Statystyki
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
Erwartungen
no, nareszcie doszłaś do tego wniosku 
dodam też, że "poleciałaś z wagi" jak wszyscy, miałaś na liczniku kiedyś chyba z 2400 z hakiem jak nic, a teraz faktycznie masz tylko 200 więcej niż ja (sorry, modyfikacja, o 400 więcej, nie wiedziałem że mi też dwusetę wcięło
)
teraz se nabijaj, pimpf ma wolne a ja z racji zblizajacych sie Twoich urodzin (co do których tak prosiłaś, żebym wszystkim o nich przypomniał) zostawię Ci wolną rękę
Jednak za tydzień wróci pimpf i zapewne położy kres Twojemu forumowemu dokazywactwó.
dodam też, że "poleciałaś z wagi" jak wszyscy, miałaś na liczniku kiedyś chyba z 2400 z hakiem jak nic, a teraz faktycznie masz tylko 200 więcej niż ja (sorry, modyfikacja, o 400 więcej, nie wiedziałem że mi też dwusetę wcięło
teraz se nabijaj, pimpf ma wolne a ja z racji zblizajacych sie Twoich urodzin (co do których tak prosiłaś, żebym wszystkim o nich przypomniał) zostawię Ci wolną rękę
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Nie było mnie 100 lat a tu awans. Do zobaczenia za kolejne 100… 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Mam trzy sprawy do najlepiej tańczącego forumowicza:
1) Trzeba by zrobić jakąś aktualizację, bo nie chce być na minusie
2) Robisz statystyki naszych gier na kurniku?
3) Kiedy gramy w 1000?
(to pytanie zbiorcze, również do największego fana Totala i do naśliczniusiejszego geja w tej części Europy)
1) Trzeba by zrobić jakąś aktualizację, bo nie chce być na minusie
2) Robisz statystyki naszych gier na kurniku?
3) Kiedy gramy w 1000?
-
_precious_
@olz tak mi się jakoś rzuciło w oczy dzisiaj strzeliło Ci dwa lata pobytu na forum - GRATULACJE
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
A dziekuje, dziekuje 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
pimpf_101
Ejjj, odwal się od Erwa. On ma po prostu słowiańską urodę i ten przysłowiowy DRYG.EveS pisze: 3) Kiedy gramy w 1000?(to pytanie zbiorcze, również (...) do naśliczniusiejszego geja w tej części Europy)
Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że mnie nie było a teraz jestem. Dziękuję za uwagę. Ze stadionu Wembley żegna się z państwem Dariusz Ciszewski.
-
Erwartungen

no i mamy nowy ranking, a przy okazji jedyną w swoim rodzaju szansę na obejrzenie jednocześnie naszej starej i nowej grafiki.. Stary ranking musiałem pomniejszać względem wysokości z 739 na 655
...mamy tu do czynienia z niesamowitym, nieprawdopodobnym - nawet jak na masową redukcję postów - awansem @_preciousa_.... awans o trzy miejsca w ścisłej czołówce w skali miesiąca na forum o trzyletnim stażu jest ze wszechmiar niespotykany... zwłaszcza jeśli wezmiemy pod uwage ze precoius nabił... -169 postów
Podobną sytuację mamy na miejscach 9-11, gdzie wokół obojętnego @pędzla skaczą sobie Daria The Revelator i Jacek DM
@Puma +1, @Choin +2, ale za to @SweetLittleGirl -2, @Erwartungen -1.. dalej bez zmian aż do mimo wszystko niespodziewanego jak dla mnie wskoku @obiego od razu na 20
1 Daria The Revelator 104
2 Arashy 35
...
iiii....... to tyle..
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
bo nabita to priorytet !
swoją drogą to zaczynam się zastanawiać [i bać] @erwusiu, jaki przydomek otrzymam od Ciebie w przyszłym miesiącu.
swoją drogą to zaczynam się zastanawiać [i bać] @erwusiu, jaki przydomek otrzymam od Ciebie w przyszłym miesiącu.
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
obi dobrze robi

-
Erwartungen
trochę tych pomysłów na przydomki jeszcze zostało... 
-
_precious_
No i stało się na niespełna tydzień przed upływem drugiej rocznicy mojego pobytu na forum pisze swój 3000 post.

-
Princess
- Ulubiony utwór: People are people
Hmmm...Ciekawe kiedy ja sie tutaj wbije?...

-
obi
gratulacje, presies ! 
-
_precious_
Dziękuje, ale jak widze to u ciebie TYSIĄCZEK także strzeli lada dzień 
-
obi
No, jak ten czas leci ! 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Według moich skrupulatnych obliczeń, przy obecnym tempie pisania postów (średnia dzienna), wyjdę na plus za 2,5 miesiąca 
-
_precious_
Halo Erw
Nowy miesiąc prosimy o ststystyke

-
Erwartungen
Co mamy dzisiaj na śnadanko? Trochę dziwna porka na robienie statystyczek, ale na zewnątrz zachrumkało się i nie chce mi się wychodzić z domciu. Kocham Cię Miśq
DOBRA KURDWA, ZAPIEROALAMY Z TYM KOKSEM:

A co mamy? Awanse! olz wyprzedziła Bartiniego, odsadzając go aż na 0,035% postów! U Darii podobnie jak u najlepszego kolegi z pracy Gillesa - Zbigniewa Niedźwiedzia - pojawiła się dwójka z przodu, tylko że Zbigniewowi na wypłacie.. a u Darczyńcy jest to jak sama nazwa wskazuje pełen wolontariat..
Iwona i Bartini pospadali...... a dalej po prostu wszystko bez zmian, z wyjątkiem zamiany miejsc obi'ego z arashy.. obi 265 postów i tylko oczko do góry.. nie jest łatwo..
Natomiast w liście za wrzesień mamy:
1 Obi 265
2 DariaTheRevelator 145
3 _precious_ 133
4 Arashy 77
5 slick 32
6 EveS 26
7 olz 22
7 Choin 22
9 Erwartungen 21
10 kawoszka 15
No.. tym razem to obi nam wywindował poziom
Niewiele brakło żeby Daria była na beznadziejmym trzecim miejscu... wiadomo że to jednak medal ale trudno wymagać żeby koszykarze nba cieszyli się z brązu na olimpiadzie
Od piątego miejsca to już postowa mizeria
Na uwagę zasługuje podwójne miejsce siódme i miejsce 10 na którym pojawił się nasz były nabijacz - KAWOSZKA 
DOBRA KURDWA, ZAPIEROALAMY Z TYM KOKSEM:

A co mamy? Awanse! olz wyprzedziła Bartiniego, odsadzając go aż na 0,035% postów! U Darii podobnie jak u najlepszego kolegi z pracy Gillesa - Zbigniewa Niedźwiedzia - pojawiła się dwójka z przodu, tylko że Zbigniewowi na wypłacie.. a u Darczyńcy jest to jak sama nazwa wskazuje pełen wolontariat..
Natomiast w liście za wrzesień mamy:
1 Obi 265
2 DariaTheRevelator 145
3 _precious_ 133
4 Arashy 77
5 slick 32
6 EveS 26
7 olz 22
7 Choin 22
9 Erwartungen 21
10 kawoszka 15
No.. tym razem to obi nam wywindował poziom
-
_precious_
Jak zwykle Erw dobra robota, no troche mogłem się bardziej postarać by sięgnąć tego drogiego miejsca. Pierwsze miejsce nieosiągalne no chyba, że pisal bym dwa razy więcej i dwa razy szybciej, @obi postrawil wysoko poprzeczke