2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
marcus

Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]

Post 20 maja 2009 16:21

witam serdecznie szanownych liberalnych forumowiczów :)
czytam "to" i "tamto" forum od kilku lat, ale jazda jaka się dzieje na forum z kreską jest jak najbardziej adekwatna do tego jak ja postrzegam "polskich fanów dm" ( oczywiście ironia zamierzona)- i właśnie dla tego nigdy nie byłem i nie mam ochoty jechać na żadny zlot - chociasz fascynuje mnie dm od około 20 lat.
a wracając do tematu. bilety kupiłem w pierwszym tygodniu sprzedaży - gdzieś jesienią 2008 r., miałem jechać z obecną Panią :) ale w między czasie Pani zaczęła spodziewać się mojego dziecka i w ten oto sposób 2 tygodnie temu musiałem je (bilety nie dziecko) sprzedać. był ból, ale nie pojedziemy przecież w 7 miesiącu ciąży :/ sugerowałem, że pojadę z kolegą.... :8 ...
na dzień dzisiejszy wiem, że w sobotę nie będę niczego żałował i życzę abyśmy szybko ich zobaczyli na scenie.
jeszcze raz witam Was serdecznie.
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 16:22

Ja ciupcia...
Złamałem się i wszedłem na tamto forum zobaczyć na własne oczy co tam się dzieje i się przraziłem. Tam prawie do wirtualnych rękoczynów dochodzi, wszystkim odbija, ludzie się awanturują ze sobą o byle gówno, niektórzy piszą już takie pierdoły ,że aż nogi się uginają. I ja nie żartuje, to na prawde jest przerażające :/
Studenci psychologii mogliby na podstawie całego tego forum napisać prace magisterskie, ba, temat można by pod doktorat pociągnąć.
No po prostu prostytutka mać jestem w szoku :shock:

@Marcus - przepraszam ,że tak wjechałem moim panicznym postem hehe ;)
Grunt to zdrowe myślenie, pozdrawiam serdecznie i witam na forum :)
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
marcus

Post 20 maja 2009 16:28

racja, naprwdę uwielbiam czytać tamte wpisy z nudów i patzreć jakie to ludzie mają pomysły i jacy są płytcy bez kręgosłupa.... oczywiście nie wszyscy, tylko wybrańcy NAJLEPSI DIPESZE.
ale jaki ze mnie fan z 2 postami :D
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 16:33

marcus, my tutaj ogólnie nie jesteśmy godni miana dipeszy. Taka zgraja z nas, czasem nawet mamy czelność się śmiać z objawionych prawd wiary. Nie przejmuj się. I jak to mówią: Aloha!
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 16:36

Jest nas garstka ale spokojnie mogę powiedzieć ,że wpisują się tutaj ludzie intelignetni i nie zaślepieni "wiarą". Oczywiście znajda sie tacy dipesze, którzy brak ołtarza z Gahanem uznają za całkowity brak ineligencji ale cóż... musimy z tym żyć ;)
astiz

Post 20 maja 2009 16:44

Hien pisze:Jest nas garstka ale spokojnie mogę powiedzieć ,że wpisują się tutaj ludzie intelignetni i nie zaślepieni "wiarą". Oczywiście znajda sie tacy dipesze, którzy brak ołtarza z Gahanem uznają za całkowity brak ineligencji ale cóż... musimy z tym żyć ;)
Zapewne masz na myśli mnie i Shodana :>
Awatar użytkownika
mg
Ulubiony utwór: higher love

Post 20 maja 2009 16:45

dżizas.....weszłam na tamto forum.....181stron....ajem prałd of tis piopl.............................

Hien, święta racja....

a jeszcze dwa dni temu myslałam że jestem jakaś "inna" ,że czasem dziecku koncert na dobranoc puszczę...jestem z siebie dumna że jestem noramlana :8
Awatar użytkownika
Whiteman
Ulubiony utwór: Personal Jesus

Post 20 maja 2009 16:45

No i informacja z najbardziej wyczekiwanego źródła - dm.com - odwołane kolejne występy do samego Londynu.
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 16:47

Newdress, Nie mam na myśli nikogo z tego forum a Twój i Shodana uroczy "fanatyźmik" dodaje tylko kolorytu :) Daleko Wam to wykolejeńców budzących się rano aby zyć dla DM i Gahana i każdą sekunde zycia im dedykować. Mam nadzieje przynajmniej :>
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 20 maja 2009 16:48

Grubas zza ocenu wrocil z Mc Donalds'a i raczyl napisac newsa...
Awatar użytkownika
marcus

