W takim wypadku trzeba podejmowac męską decyzje od razu i "kasować" koncerty a nie czekać aż cud się stanie. Bo jak widać się nie stał.
@Shoda - na jak to kto? MY!
Czy chciałeś napisać shodan z myślnikiem?Hien pisze:Shoda - na
witaj Soul.soultaker pisze:...Koszt biletu na koncert zostanie w najgorszym wypadku zwrocony, ale za podroz lub hotel nie! Te dwa dni na to aby zrobic storno to stanowczo za malo! Jezeli to komus obojetne-prosze bardzo. Ale nie oszukujmy sie, nikt nie rozdaje nic za darmo...
To mial byc moj pierwszy koncert w Polsce, a tu lipa
Pozdrawiam
soul.
aż taki chamski nie jestemshodan pisze:Czy chciałeś napisać shodan z myślnikiem?Hien pisze:Shoda - na
az mnie zatrzeslo. tu odwoluja tam dodaja? z drugiej strony co te kuzwa dmpl wie skoro wszyscy wiedza ze wawa odwolana a oni nabieraja jak karpie wody w usta i sie sila na forum oficjalnym z Gargulem by uzyskac jakies info i z maniera kumatych, wszech-kumatych oglaszaja w newsie ze czekaja na oficjalne info o odwolaniu wawy i nie odbieraja tych telefonow ktorych u siebie numerow podanych nie maja, dzis newsuja o dodanych koncertach."Podczas gdy w naszej części Europy ogłaszane są tylko złe informacje o odwoływanych koncertach, więcej szczęścia mają fani z Hiszpanii. Tamtejsze Live Nation poinformowało właśnie, że w ramach jesienno-zimowego tournee Depeche Mode pojawią się nie tylko w Walencji (12 listopada) i Barcelonie (20 listopada), ale także dodatkowo w Madrycie, w Palacio de Deportes, 16 listopada 2009. Należy mieć teraz tylko nadzieję, że do tego czasu po kłopotach zdrowotnych Dave'a nie będzie już śladu."
Profesjonalisci ktorzy odnosnie rodzimego koncertu czekaja do oficjalnego info organizatora, zeby czasem nie wypalic za szybko i sie nie zblaznic przed "polska publicznoscia" a o dodatkowym koncercie na polwyspie iberyjskim to wala w ciemno chociaz nic nie wiedza.rafi666 pisze:I jak tu komus wierzyc.
To ja wejde na forum HOME jeszcze z norweskiego IP, wyssam z palca, ze planowany jest jeszcze koncert w Lillehammer i zobaczymy czy lykna. Jak ich tam czytam, jak sie wielcy polscy anglyysci produkuja, zeby wydebic na newsa i wdupic do siebie to az zal. Po 15 newsow na ten sam temat a co drugi niepotwierdzony. Istny pudelek, zeby czytac, nie wazne co, nie wazne, ze brednie - czytac. Normalnie PiS.DepecheMati pisze:jeden z forumowiczów zamieścił info dotyczące Madrytunie na depechemode.com ale na depeche-mode.com/forum
Posiedz troche tutaj i zobaczysz roznice w atmosferze i wypowiedziach.Beata pisze:zaczęłam się zastanawiać, czy w trosce o własne zdrowie psychiczne nie zakończyć mojej dwudniowej przygody z forami dla wielbicieli zespołu![]()
ja mam naprawdę wrażliwą duszę; a jak mi się udzieli ???
oni serio to zrobia? dla mnie to poruta. skandowac nieodbyty koncert z przyczyn wyzszych?Beata pisze: i czy wiecie coś może o obecności telewizji w sobotę na stadionie gwardii, bo oni się tam zbierają i chcą machać polsce; mam nadzieję, że rękoma![]()
zaczęłam się zastanawiać, czy w trosce o własne zdrowie psychiczne nie zakończyć mojej dwudniowej przygody z forami dla wielbicieli zespołu![]()
ja mam naprawdę wrażliwą duszę; a jak mi się udzieli ???
Beata ma u mnie +10 za ten tekstBeata pisze:hmmm
wróciłam właśnie z sąsiedniego forum;
i siedzę jakaś taka lekko otumaniona;
ja już chyba wiem, dlaczego to forum nazywacie "forum z kreską"![]()
oni chyba te kreski ostro wciągają; nie ma chyba innego wytłumaczenia;
Córa powinna wziąć w łapy "Krzyżaków" i strzelić matule przez łeb.Beata pisze: ale czytam dalej, a ona pisze, że jej córka właśnie zdaje maturę,a ona ją przez łzy widzi![]()
no to jak nie kreski, to co to jest, tak cichutko zapytam ???
???
Dobra panowie, mamy to. Wkraczamy. Pedzio-myslniko-dipeszo-squad do akcji.Hien pisze:Aż bym miał ochote aby ten zespół się ropadł, sorry.
Drugą młodość przeżywa, a Ty się babki czepiasz noHien pisze: Niech się kobieta ogarnie i zachowuje jak matka a nie idiotka z monopolu.
Nawet nie jestem w stanie wyrazić jak mnie takie zachowanie wkurza!
Aż bym miał ochote aby ten zespół się ropadł, sorry.