Chat
-
Rajca
Re: Chat
Śmierć Osamy niczego nie zmieni - fakt.
"Ci źli mają jednego mnie"... matko, cieszę się jak dziecko z tego...
"Ci źli mają jednego mnie"... matko, cieszę się jak dziecko z tego...
-
dejmien
Rajca w słowie "mnie" przypadkiem zgubiłeś "j" czy znów czytasz to co chcesz i masz uciechę? 
-
FREE STATE
Ja kiedyś należałem do wyznawców tego filmu o 9/11 (tytuł "Zeitgeist", a drugi "9/11: Niewygodne fakty"). I trochę mi z tego zostało... sam szczerze nie wierzę, aby Osama mógł zaplanować samemu z tą feralną dziewiętnastką Arabów zamach takiego kalibru.
Zresztą podobno nawet "rzekomy" lider porywaczy Mohammed Atta żyje do dziś, więc hej...
A Osama w końcu był człowiekiem. Ja w pewnym stopniu się cieszę, ale w większym smucę i nie sądzę, aby to rozpieprzyło jakoś system. Tylko wojna zacznie się na dobre u Afgańczyków.
Zresztą podobno nawet "rzekomy" lider porywaczy Mohammed Atta żyje do dziś, więc hej...
A Osama w końcu był człowiekiem. Ja w pewnym stopniu się cieszę, ale w większym smucę i nie sądzę, aby to rozpieprzyło jakoś system. Tylko wojna zacznie się na dobre u Afgańczyków.
-
Rajca
Zgubiłem. Mniej, oczywiście, że mniej. Arabów nie lubię, terrorystów-ekstremistów pod wezwaniem Osamy nie uważam za godnych czegokolwiek.
Plus nie wierzę w teorie spiskowe.
Plus nie wierzę w teorie spiskowe.
-
FREE STATE
Chorych ekstremistów to chyba nikt nie lubi. 
-
dejmien
Wojna się nie zacznie bo już trwa. Pojawią się na pewno akcje odwetowe ale nie nastąpi to jutro ani pojutrze.
Teorię spiskową, że to Amerykanie Amerykanom zgotowali ten los chyba można między bajki włożyć. Każdy może wierzyć w co mu się podoba ale żeby aż tak?
Teorię spiskową, że to Amerykanie Amerykanom zgotowali ten los chyba można między bajki włożyć. Każdy może wierzyć w co mu się podoba ale żeby aż tak?
-
Rajca
dejmien - http://zatruteniebo.wordpress.com/
Oni nad nami latają i rozsiewają chemikalia. Przecież każdy samolot zostawia białą smugę, to są chemikalia.
Pewnie nawet szambo rozpylają nad krajem.
Gdzie się podziało błękitne niebo?!
Oni nad nami latają i rozsiewają chemikalia. Przecież każdy samolot zostawia białą smugę, to są chemikalia.
Pewnie nawet szambo rozpylają nad krajem.
Gdzie się podziało błękitne niebo?!
-
FREE STATE
Nieważne jest dla mnie już, kto ten 9/11 zrobił. Ważne, że gdy patrzę na walące się WTC ściska mnie tak samo mocno za każdym razem - chory i smutny widok. 
Ale o tym to już chyba wiecie.
Ale o tym to już chyba wiecie.
-
dejmien
Wiemy żeś człowiek nad wyraz przepełniony empatią. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Amerykanie maja w Polsce tajna stacje nasluchowa, przez ktore podsluchuja m.in. wszelkie rozmowy telefoniczne i nie tylko tak w pl, jak i w sasiedztwie, a zwlaszcza Rosjan i bezpardonowo wykorzystuja to przeciwko komu sie da.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
A ty skąd masz takie informacje? 
-
Rajca
Bezpardonowe to było zbudowanie Oka Moskwy.
-
Czez
Wiesz o czym mowie. Jak sie negocjuje z pozycji sily, to argumenty sa dodatkowym atutem 
Enjoy The Silence
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Tak, tak, sztuczna mgła, mówcie dalej, słucham...
Ludzie, zwłaszcza Polacy, mają skłonność do "wiedzenia lepiej" i nawet, jeśli prawdy o obecnym świecie nigdy nie poznamy, zawsze znajdą się ci, którzy będą nas zasypywać swoimi teoriami. Mnie to już właściwie nie rusza, jak ktoś się chce tym podniecać, to mu nie bronię, tylko niech zachowa umiar. Ja się już pogodziłam z tym, że jak jest naprawdę, nikt nigdy nie będzie wiedzieć. I niech tak pozostanie. Im człowiek mniej wie, tym lepiej śpi.
Ludzie, zwłaszcza Polacy, mają skłonność do "wiedzenia lepiej" i nawet, jeśli prawdy o obecnym świecie nigdy nie poznamy, zawsze znajdą się ci, którzy będą nas zasypywać swoimi teoriami. Mnie to już właściwie nie rusza, jak ktoś się chce tym podniecać, to mu nie bronię, tylko niech zachowa umiar. Ja się już pogodziłam z tym, że jak jest naprawdę, nikt nigdy nie będzie wiedzieć. I niech tak pozostanie. Im człowiek mniej wie, tym lepiej śpi.
-
FREE STATE
Ignorance is bliss... jak to mówią w "House M.D." 
-
dejmien
Rozpatrywanie rzeczywistości przez pryzmat teorii spiskowych to pójście na łatwiznę. Nie ogarniam, nie rozumiem, nie zgadzam się, nie chcę, jest źle więc ktoś lub coś na pewno za tym stoi. Czyha w ukryciu i zawsze knuje coś złego. Jak Żydzi lub Masoni. 
-
Rajca
Czytałem nie tak dawno artykuł o tym, na temat negacjonizmu.
Szczepienie be.
Naukowcy kłamią.
Istnieje ponadnarodowy spisek...
Naukowcy kłamią!
Szczepienie be.
Naukowcy kłamią.
Istnieje ponadnarodowy spisek...
Naukowcy kłamią!
-
dejmien
Naukowcy kłamią!
Politycy kłamią!
Kler kłamie!
Dziennikarze kłamią!
Wszyscy kłamią!
Politycy kłamią!
Kler kłamie!
Dziennikarze kłamią!
Wszyscy kłamią!
-
Czez
Teorie spiskowe to jedno, a naukowcy klamia 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Oj świat oszalał. Mój kumpel rozsiewa po FB plotki, że Osama dalej żyje. "Bujda jak sto pięćdziesiąt. Czekamy na odp. Petera Josepha...". 
Żal.pl
Żal.pl