Depeszwizja
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Czekamy na Twoje recenzje jak coś 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Jedynka pachnie mi Hienem.
-
Hien
lol
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Kuba kiedy spałeś z Wujkiem?
-
Hien
Każdy spał z Wujkiem
-
stripped
Drapieżca nie przepuści okazji
P.S.
Dlatego nigdy nie zatrzymuję się w Orzyszu!
P.S.
Dlatego nigdy nie zatrzymuję się w Orzyszu!
-
Lircze
Niee, recenzji nie będzie, drugi raz nie dam się zbłaźnić
-
stripped
Nie wiem jak, były bardzo wporzo
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
Hien
Ja też uważam, że one były spoko.
-
Lircze
Okej w takim razie jak będę miała trochę więcej czasu (czyli jak skończę projekt na sztudia) to coś napiszę
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Każdy spał ze sobą
Ja wrzuciłem 7.
Ja wrzuciłem 7.
-
stripped
No jak...? jak to się mogło stać?
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Wedlug mnie siodemka jesli nie ja, to Stripped 
Enjoy The Silence
-
stripped
Dobrze kombinujesz
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
I to wbrew logice, ze to moze byc Shodan 
Enjoy The Silence
-
stripped
Największy fan polskiej muzyki na forum? Eee, czemu miałby to wrzucać
-
Hien
Czesiu siódemka!
-
Lircze
Na samym początku powiem, że poziom utworów znacznie spadł moim zdaniem
Może dlatego, że każdy się śpieszył aby wysłąć swoją propozycję.. tego nie wiem. Zaczynamy moją śmieszną recenzję!
Utwór 1
Czy ja jestem w jakiś Chinach? Albo w jakimś filmie azjatyckim? Nade mną lata smok i palą się papierowe pomarańczowe lampiony! Idę do ogrodu Zen i spotykam mnicha, który medytuje sobie i lewituje nad wodą. O tym jest chyba ten utwór. Podejrzewam Dragona za to ponieważ nade mną lata i zieje ogniem. Może równie dobrze to być Mintaj, Murzyn, Czez albo ja.
Utwór 2
W poprzedniej edycji było coś podobnego, czyli bez szału, można się już domyślać kto to wysłał
Przynajmniej ktoś śpiewa xD Stawiam na Wujasa, Czeza i siebie.
Utwór 3
Jest uspokajający, trochę smutny lecz znowu dający nadzieję (był taki podobny znowu utwór wcześniej) idealny przed snem. Albo do nauki jak ktoś lubi się uczyć przy muzyce i nie angażuje go w jakiś sposób. Moje typy to Czez albo Dev albo ja.
Utwór 4
Ten utwór jest bardziej mroczny od poprzednika i bardziej tajemniczy. Jak to słyszysz to jesteś w takim jakby transie. Ten, kto to skomponował to musiał najeść się zbyt dużo grzybów.
Dev, ja, Murzyn.
Utwór 5
Utwór dla jaj ale jednak bardziej zabawny niż w zeszłym sezonie
Hienowi się udało
Albo sobie? Może w sumie lecieć w tle podczas spotkania ze znajomymi, nie wadzi mi.
Utwór 6
Śpiewająca Pani, bardzo przyjemna, ten utwór jest chyba najlepszy z tego wszystkiego. Ogólnie lubię tą Panią i inne jej piosenki. Taki klimat radia RMF z lat 2000, bardzo to lubię. Jedziesz sobie autkiem, jest słoneczny dzień i w radio leci ten utwór, bajka.... Czyżby Wujas też lubił to?
Utwór 7
Przepraszam, po 2 sekundach musiałam wyłączyć nie dlatego, że to polska piosenka ale dlatego że jest tak przeruc***a w radio i nie tylko a to wcale hitem nie jest. Jak dla mnie nieśmieszny żart. Hien, Czez, Wuja albo ja
Utwór 8
Mi się podoba tylko pierwsza część utworu a potem jak są te chórki to już to psuje. Nie wiem czy taka jest jakość czy co? Ale bębny lubię. Dev, Hien, Mintaj albo ja
Utwór 1
Czy ja jestem w jakiś Chinach? Albo w jakimś filmie azjatyckim? Nade mną lata smok i palą się papierowe pomarańczowe lampiony! Idę do ogrodu Zen i spotykam mnicha, który medytuje sobie i lewituje nad wodą. O tym jest chyba ten utwór. Podejrzewam Dragona za to ponieważ nade mną lata i zieje ogniem. Może równie dobrze to być Mintaj, Murzyn, Czez albo ja.
Utwór 2
W poprzedniej edycji było coś podobnego, czyli bez szału, można się już domyślać kto to wysłał
Utwór 3
Jest uspokajający, trochę smutny lecz znowu dający nadzieję (był taki podobny znowu utwór wcześniej) idealny przed snem. Albo do nauki jak ktoś lubi się uczyć przy muzyce i nie angażuje go w jakiś sposób. Moje typy to Czez albo Dev albo ja.
Utwór 4
Ten utwór jest bardziej mroczny od poprzednika i bardziej tajemniczy. Jak to słyszysz to jesteś w takim jakby transie. Ten, kto to skomponował to musiał najeść się zbyt dużo grzybów.
Utwór 5
Utwór dla jaj ale jednak bardziej zabawny niż w zeszłym sezonie
Utwór 6
Śpiewająca Pani, bardzo przyjemna, ten utwór jest chyba najlepszy z tego wszystkiego. Ogólnie lubię tą Panią i inne jej piosenki. Taki klimat radia RMF z lat 2000, bardzo to lubię. Jedziesz sobie autkiem, jest słoneczny dzień i w radio leci ten utwór, bajka.... Czyżby Wujas też lubił to?
Utwór 7
Przepraszam, po 2 sekundach musiałam wyłączyć nie dlatego, że to polska piosenka ale dlatego że jest tak przeruc***a w radio i nie tylko a to wcale hitem nie jest. Jak dla mnie nieśmieszny żart. Hien, Czez, Wuja albo ja
Utwór 8
Mi się podoba tylko pierwsza część utworu a potem jak są te chórki to już to psuje. Nie wiem czy taka jest jakość czy co? Ale bębny lubię. Dev, Hien, Mintaj albo ja