierz Gromu. Opowiedzial m.in jak on widzi to co teraz dzieje sie w Ukrainie, a podoba mi sie tym bardziej, ze moje zdanie na ten temat jest podobne. Zreszta to co powiedzial o Abramsach, to tez jakby mi to wyjal z ust, a ja bym jeszcze dopowiedzisl kilka uwag. Jak kogos interesuje, to wklejam link.
https://youtu.be/PCFyGPnChdg
Dzis przypadkowo nateafilem na nazwijmy to wywiad z Nawzlem. Nawal to byly zolnierz Gromu. Opowiedzial m.in jak on widzi to co teraz dzieje sie w Ukrainie, a podoba mi sie tym bardziej, ze moje zdanie na ten temat jest podobne. Zreszta to co powiedzial o Abramsach, to tez jakby mi to wyjal z ust, a ja bym jeszcze dopowiedzisl kilka uwag. Jak kogos interesuje, to wklejam link.
https://youtu.be/PCFyGPnChdg
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mnie wkur*ia, że USA, czyli krajowi gdzieś daleko za oceanem, bardziej zależy na wprowadzaniu sankcji dla ruskich od krajów Europy. Niemcy, Węgry, Francja (która zawsze była krajem tchórzy i frajerów) - bardziej cenią swoje interesy od ludzkiego życia. To nie jest na moje nerwy. Ja się do tego nie nadaję. Unikam oglądania wiadomości, bo po prostu mnie jako człowieka wrażliwego to całe skur*ysyństwo i obłuda świata doprowadza do rozpaczy i depresji.
-
Hien
W sumie sam sobie wyjaśniłeś. Kraj daleko za oceanem, wyjebnongo.
-
shodan
Nie o to chodzi. Francja i Niemcy bardziej martwią się o wyniki zbliżających się wyborów, niż o życie ukraińskich dzieci. O jebanych Chinach nawet nie wspomnę. Państwami świata rządzą skur*ysyny i tyle. Życie jest piękne, ale świat jest beznadziejny.
-
Hien
Nic nowego.
-
shodan
Nic nowego, ale jednak myślałem, że od II WŚ coś się jednak zmieniło. Że to jednak inny cywilizowany świat. A tu się okazuje, że świat kompletnie nie uczy się na błędach. Historia nie ma znaczenia.
Przeciętny rusek jak był idiotą w 1939 tak jest nim nadal. Nie przyjmuję do wiadomości żadnych argumentów. Zginęło kilkanaście tysięcy rusków, a jeb.ane ruskie społeczeństwo nadal popiera wojnę. Kilkanaście tysięcy ruskich synów nie wróci do domów, a ich matki nadal popierają srutina. Pierdolo.ne ruskie ścierwa rozpaczają nie nad losem zbitych ukraińskich dzieci, a na tym, że zablokowali im instagrama.
Przeciętny rusek jak był idiotą w 1939 tak jest nim nadal. Nie przyjmuję do wiadomości żadnych argumentów. Zginęło kilkanaście tysięcy rusków, a jeb.ane ruskie społeczeństwo nadal popiera wojnę. Kilkanaście tysięcy ruskich synów nie wróci do domów, a ich matki nadal popierają srutina. Pierdolo.ne ruskie ścierwa rozpaczają nie nad losem zbitych ukraińskich dzieci, a na tym, że zablokowali im instagrama.
-
Czez
Mocne slowa i bardzo trafne. Nic dodac nic ujac. Scierwa ruskie.
A tak przy okazji, to Ty tam Shodan masz teraz towarzystwo bardzo miedzynarodowe u siebie. Tak tylko z ciekawosci spytam, czy Toba dowodza Polacy czy Amerykanie? Jak nie mozesz, to nie pisz.
A tak przy okazji, to Ty tam Shodan masz teraz towarzystwo bardzo miedzynarodowe u siebie. Tak tylko z ciekawosci spytam, czy Toba dowodza Polacy czy Amerykanie? Jak nie mozesz, to nie pisz.
Enjoy The Silence
-
shodan
Takie międzynarodowe towarzystwo jest już od lat. Ale naszymi wojskami dowodzą oczywiście Polacy.
-
Czez
Spoko ale ze od lat to nie wiedzialem. .
Enjoy The Silence
-
shodan
Pamiętacie takiego figuranta jak Miedwiedwiew? Mówię o byłym pseudo prezydencie ruskich. Jaki on jest kur*a głupi. 
-
Czez
Pamietam...
Enjoy The Silence