2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
Rajca

Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]

Post 20 maja 2009 18:12

Hien, a Ty myślisz, że kto pierwszy wykupił *google.com? Szkoda, że wtedy nie wiedziałem jaką kasę mogłem mieć ;(
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 18:21

No niestety takie rzeczy wyłazą po czasie. Ja miałem wykupione nasza-klasa.pl ale oddałem za browara :(
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Jari

Post 20 maja 2009 18:23

Te 'Perkusista', do ciebie piszę... Weź no chłopaku wyluzuj i nie przenoś na to forum grobowej atmosfery innego forum. Rajca - spoko koleżka/żanka (tu nie wiem cholera) i dobry ma żart. I nie obruszaj się na każde kpiny z depeszmołd bo na serce nam tu zejdziesz. Sam już wysłałem sms'a na podany numer w plakaciku Rajcy i czekam na darmowe tapetki na komórę z wykazem odwołanych koncertów + melodyjka z Marszem Pogrzebowym niejakiego Chopin'a...
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 18:29

Tak patrzę w majty... Stanowczo chłopczyk :D
(Teraz wiem czemu siusiam na stojaka ;( )
A toś kurde wszystkim siurpryzę zniweczył, spoiler!
Właściciele iPhonów otrzymają dodatkowo darmową aplikację. Aplikacja darmowa, tylko za przesyłkę pocztą biorę 69 złotych.
No Nokturn nam tu nie pasuje, albo- eufonicznie, jest passe.
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 20 maja 2009 18:33

Whiteman pisze:
Moze to glupie ale
kupujmy plyty (apel szczegolnie do tych, ktorzy maja jedynie pirackie mp3).
Im wiecej plyt kupimy tym wiecej pieniedzy Dave bedzie mial na leczenie.
To jedyne co mozemy teraz zrobic oprocz modlitw.
Zaczerpnięte z wiadomego forum.
:lol: Ha ha ha, a co niektórzy mnie nazywają fanatykiem. :lol:
Nawet wielu tutejszych devotees łzy ronią nad odwołanym koncertem, a mnie tam nawet nie obleciało.
Najważniejsze, żeby Dave wydobrzał. Bo prawdę mówiąc pogłoski o rzekomym raku trochę mnie zaniepokoiły. Ja chcę, żeby DM jeszcze nagrało jakąś płytę.
Awatar użytkownika
Nati
Ulubiony utwór: Stripped

Post 20 maja 2009 18:38

Jari pisze:Te 'Perkusista', do ciebie piszę... Weź no chłopaku wyluzuj i nie przenoś na to forum grobowej atmosfery innego forum. Rajca - spoko koleżka/żanka (tu nie wiem cholera) i dobry ma żart. I nie obruszaj się na każde kpiny z depeszmołd bo na serce nam tu zejdziesz. Sam już wysłałem sms'a na podany numer w plakaciku Rajcy i czekam na darmowe tapetki na komórę z wykazem odwołanych koncertów + melodyjka z Marszem Pogrzebowym niejakiego Chopin'a...
Ja już kur*a nie łapię tego Waszego humoru. A Twojego Mężu całkowicie. :/ Jestem zasmucona. Niech mnie ktoś przytuli ;( A Ty Jari wisisz mi czekolade bo niedawno jak kilka dni temu powiedziałam, że koncertu nie budziet i nie budziet. A Ty w domu twardo, że budziet.
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 20 maja 2009 18:41

Srak nie rak. Nie bierz shodan niepotwierdzonych plo-tek(.pl) na serio bo szkoda nerwow.
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 20 maja 2009 18:54

Ludzie, umieram jak czytam Wasze posty ;p . Rajca - gratuluję dobrego poczucia humoru, generalnie masz od**ane porówniania xD Wracając do tematu - nic strasznego się nie stało, Gahan żyje. Oby szybko wrócił do zdrowia, i tyle. Koncert kiedyś będzie. A Bębniarz nie się nie denerwuje, może najwyżej byc zły na siebie, że nie łapie ironii.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 20 maja 2009 19:00

