Gry komputerowe
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Masz zonka... koniecznie zmień! Ta gra to cudo! Szkoda, że zamiast tych melodyjów w grze nie ma utworków dM... :] A tak w ogóle - te screeny na samej górze to twoje dzielo (mam na myśli miasto)? Ja bym wyciąl wszystkie drzewa - zaslaniają widok i hamują postęp...
w grze rzecz jasna 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
NiNa
ja tam lubie grać w Sins 2 , bardzo ni sie ta gra podoba,
uwielbiam tworzyć te postacie , i domki budowac 
-
devotional
Sims 02 wciągają mnie cholernie... ale mam świra na punkcie tworzenia pokoleń i jak coś nie wychodzi to jestem w stanie odinstalować grę i wrzucić ją jeszcze raz... powalony jetsem, nie?
:] 
-
LucekDM
A ja tak napomkne że gra, w którą ostatnio sie 'zagrywam" to jest to:
I nie jest to łatwa gierka
http://www.questfortherest.com/
Polecam!!
I nie jest to łatwa gierka
http://www.questfortherest.com/
Polecam!!
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
lucek, grasz w moja ulubiona strzelanke Return To Castle Wolfenstein czy mi sie wydaje?

-
LucekDM
Nie gram
Zagrywam sie nią na śmierć!! Musze pograć w to codziennie bo jakos nie umiem bez tego funkcjonowac 
gra jest genialna i to jest MOJA ulubiona gra
gra jest genialna i to jest MOJA ulubiona gra
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
slick
nie ma nic lepszego na skołatane nerwy jak strzelić SSmanowi w głowe od tylca

nie wiem jaka ty taktyke w grze stosujesz ale ja czesto uzywam snajperki (bron pod numerem 4 (ta druga) z norkowizorem) zasieg idealny a plansza "Forest" kiedy masz ominac 2 wieze straznicze tak aby nie wlączyc alarmu - kojarzysz o czym mowie? MIODZIO
moze w multiplayera kiedys załoimy razem
nie wiem jaka ty taktyke w grze stosujesz ale ja czesto uzywam snajperki (bron pod numerem 4 (ta druga) z norkowizorem) zasieg idealny a plansza "Forest" kiedy masz ominac 2 wieze straznicze tak aby nie wlączyc alarmu - kojarzysz o czym mowie? MIODZIO
moze w multiplayera kiedys załoimy razem
-
LucekDM
No to tez jest moja ulubiona bron!! Strzela celnie, i jednym strzałem zabija, zoom jest duży, i jeszcze ten noktowizor powoduje że niemcy jak na patelni są widoczni
to z tymi strazniczymi wieżami jest super, ale trzeba sie tam troszke nameczyc
Moja ulubiona misja to jest na lotnisku, i tam snajperka sie pieknie oczyszcza pole
Cos pieknego!
Albo ostatnia misja, kiedy jest mgła, i ten noktowizor pieknie tam pasuje i gołym okiem widzisz przeciwników ( zwłaszcza te nawiedzone ssmanki w skórze
)
Moja ulubiona misja to jest na lotnisku, i tam snajperka sie pieknie oczyszcza pole
Albo ostatnia misja, kiedy jest mgła, i ten noktowizor pieknie tam pasuje i gołym okiem widzisz przeciwników ( zwłaszcza te nawiedzone ssmanki w skórze
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
slick
wkurza ja mnie tylko w tej grze wlasnie takie akcenty jak te duchy, zombie i ten ostatni boss Hiendrich I
niepotrzebne to takie, najlepiej jakby tylko niemocw dali
swoja droga sie przyznam ze bez kodow bossa nie zabiłem
niepotrzebne to takie, najlepiej jakby tylko niemocw dali
swoja droga sie przyznam ze bez kodow bossa nie zabiłem
-
devotional
Heinrich! Your raise of terror must be end!
Jak lubicie II wojnę światową, to polecam Call Of Duty. U mnie na dysku króluje to już od października zeszlego roku i nigdy mnie się wojenka nie znudzi.
Jak walczyć w drugiej wojnie, to tylko będąc żołnierzem a nie jakimśtam agentem (chociać RTCW jest i tak świetne, przez dwa miesiące zeszlych wakacji gralem w to prawie nonstop :] , napaleńcom polecam Enemy Territory, znakomity multi do RTCW, nie liczcie na to, że wam przez You SendIt
). Pozdrawiam!
