Tymczasem ja jestem pod wrażeniem albumu po przesłuchaniu go w 320 kbps. Na CD i w 5.1 to będzie miód!

Nie wiem, czy bas i beat w FT leci na przekór, ale mnie się to STRASZNIE podoba.Rajca pisze:Zastanawia mnie po iluś tam odsłuchaniach Dźwięków Wszechświata, czy oni z góry założyli robimy beat i bas na przekór.
Leci Fragile Tension, bas leci sobie w tle i zatyka! Dosłownie zatyka, jakby go uje...cieli.
Dalej leci sobie In Sympathy i beat, to powinno lecieć na 4/4, a jest -bam-bam-bambam.
Mr.X nie poznaje Cię. A jeszcze tydzień temu dawałeś same jedynki.Mr.X pisze:Spodobał mi sie nowy album i to bardzo... To takie pyszne ciacho w dyskografii DM. Bardzo równa płyta która nie ma słabych punktów. "Ultra" , "Exciter" i "Playng The Angel" rozkłada jak chce... Świetny album, skoczny, taneczny po prostu sympatyczny...
Spodobał mi sie nowy album i to bardzo... To takie pyszne ciacho w dyskografii DM. Bardzo równa płyta która nie ma słabych punktów. "Ultra" , "Exciter" i "Playng The Angel" rozkłada jak chce... Świetny album, skoczny, taneczny po prostu sympatyczny...
Jeżeli oczekujesz drugiego SOFAD-u-zapomnij.To nierealne.Ja już dawno przywykłem do takiej myśli.crxlaguna pisze: nie jest to to na czym wychowałem się od nastolatka słuchając ich przez 18 lat,były dobre płyty i słabe,ja nową płytkę daję po środku,ciesze się że udało się znów coś stworzyć przez moich idoli,jednak mam sentyment do lat młodości a ta płytka mi ich w niczym nie przypomina.