Wlazlem jeszcze na onet ale poziom podobny jak gdzie-indziej. Komentarze w stylu:
  • zapalmy za wczasu swieczke,
  • szkoda Gahana, ze umiera,
  • Gahan ma na 100% raka, tak podali na oficjalnej stronie...
Doslownie polski onet depeche mode. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 19:01

dev, po co ta cenzura. Popatrz, chwilkę pomyślałem i doszedłem w swoim słowotwórczym schizopasażu do nowego terminu: dokopulowane.

Djembe, nie ma co się tak ciskać bo czasem zwieracz na tym cierpi, uwierz mi, ja bym Ci nawet piwo postawił :)

Oni z Gahana zrobią świętego szybciej niż z naszego, polskiego papieża...
Awatar użytkownika
shodan

Post 20 maja 2009 19:03

slick pisze:Srak nie rak. Nie bierz shodan niepotwierdzonych plo-tek(.pl) na serio bo szkoda nerwow.
Ja nie mówię, że łykam plotki, ale jakiś niepokój był. Bo na przykładzie mojej teściowej wiem, jak to choróbsko potrafi przyje*** z dnia na dzień i położyć człeka do grobu w ciągu tygodni.
A o podejrzeniach o raka czytałem dziś na wirtualnej. Bo na tzw. głównym forum nie bywam.
Awatar użytkownika
Nati
Ulubiony utwór: Stripped

Post 20 maja 2009 19:13

slick pisze:Wlazlem jeszcze na onet ale poziom podobny jak gdzie-indziej. Komentarze w stylu:
  • zapalmy za wczasu swieczke,
  • szkoda Gahana, ze umiera,
  • Gahan ma na 100% raka, tak podali na oficjalnej stronie...
Doslownie polski onet depeche mode. :lol: :lol:
Co za kuta*sie łby :evil:
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 20 maja 2009 19:14

Proszę państwa, plotkowanie jest jednym z wyników wolności słowa ^^ . Nikt nikomu ust nie będzie kneblował, i jak już mówiłem - każdy pisze co chce. Głupota nie jest karana.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
Hien

Post 20 maja 2009 19:25

Jeżeli chodzi o chorobę Gahana to staram się na ten temat nie żartować bo się po prostu na tym nie znam i gówno wiem na temat tego co w nim siedzi. Może to może tamto może nic ale co ja mogę na ten temat wiedzieć i powiedzieć (jak wiekszość z Was)?
Najlepiej to zostawić i poczekac co powiedzą.
A co do uśmiercania Gahana to heh... ja już chyba wszystko powiedziałem na temat ludzi bez mózgu ;) Gdyby Dave to przeczytał to pewnie nie byłoby mu do smiechu albo tym bardziej miałby beke.
A dzisiejsza noc będzie ciezka próbą dla niektórych fanatoli.
Przepłakane 10 godzin, sisiu w majty, maniaklne powtarzanie słów "depeche mode" niczym mantry a potem setka "dla odwagi" i idziemy na miasto drzeć się "depeche mode". No i obowiązkowo w sobote na Gwardie żeby pośpiewać, zapalić świeczke... Dave byłby dumny :] tak że az ja pie...ole...
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 20 maja 2009 19:31

@ Hien, nie zapomnij ze po zapaleniu swieczki pod obleśnym płotem Gwardii lecimy szturmem na Empiki, Media Markty itp. zaopatrzywszy sie wczesniej w odpowiednie kredyty, debety itp. i wykupujemy co sie da lezaego na polkach w regalach insygnowanych "depeche mode" aby bylo na leczenie Dave'a, albo jak to niektorzy juz przeiwdzieli - wieńce dla Dave'a.
I ciul ze pozniej sie zatyramy by to posplacac, nie nakarmimy dzieci, nie popłacimy czynszów, prądów, gazów, netów i komórek, albo co gorsza komornik na nas polozy łape.
Grunt ze zrobilismy to co nalezy do prawdziego de-pesza.
Nie zapominajmy tez o modlitwach bo to najistotniejsze, a także leżeniu (chyba po pijaku) krzyzem o polnocy i puszczaniu z mp3 playerow, boomboxow czy komorek skoro juz jestesmy na miescie pimpfa...

