No nie mogę skarcić, nawet jeśli w dwóch kawałkach wkradł się onanizator Gavin Harrison
Porcupine Tree
-
Hien
Re: Porcupine Tree
Już bym sypnął, że znowu gówniany remaster, ale tam jest przynajmniej na drugiej płycie "Stars Die"
i "Moonloop"
i "Alternative Version" 
No nie mogę skarcić, nawet jeśli w dwóch kawałkach wkradł się onanizator Gavin Harrison
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
dejmien
Przesłuchałem dziś "Up The Downstair" oraz "The Sky Moves Sideways". Jeszcze kilka razy potrzebuję żeby coś konkretnego napisać ale na pewno mam ochotę na więcej. Powoli zostaję wciągnięty. Podobają mi się te klimaty, no! Ale chyba zapoznam moją mamę z Burning Sky. Ona lubi takie ostrzejsze gitarowe przygrywki. 
-
Rajca
A Cryogenics jest utworem podłym, wrednym i zupełnie kuku na muniu, tyle mi się skojarzeń zawsze musi przy nim włączyć
-
Hien
Piłeś 
-
Rajca
Skąd wiedział? 
-
Hien
Nie od wczoraj się znamy, nie jedno wypiliśmy (mentalnie)!
Noyni-noyni-noioioioiooo!!
@Dejmien, to ja teraz proponuje "Coma Divine", niby koncertowy, ale będziesz miał w podstawowym stopniu ogarnięte lata 89-97 (w najlepszym wykonaniu) a doznania Cie czkekają nieprzęciętne!
A w ogóle to każdy człowiek na świecie powinien znać "Stars Die" i "Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled", inaczej nic nie wie o pięknie! (ok, też piłem)
Noyni-noyni-noioioioiooo!!
@Dejmien, to ja teraz proponuje "Coma Divine", niby koncertowy, ale będziesz miał w podstawowym stopniu ogarnięte lata 89-97 (w najlepszym wykonaniu) a doznania Cie czkekają nieprzęciętne!
A w ogóle to każdy człowiek na świecie powinien znać "Stars Die" i "Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled", inaczej nic nie wie o pięknie! (ok, też piłem)
-
Rajca
http://www.guitarworld.com/exclusive-po ... usic-video
Pierd.olę, złamałem się! Zuamauem
Les nie potrafi nagrać wideo bez filtrów? Nie wiem, może mu glony w kamerach porosły i stąd takie cuda niewidy. A kawałek budzi mieszane uczucia. Chwilami jest syto... Skurwie.l się rozkręca ;O
Pierd.olę, złamałem się! Zuamauem
Les nie potrafi nagrać wideo bez filtrów? Nie wiem, może mu glony w kamerach porosły i stąd takie cuda niewidy. A kawałek budzi mieszane uczucia. Chwilami jest syto... Skurwie.l się rozkręca ;O
-
Hien
Jestem na starym kompie to nie obejrze, nawet nie wiedziałem, że jest video do Remaindera.
Sam kawałek jest piękny, zwłaszcza ostatnie minuty. Natomiast wspominany tu i ówdzie przeze mnie "Index" śni mi się po nocach i to mało przyjemny są sny
Legendy mówią, że się Steven kiedyś uśmiechał :O

Jakżeś łamliwy mRycy to jeszcze fruwają Postcard w wersji z radia, Track One (nawet niezłe widjo jak na Lassiego, mimo że w jego stylu), Raider Prelude to ten trup z pierwszego trailera, a Niemcy puścili ponoć w radio "Raider II" (ten 20minutowy potwór), ale nikt jeszcze nie ma
Sam kawałek jest piękny, zwłaszcza ostatnie minuty. Natomiast wspominany tu i ówdzie przeze mnie "Index" śni mi się po nocach i to mało przyjemny są sny
Legendy mówią, że się Steven kiedyś uśmiechał :O
Jakżeś łamliwy mRycy to jeszcze fruwają Postcard w wersji z radia, Track One (nawet niezłe widjo jak na Lassiego, mimo że w jego stylu), Raider Prelude to ten trup z pierwszego trailera, a Niemcy puścili ponoć w radio "Raider II" (ten 20minutowy potwór), ale nikt jeszcze nie ma
-
Rajca
Wszystko po kolei, nacieszę się Remainderem. Są harde zagryweczki. Tutaj z tej strony, tutaj z tej. Możne wybaczyć tę ponurość, ale na dłuższą metę boję się o to. Ile można się taplać w mhroku.
