Polityka
-
Erwartungen
a mnie cieszy że ludzie zaczynają widzieć pier*oloną bezbarwność ślicznej Tuskawki. Ich chyba nie cierpię najbardziej. Choć zapewne gdyby wybory wygrała platforma bardziej sytaucji by nie skopała, bo bardziej się nie da...
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Ja tam z dwojga złego już wolę pseudoliberała Tuskawę niż kaczorów ksero. Choć też mnie maksymalnie podkur*ia postawa Platoformy: byle zrobic na złość Kaczorom, a w dupie mieć sytuację gospodarczą. Cos obiło mi się o uszy, że chcą stuknąć Donalda z funkcji przewodniczącego właśnie dlatego, że jest taki bezbarwny i niekonkretny. 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Bartini, widze ze nie pamieta wol jak cieleciem byl. Juz sie zapomnialo jak SLD nakradlo? Komuch zawsze bedzie komuchem. Czerwony to czerwony. Znowu chcesz budowac autostrady z Markiem Polem itp. itd.?
Platforma Obywatelska. Ale to tylko moj skrony glos na ta partie.
Platforma Obywatelska. Ale to tylko moj skrony glos na ta partie.
-
Jacek DM
Skoro mamy tutaj następce Gahana to może ja zostanę przyszłym prezidentem. Będziecie na mnie głosować?
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Jedno (PiS) i drugie (PO) siebie warte. W ogóle w Polsce nigdy nie będzie ludzkiego rządu. Walę ten kraj, i tak lepiej nie będzie - gorzej za to zawsze...slick pisze:Platforma Obywatelska. Ale to tylko moj skrony glos na ta partie.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
szajajaba
-
DT
co do polityki w tym kraju i politykow to juz mam ich wszystkich dosyc na maxa jezeli bedą jakies wybory wczesniejsze to chyba nie pojde bo co z tego ze ludzie glosują zmienia sie ekipa rządząca ale cala reszta zostaje bez zmian
fu..'em and their law
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
a co to da, że nie pójdziesz? 
-
DT
nie bede sie pozniej denerwowal
fu..'em and their law
-
szajajaba
Będziesz, bedziesz...
-
slick
Wybory i uczestnictwo w nich to jedno ze sztandarowych zalozen demokracji. Chcielismy byc wolni to jestesmy wiec teraz glosujmy.
PŚP dla wszystkich tych burakow ktorzy umieja tylko narzekac ze znowu kupa rzadzi polska. A co zrobiliscie aby bylo lepiej? Trzeba bylo isc glosowac. Zaloze sie ze gdyby sie zrobilo sondarz wsrod mocherow i ludzi w wieku 20-30 lat to okazalo by sie pewnie, ze stare PISdy mialy frekwencje 90% bo Rydzol's Power skutecznie ich przekonalo aby ruszyc stary zad i wrzucic glos do urny, podczas gdy mlodziez i ludzie w wieku wczesno produkcyjnym zlali sie na to cieplym moczem i zostalo w domu.
PŚP dla wszystkich tych burakow ktorzy umieja tylko narzekac ze znowu kupa rzadzi polska. A co zrobiliscie aby bylo lepiej? Trzeba bylo isc glosowac. Zaloze sie ze gdyby sie zrobilo sondarz wsrod mocherow i ludzi w wieku 20-30 lat to okazalo by sie pewnie, ze stare PISdy mialy frekwencje 90% bo Rydzol's Power skutecznie ich przekonalo aby ruszyc stary zad i wrzucic glos do urny, podczas gdy mlodziez i ludzie w wieku wczesno produkcyjnym zlali sie na to cieplym moczem i zostalo w domu.
-
szajajaba
Mateusz, ale popatrz...ja nie narzekam na żadną partie, ale uważam też, że żadna nie nadaje sie do rządzenia naszym krajem. My niestety nie mamy dobrej alternatywy do tego, co jest teraz...
-
slick
Skad wiesz?szajajaba pisze:że żadna nie nadaje sie do rządzenia naszym krajem
-
szajajaba
Mateusz, a nie widzisz, co sie dzieje? Naprawde uważasz, że na dzień dzisiejszy mamy polityków zdolnych rzadzic Polską?
-
kawoszka
Podpisuję się pod tą wypowiedzią obydwoma łapkamislick pisze:Wybory i uczestnictwo w nich to jedno ze sztandarowych zalozen demokracji. Chcielismy byc wolni to jestesmy wiec teraz glosujmy.
Ja zawsze chodziłam głosować,pójdę i teraz....potem to przynajmniej narzekać mam prawo
-
DT
glosowac zawsze trzeba zeby wyrazic swoje poparcie zdanie itp ale po co to robic jak i tak to nic nie daje pochlania to tylko miliony zlotych ktore mozna byloby inaczej(lepiej)wykorzystac
ja tez bylem na kazdych wyborach od kiedy jestem pelnoletni ale przestaje powoli wierzyc ze ten kraj czeka lepsza przyszlosc
ja tez bylem na kazdych wyborach od kiedy jestem pelnoletni ale przestaje powoli wierzyc ze ten kraj czeka lepsza przyszlosc
fu..'em and their law
-
Jacek DM
Jeśli będą wcześniejsze wybory to na pewno nie pójdę głosować. Ja swój głos oddałem w tamtym roku. A skoro będą wcześniejsze wybory, tzn. nie szanują mojego czasu.
Nie będę głosował co dwa miesiące bo oni są jebnięci. Niech głosują sami na siebie. A Kaczyński niech idzie na drzewo liście pomopwać.
Nie będę głosował co dwa miesiące bo oni są jebnięci. Niech głosują sami na siebie. A Kaczyński niech idzie na drzewo liście pomopwać.
-
Bartini
w takim razie jezeli chcesz pokazac swoj brak szacunku dla PiSuaru to zagłosuj na jakas inna partie, zeby kaczory nie wróciły do koryta
-
Jacek DM
Niestety nie mam szacunku również dla innych partii. Należy też pamiętać, że takie wybory kosztują. I oczywiście płacimy my wszyscy.
I jeszcze teraz przeczytałem, że Kaczyński odznaczył Jaruzelskiego. No to jest też śmiech na sali.
Wprowadzają nową ustawę, której hasłem jest: stop huligaństwu.
Co za idioci. Myślą, że poprzez głupią ustawę mogą coś zmienić. Śmiech na sali.
I jeszcze teraz przeczytałem, że Kaczyński odznaczył Jaruzelskiego. No to jest też śmiech na sali.
Wprowadzają nową ustawę, której hasłem jest: stop huligaństwu.