-
slick
mam dodatek a nie mam z kim grac
paranoja
paranoja
-
kawoszka
A i tak nic nie przebije Diablo II!!!!!!!!Gram w nia juz pare lat i nic jej nie przebije
Zapraszam do wspolnego grania na battle.necie 
-
slick
KAWOSZKAAAAAA aaaaaaaaaa 
no przeciez poszukaj mojego posta ze stycznia czy lutego, pisze tam o d2 i BN. teraz czarodziejką ciupię bo paladyna juz mam super rozwiniętego.
gramy? ale jazda, z nieba mi spadłaś :]
no przeciez poszukaj mojego posta ze stycznia czy lutego, pisze tam o d2 i BN. teraz czarodziejką ciupię bo paladyna juz mam super rozwiniętego.
gramy? ale jazda, z nieba mi spadłaś :]
-
kawoszka
Zgadzam sie,z nieba Ci spadlam 
-
slick
w sensie Diablo II 
-
kawoszka
Wlasnie przynioslam z pracy gre Kult-Heretic Kingdoms.Taka sobie,do Diablo jej daleko
Jak ktos jest zainteresowany nowosciami gierkowymi,to chetnie sluze,taka praca 
-
devotional
Ja idę popykać w swoją ulubioną gierkę - Trainz 
Nooo mam jeszcze Microsoft Train Simulator, ale Trainz 2004 jest świeższy
Wlaśnie go zainstalowalem.
Nooo mam jeszcze Microsoft Train Simulator, ale Trainz 2004 jest świeższy
-
slick
mowisz o planszy forest gdzie sa 2 wieze straznicze 
wiem jak ja przejsc, to moja najulubieńsiejsza :]
ma byc w poscie, PMie czy na gg?
EDIT:
zaczynasz na polanie, idziesz przed siebie, dochodzisz do chaty, uzyj cichacza (klawisz 3) wyeliminuj pierwszego wartownika tak aby reszta sie nie zorientowala, z lewej jest wejscie do chaty i tam jest kolejny, zakradnij sie pocichu i poczestuj olowiem, zostal jeszcze jeden ktory z kolei napewno zauwazy ze cos sie dzieje wiec szybko tez go wyeliminuj
na przeciwko chaty jest woda i wysepka, tak jest twoj spadochron i troche rzeczy, 2 colty, apteczki i troche olowiu
bierz wszystko i przed siebie
nastepna chata, tutaj uwazaj na wartownika, przyczaj sie do murku i wladuj w niego caly magazynek ale tak aby jego zwloki nie upady blisko chaty bo SSman słuchajacy w srodku winyla (bynajmniej nie depeche mode
) moze sie zorientowac i wyskoczy do ciebie z klamką a wtedy alarm sie wlaczy i game over
tak wiec jak zalatwisz wartownika to praktycznie polowa planszy za toba mimo i drogi do przebycia jeszcze wpiz... znaczy sie duzo
dobra idz kucajac caly czas przy chacie, szybko teraz kucajac do murku (jezeli pobiegniesz bez kucania, szwaby zobacza cie i... wiadomo game over) dalej kucajac idz do kocna murku az do wzniesien
idz wyzynami tak ominiesz centrum i 2 wieze
teraz obchodzac w kolo dojdz do 2 wierzy i hops na gore (przygotuj caly magazynek cichacza) jak na gorze zobaczysz juz ryj niemca to ładuj w cokolwiek byle by nie mial czans pociagnac za alarm... zabity? złaz
teraz do bunkru i w lewo, wychodzisz gora i jestes na wzniesieniu
zaczaj sie za murkiem kcuajac i poczekaj az szwabulce skocnza gadac, jeden SSman wyjdzie na spacer (zapusci sie za daleko w las) poczestuj go jagodami... tfu olowiem z cichacza, idz dalej az dojdziesz do 2 zrzuty spadochronowego gdzie zabierzesz wlasciwa snajperke... och kocham ją
dobra powrot, wyeliminuj szybko 2 gadule
teraz goscia z najblizszej wiezy
idz bokiem skarby az dojdziesz do wlasciwej bazy
masz chyba 6 strzalow ze snajperki
1) budka a raczej niemiec ktory ja pilnuje - SRU
2 strzał i 3 strzał) - pierwszy strzelasz aby rozbic okno do ssama ktory jest na gorze a 2 strzalem szybko go eliminujesz bo napewno bezczynnie siedziec po uslyszeniu trzasku nie bedzie
dobra zostaly ci 3 strzaly jeszcze
wchodz do bazy przez brame
teraz uwaga,
ustaw sie po drabince na gore (tam gdzie do SSmana strzlales 2 razy) i kropnij strzelca z ostatniej wiezy w bazie, teraz do najblizszego baraku, cichacz z klawisza 3 i zabijasz palanta
teraz znowu snajperka i otwierasz wyjsciowe drzwi i SRU strzal w goscia pakujacego skrzynie do ciezarowki
teraz znowu cichacz i biegniesz do ciezarowki (nie pamietam moze byc eszcze jeden niemiec, no to wiadomo, w szachy z nim grac nie bedziesz... SRU)
thats all pakujesz sie do ciezarowki i get your kicks on route 66
the end
pisalem z glowy ale musi pomoc

wiem jak ja przejsc, to moja najulubieńsiejsza :]
ma byc w poscie, PMie czy na gg?