A dejmien dostanie CD z drugim dyskiem. Wszystko mu we flacach ślę. Niech ma biacz. TSMS dostał '95. Ale w swoim czasie dodam mu 2CD.
A dejmien dostanie CD z drugim dyskiem. Wszystko mu we flacach ślę. Niech ma biacz. TSMS dostał '95. Ale w swoim czasie dodam mu 2CD.
-
Hien
Ale jaką wersję 95? Dzisiaj dotarła do mnie płyta TSMS, niestety 97 (ale to to samo).
No, ale nie ma na niej "Stars Die" a wydaniu Amerykańskim jest
na szczeście to wydanie tez mam 
A ja słucham "Wake As Gun" i to kolejny kawałek, którego nie mozna nie znać i przeżyć całe zycie
A tak upchnięty na tyłach przez Bosego, że ja nie mogę...
Apropos nowego Bousego. Remainder taki mhroczny nie jest. Zalatuje Krymzonami bardziej, ale jest malowniczo. Natomiast "Index". To nawet nie wali trupem, to wali blachą i odcinkiem "Twilight Zone" gdzie koleś zostaje sam na świecie!
No, ale nie ma na niej "Stars Die" a wydaniu Amerykańskim jest
A ja słucham "Wake As Gun" i to kolejny kawałek, którego nie mozna nie znać i przeżyć całe zycie
Apropos nowego Bousego. Remainder taki mhroczny nie jest. Zalatuje Krymzonami bardziej, ale jest malowniczo. Natomiast "Index". To nawet nie wali trupem, to wali blachą i odcinkiem "Twilight Zone" gdzie koleś zostaje sam na świecie!
-
Rajca
Delirka 6cio trackowa.
Wake wake eee eee this time for Africa
Remainder po prostu jest ciężki, tak jak ja to nazywam - duszny. Index, Index... zobaczymy
Wake wake eee eee this time for Africa
Remainder po prostu jest ciężki, tak jak ja to nazywam - duszny. Index, Index... zobaczymy
-
Hien
Szakiry mi tu tez nie wtykaj 
Dopóki nie usłyszysz Index to nie wiesz co to znaczy cięzki.
Po tym to Remainder będzie dla Ciebie lżejszy niż The Rest Will Flow.
Dopóki nie usłyszysz Index to nie wiesz co to znaczy cięzki.
Po tym to Remainder będzie dla Ciebie lżejszy niż The Rest Will Flow.
-
Rajca
I może jeszcze Meantime na dokładkę? 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Mnie w to nie mieszaj. 
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
A Ty Meantaj campujesz zamiast normalnie pogadać w temacie 
-
Rajca
Zaraz się bany posypią. Jak nie marchewką to kijem zachęcimy. Nu dawaj tawarisz!
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Bo ciężko mi tu cokolwiek powiedzieć, póki co poznaje No-Mana i Porkupiny, na solowego Wilsona jestem za małym Porkupajnoonanistą. 
Rajca - no to w takim razie zaczynam pisać ostatniego posta, w którym zwyzywam wszystkich użytkowników tego forum.
Rajca - no to w takim razie zaczynam pisać ostatniego posta, w którym zwyzywam wszystkich użytkowników tego forum.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
E tam. Pierwszy solowy Stefan wchodzi jak nóż w masło, wręcz na początek bym go nawet ludziom polecał! Jak będziecie się tak patyczkować to wieki miną zanim dojdziecie do "Drugged 2" i poznacie sens muzyki! 
-
Rajca
astiz
Tytuł: Re: Porcupine TreeNapisane: 06 kwi 2009 00:22
Tytuł: Re: Porcupine TreeNapisane: 06 kwi 2009 00:22
Dla mnie to gitarowa rąbanka-nic specjalnego.Nic nowatorskiego.
-
Hien
Patrzyłem na to dzisiaj rano (bom nostalgik i czytam temat o PT od odechy do dechy co dwa dni!). I ten człowiek śmie pokazywać gołą dupę! Żeby mu, nomen omen, pociąg tam nie zajechał kiedyś 
Czy wspomniałem kiedyś, że czcze Colina Edwina?
Czy wspomniałem kiedyś, że czcze Colina Edwina?