pfffffffff.....
Awatar użytkownika
Rajca

Post 20 maja 2009 19:33

Hmm.
A ja oddam samochód do programu co to tjuningują autka za darmo i potem sprzedam, a kasę oddam na fundację "Zapal świeczki i na dysko Manieczki". Jak to się zwało. O! Pimpf my Ride
Awatar użytkownika
shodan

Post 20 maja 2009 19:38

No myślę, że co jak co, ale w finansach to Dave'a akurat wspomagać naprawdę nie trzeba. No bo jeżeli on by nie miał kaski, to kto się pytam? :D
Awatar użytkownika
soultaker
Ulubiony utwór: In Your Memory

Post 20 maja 2009 19:43

Witam wszystkich na forum !

Dlugo juz nic nie pisalem, ale to co sie dzieje w z tarsa skusilo mnie do tego.
Choc z drugiej strony juz dawno sie tak nie zabawilem czytajac posty :lol:, przedewszystkim na forum z myslnikem w srodku :haha: Niektore posty nadawaly by sie na bash. Juz nawet w intencji Dave'a na majowce sie modla, lub chca kupic wiecej albumow dM, aby Gahan mial za co sie leczyc, itp. :haha:

Moim zdanie polityka informacyjna menedzerow i zespolu jest pod psem! Jezeli spontanicznie wypadnie jakis koncert poniewaz ktos sie rozchorowal lub z innego powodu ok, moze sie zdarzyc. Ale dlaczego nie poinformoja ludzi troche wczesniej ze koncerty sa odwolane?....inaczej: Dlaczego nie zrobia tego konkretnie i przesuna cala trase o miesiac lub dwa, do mometu az sprawa sie wyjasni? Wszyscy robia z siebie Matke Terese i wypuszczaja teksty typu "niewazne ile kosztowal bilet, najwazniejsze aby Gahan byl zdrowy" Takie wypowiedzi sa dla mnie nie do przyjecia! :dont: Wiadomo ze im szybciej bedzie zdrowy tym lepiej. ALE :!: Wiele osob nie tylko kupilo bilety na koncert ale takze na samolot lub zarezerwowalo pokoj w hotelu (o urlopie juz nie mowiac), i teraz musza za wszystko zaplacic. Koszt biletu na koncert zostanie w najgorszym wypadku zwrocony, ale za podroz lub hotel nie! Te dwa dni na to aby zrobic storno to stanowczo za malo! Jezeli to komus obojetne-prosze bardzo. Ale nie oszukujmy sie, nikt nie rozdaje niczego za darmo...

To mial byc moj pierwszy koncert w Polsce, a tu lipa :roll:

Pozdrawiam
soul.
Spreading the news around the world...
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 20 maja 2009 19:44

Rajca pisze:Ludzie, zbieramy na domenę bo nam zajmą, szlag jasny by to trafił. Już opracowałem strategię promocyjną.

Obrazek
O rany ,dosłownie mnie zamurowało CO TO :?:
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 20 maja 2009 19:47

@Rajca a nie Pimp My Ride czy jakos tak z MTV? moja laska to u mnie czesto oglada hehe. Fakt faktem, odstawiają ludziskom te bryki, oj odstawiają...

p.s. i zejdzie z Ddrummera itp. poglądów. W imię pozostania liberalnym forum. Nie każdy z każdym musi sie zgadzać ze sobą i wzajemnie przytakiwać. Trzymajmy fason.
No chyba ze chcecie przemionować forum na domene z kreskami dwoma, to ja wysiadam :)