Post 20 maja 2009 16:48

rajca, gdybym miał się przejmować obiawionymi prawdami dipeszów, to przez te lata juz dawno bym zwariował.
ale może o temacie.
Najleprzy moment dla prawdziwego dipesza jak pójdzie na pierwsze w swym życiu objawienie misionarzy jakim jest koncert dm. idzie z świadomością wrytą w bańkę, że dm należą do nich i nawet nie mają prawa mieć złego dnia i choroby (odnośnie wa-wy), muszą się uśmiechać i być mili, dawać autografy itd. idzie taki umalowany dipesz na koncert i nie może zrozumieć, że stojący czasem pół metra przed nim Misjonarz a może nawet bóg ma go głęboko w d..ie i dla niego jest nikim. W tym momencie co niektórzy przytomnieją. A czasem nie. :lol:
I w ten oto sposób nie pomniejszy się nam w Polsce liczba prawdziwych dipeszy.
Ale zdrowia Gahan, dziasiaj wypiję za nie.
A..... jescze jedno czy ktoś z was widzaił rano Dzień Dobry TVN i jak Prokop zakomunikował o odwołaniu kocertu?? Za to go prawdziwi dipesze znajdą i zmasakrują :/
Awatar użytkownika
mg
Ulubiony utwór: higher love

Post 20 maja 2009 16:51

przed 7 rano jakiś pan z panią w TVN24 też cos mówili i zakonczyli to "dream on"...
astiz

Post 20 maja 2009 16:53

Hien pisze:Nie mam na myśli nikogo z tego forum a Twój i Shodana uroczy "fanatyźmik" dodaje tylko kolorytu :) Daleko Wam to wykolejeńców budzących się rano aby zyć dla DM i Gahana i każdą sekunde zycia im dedykować. Mam nadzieje przynajmniej :>
Żebyś wiedział,skoro moje posty na tamtym forum są usuwane,bo są dla Krzychala za...krytyczne,ale mniejsza z tym.
Awatar użytkownika
marcus

Post 20 maja 2009 16:55

ale Prokop mówiąc, że wokalista jest chory pokazywał gest wbijania igły w ramię....
czasem go lubię ale dla mnie było to żenujące........
astiz

Post 20 maja 2009 16:57

marcus pisze:ale Prokop mówiąc, że wokalista jest chory pokazywał gest wbijania igły w ramię....
czasem go lubię ale dla mnie było to żenujące........
Szczerze mówiąc opinie debila z tańca z gwiazdami są tak żałosne,jak on sam
Awatar użytkownika
Beata
Ulubiony utwór: Little 15

Post 20 maja 2009 17:21

mg :lol:
ja również myślałam, że mam niezły odpał, skoro wytresowałam dziecko własne tak, że rozpoznaje każdy dźwięk dm :lol: i chcąc nie chcąc sprawiłam, że małe faniątko wyrosło :lol:
a tu proszę - nie jestem sama, jakie to piękne :fletch:
Jari

Post 20 maja 2009 17:26

Czyli scenariusz sprawdził się ten, który był wiadomy od jakiegoś czasu i o którym już jakiś czas temu pisałem. Zaczynamy 30.05.09 na nowo koncertem w Londynie, a Warszawa i inne miasta pójdą na koniec letniej części trasy. I żadne raki sraki tylko normalnie grypsko żołądkowe z silną infekcją i 2 tygodnie dochodzenia do siebie, wzmacniania organizmu. Ot całe prawda o dolegliwościach Gahanowych.
Awatar użytkownika
Ddrummer
Ulubiony utwór: But Not Tonight

Post 20 maja 2009 17:51

Rajca pisze:Ludzie, zbieramy na domenę bo nam zajmą, szlag jasny by to trafił. Już opracowałem strategię promocyjną.

Obrazek
Wiesz co? jesteś tutaj odpowiednikiem takiego zaqzax`a na forum z "-" Ale odpuszczę sobie przekazanie Tobie co myślę o takich jak Ty... Po prostu czasami odczuwa się wstyd za innych...
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 17:52

Chylę czoła jaśniepanie i upraszam łaski pana o wybaczenie. Se manifik, C'est la vie, a jakby nie było twoja opinia dotycząca mojej osoby jest mi tak samo bliska jak problem głodu w Ugandzie.

Btw w tej konstrukcji zdania lepiej pasuje: Ci miast Tobie. To taka "little friendly adwajs"
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 18:10

Znowu ktoś połknął haczyk i nie zrozumiał powszechnie tu lubianego i cenionego cynizmu :) To jak z pięciolatkiem gadać o piwie.

@Rajca - ale mam nadzieje ,że url zaklepany bo wiesz ;) nie będzie prawdziwymi dipeszami :D