EDIT:
zaczynasz na polanie, idziesz przed siebie, dochodzisz do chaty, uzyj cichacza (klawisz 3) wyeliminuj pierwszego wartownika tak aby reszta sie nie zorientowala, z lewej jest wejscie do chaty i tam jest kolejny, zakradnij sie pocichu i poczestuj olowiem, zostal jeszcze jeden ktory z kolei napewno zauwazy ze cos sie dzieje wiec szybko tez go wyeliminuj
na przeciwko chaty jest woda i wysepka, tak jest twoj spadochron i troche rzeczy, 2 colty, apteczki i troche olowiu
bierz wszystko i przed siebie
nastepna chata, tutaj uwazaj na wartownika, przyczaj sie do murku i wladuj w niego caly magazynek ale tak aby jego zwloki nie upady blisko chaty bo SSman słuchajacy w srodku winyla (bynajmniej nie depeche mode
tak wiec jak zalatwisz wartownika to praktycznie polowa planszy za toba mimo i drogi do przebycia jeszcze wpiz... znaczy sie duzo
dobra idz kucajac caly czas przy chacie, szybko teraz kucajac do murku (jezeli pobiegniesz bez kucania, szwaby zobacza cie i... wiadomo game over) dalej kucajac idz do kocna murku az do wzniesien
idz wyzynami tak ominiesz centrum i 2 wieze
teraz obchodzac w kolo dojdz do 2 wierzy i hops na gore (przygotuj caly magazynek cichacza) jak na gorze zobaczysz juz ryj niemca to ładuj w cokolwiek byle by nie mial czans pociagnac za alarm... zabity? złaz
teraz do bunkru i w lewo, wychodzisz gora i jestes na wzniesieniu
zaczaj sie za murkiem kcuajac i poczekaj az szwabulce skocnza gadac, jeden SSman wyjdzie na spacer (zapusci sie za daleko w las) poczestuj go jagodami... tfu olowiem z cichacza, idz dalej az dojdziesz do 2 zrzuty spadochronowego gdzie zabierzesz wlasciwa snajperke... och kocham ją
dobra powrot, wyeliminuj szybko 2 gadule
teraz goscia z najblizszej wiezy
idz bokiem skarby az dojdziesz do wlasciwej bazy
masz chyba 6 strzalow ze snajperki
1) budka a raczej niemiec ktory ja pilnuje - SRU
2 strzał i 3 strzał) - pierwszy strzelasz aby rozbic okno do ssama ktory jest na gorze a 2 strzalem szybko go eliminujesz bo napewno bezczynnie siedziec po uslyszeniu trzasku nie bedzie
dobra zostaly ci 3 strzaly jeszcze
wchodz do bazy przez brame
teraz uwaga,
ustaw sie po drabince na gore (tam gdzie do SSmana strzlales 2 razy) i kropnij strzelca z ostatniej wiezy w bazie, teraz do najblizszego baraku, cichacz z klawisza 3 i zabijasz palanta
teraz znowu snajperka i otwierasz wyjsciowe drzwi i SRU strzal w goscia pakujacego skrzynie do ciezarowki
teraz znowu cichacz i biegniesz do ciezarowki (nie pamietam moze byc eszcze jeden niemiec, no to wiadomo, w szachy z nim grac nie bedziesz... SRU)
thats all pakujesz sie do ciezarowki i get your kicks on route 66
the end
pisalem z glowy ale musi pomoc
-
DT
RTCW to chyba moja ulubiona gra tez znam ją na pamiec
a najbardziej w grze podoba mi się muzyka z gry ktora tworzyla swietny klimat taki momentami mroczny ze az ciarki przechodzily mi po plecach
a najbardziej w grze podoba mi się muzyka z gry ktora tworzyla swietny klimat taki momentami mroczny ze az ciarki przechodzily mi po plecach
fu..'em and their law