A. O! Dejmien wie już o noini noini. A ja ściągnąłem ripa Insurgentes z vinyla - nie pytać po co
Porcupine Tree
-
Rajca
Re: Porcupine Tree
Za długo. Ale impreza się nakręca. Ech... Ja czarnego psa dzisiaj męczyłem.
A. O! Dejmien wie już o noini noini. A ja ściągnąłem ripa Insurgentes z vinyla - nie pytać po co
-
dejmien
Poznałem dziś całe On The Sunday Of Life i nie mogę przestać słuchać. Najbardziej mnie wkręciło LSD oraz Jupiter Island. Chodzi za mną noyni, noyni. 
-
Hien
No i swój człowiek
Bo z Lintonem to zawsze się wstrzymuje oddech, jak to przechodzi to już wszystko przejdzie
"On The Sunday Of Life" to płyta, którą się po prostu wciąga ścieżką do nosa 
Czego jeszcze nie słuchałes?
Czego jeszcze nie słuchałes?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
dejmien
Prościej będzie jak powiem co już odsłuchałem.
Come Divine, Lightbulb Sun, Metanoia, The Sky Moves Sideways, Transsmission IV oraz Up The Downstairs.
-
Hien
Hoho. Czyli cały metal Cie czeka. I Stupid Dream, który na szczescie Ciebie nie odstraszy długością
ale jeszcze Signify... kurde. Jak sobie przypominam mój pierwszy odsłuch to zaczynam Ci zazdrościć.
-
Rajca
Hien, ja ładuję we flacach, toteż nie mam mocy przerobowej ruskiej faktorii zbrojeniowej 
-
dejmien
Weszło mi to chyba w krew, że dzień trzeba zacząć od LSD żeby dobrze później było. 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Zdajesz sobie sprawę z tego, jak to brzmi? 
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
A nie? 
-
Hien
Mintaj, nie psuj atmosfery ujawniając oczywiste dowcipy 
-
dejmien
Wpadnę tu jeszcze żeby się pochwalić tym, że jestem na tę chwilę uzależniony jeszcze od Radioactive Toy oraz The Swallow Dance. Podobno nie ładnie jest kogoś wpychać w nałóg ale ja się nie uskarżam. 
-
Hien
Radioactive Toy... grudniowe noce przeleżane na podłodze z browarem w łapie. Ehh.
Skoro Cię tak grzeją klimaty OTSOL to masz Panie dobrze, bo w takim razie masz jeszcze "Yellow..." i 3 pierwsze demówki. Wprawdzie tego już Ci Rayc we FLACu nie wysle, ale co tam
Skoro Cię tak grzeją klimaty OTSOL to masz Panie dobrze, bo w takim razie masz jeszcze "Yellow..." i 3 pierwsze demówki. Wprawdzie tego już Ci Rayc we FLACu nie wysle, ale co tam
-
dejmien
A Ty masz jak zrobić upload? 
-
Rajca
Zważywszy na to, że uploader jak nie miał to wrzucał mp3... ciekaweAlbum Title : Yellow Hedgerow Dreamscape
Total size : 410MB (430 208 035 bytes)
Duration : 1:17:36.947 (205 371 348 samples)
Sample rate : 44100 Hz
Channels : 2
Bits per sample : 16
Avg. bitrate : 738 kbps
Codec : FLAC
Encoding : lossless
Chyba, że piłeś tylko do Nostalgii, Mussoliniego i Farmy.
// Zastanawiam się zatem czy komuś chciałoby się kodować stratne mp3 do flaców, raczej ktoś obeznany w temacie nie od.jebałby takiego cyrku... hmm... zagwozdka
// i skąd taśmy?!
-
Hien
Dejm, niestety jestem teraz przykuty do starego kompa i zrywającego sie ciągle internetu.
Choćbym chciał to i tak wszystko mam na dysku zewnętrznym a stacjonarny komp nie widzi już żadnych nowszych urządzeń podłączanych przez USB (i zapomniej o automatycznej instalacji sterowników, to Winda 98, którą uwielbiam, ale akurat tego nie zrobi).
Mam ponad 300 GB rzeczy związanych z Wilsonem, ale na chwilę obecną mogę pocałowac się w dupe (i Wy niestety też). Niech Ci za to Rajca wrzuci słynny koncert PT z Bydgoszczy. Jakość nagrania - najlepsza jaką w zyciu słyszałeś, jakosć występu - nie do powtórzenia, atmosfera - jak po dobrym alkoholu.
Rajc, pewnie, że miałem na myśli demówki
Inna sprawa, że istnieje coś takiego jak "Casette Recordings", czyli wszystkie 3 demówki zremasterowane i zdigitalizowane przez Bosego himself. Niestety takie płytki zostały rozesłane tylko znajomym (więc Kosiński pewnie sobie grzeje małpeczkę słuchając oryginału). Z reszta i tak się powinniśmy cieszyć, że kasety "wydane" przez Bosego w ilości 10 egzemplarzy i rozdane znajomym, są teraz najprościej zdobywalnym rarem PT
Choćbym chciał to i tak wszystko mam na dysku zewnętrznym a stacjonarny komp nie widzi już żadnych nowszych urządzeń podłączanych przez USB (i zapomniej o automatycznej instalacji sterowników, to Winda 98, którą uwielbiam, ale akurat tego nie zrobi).
Mam ponad 300 GB rzeczy związanych z Wilsonem, ale na chwilę obecną mogę pocałowac się w dupe (i Wy niestety też). Niech Ci za to Rajca wrzuci słynny koncert PT z Bydgoszczy. Jakość nagrania - najlepsza jaką w zyciu słyszałeś, jakosć występu - nie do powtórzenia, atmosfera - jak po dobrym alkoholu.
Rajc, pewnie, że miałem na myśli demówki
Inna sprawa, że istnieje coś takiego jak "Casette Recordings", czyli wszystkie 3 demówki zremasterowane i zdigitalizowane przez Bosego himself. Niestety takie płytki zostały rozesłane tylko znajomym (więc Kosiński pewnie sobie grzeje małpeczkę słuchając oryginału). Z reszta i tak się powinniśmy cieszyć, że kasety "wydane" przez Bosego w ilości 10 egzemplarzy i rozdane znajomym, są teraz najprościej zdobywalnym rarem PT
-
Hien
In Absentia (european 2CD Promo)
The promo has some amusing spelling mistakes:
"Blackstreet Eyes" and "Heat Attack In a Layby"
padłem!
The promo has some amusing spelling mistakes:
"Blackstreet Eyes" and "Heat Attack In a Layby"
padłem!
-
Rajca
Nie wiem, z którego mam większą polewę. Jak babcię kocham, nie wiem 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Jak to jest z utworami Normal i Sentimental, że takie jakoś podejrzanie podobne do siebie?
-
Hien
Normal jest z jednej matki co Sentimental. Kawałek istniał w dwóch radykalnych wersjach, po czasie skończyli drugą, stwierdzili, że jest dobra (a przeciez znacznie lepsza) i też wydali. To już nie pierwszy taki przypadek. Z resztą Normal ma w refrenie gitarę prawie identyczną co "Waiting".
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Pisząc lepsza wersja rozumiem, że myślisz o Normal?
Gitara, perkusja i wokal w Normal normalnie wymiata.
Gitara, perkusja i wokal w Normal normalnie wymiata.