Chat
-
Rajca
Re: Chat
-
em.
Ja nie wyobrażam sobie laptopa z myszką, ale przy telefonie z panelem dotykowym mam problem 
Rajcu, a co my mamy mierzyć?
Rajcu, a co my mamy mierzyć?
gwiazdy...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Członki
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Myszka to jedyne słuszne urządzenie.
Nienawidzę touchpadów i telefonów dotykowych.
Nienawidzę touchpadów i telefonów dotykowych.
-
Katiusha
Jeśli chodzi o telefony z ekranami dotykowymi to pełna zgoda. Mam nadzieję, że ta moda niedługo przeminie i jak mój telefon się rozpadnie za kilka lat to będę miała co kupić.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Rajca
Katiusha, raczej ta "moda" nie przeminie. To jest coś na miarę ogromnego trendu. Taka kolej rzeczy
Technologia i firmy IT dążą do pozbywania się peryferiów.
-
Katiusha
Tylko gdyby jeszcze ta technologia była tak niezawodna jak stare, dobre, przedpotopowe klawisze. Będę musiała sobie kupić telefon dla emeryta 
-
Rajca
Katiusha, za młoda jesteś na zrzędzenie 
"Za moich czasów to telefoni mieli klawisze wielkości cegły, a zasilanie wielkości karnistra. he-he-he (śmiech Gmocha)"
"Za moich czasów to telefoni mieli klawisze wielkości cegły, a zasilanie wielkości karnistra. he-he-he (śmiech Gmocha)"
-
Hien
Co Wy wiecie gówniarze. Nie mieliście komórki na tarcze to nic nie wiecie o życiu!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Katiusha
Ty mnie tu nie bierz pod włosRajca pisze:Katiusha, za młoda jesteś na zrzędzenie
Wystarczył mi widok moich koleżanek próbujących skorzystać z tego cuda na mrozie. A mnie prędzęj kur.wica strzeli niż np. napiszę SMSa na czyimś dotykowym telefonie.
-
Rajca
Największy telefoniczny suchar? Bardzo późno w moim domu pojawił się telefon stacjonarny (którego i tak od kilka lat nie mamy). Zadzwoniliśmy do rodziny w Szczecinie, pogadaliśmy i kazaliśmy im oddzwonić - oczywiście nie podaliśmy numeru. Cała rodzina się śmiała.
Ku.rwa jaki żal
Katiusha - akurat w kwestii telefonów, a sam mam sypiącą się "klasyczną" Nokię nie zaakceptuję takiego marudzenia
Ku.rwa jaki żal
Katiusha - akurat w kwestii telefonów, a sam mam sypiącą się "klasyczną" Nokię nie zaakceptuję takiego marudzenia
-
Katiusha
Bo to nie telefon jest dla mnie tylko ja dla telefonu 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ciekawostka aka cool story bro: nigdy nie miałem telefonu stacjonarnego.Bardzo późno w moim domu pojawił się telefon stacjonarny (którego i tak od kilka lat nie mamy).
Serio, mieszkam w domu, w którym mieszkam od 95, najpierw tam wysoko postawieni w mojej pięknej wsi mówili, że się nie da, potem, że się da, ale wówczas tepsa mówiła, że się nie da, a później to już się pojawiły telefony komórkowe.
Co do telefonów to też mnie te dotykowe nie jarają, miałem kiedyś jakiegoś LG i ssał on przepotężnie, na razie korzystam ze starej Nokii 5200, w której nie działa głosnik i wygląda jakby ją czołg przejechał. Niedługo ją wymienie, tylko sam nie wiem, czy brać drugi taki sam model, czy jakiś spox android za 300-400 zeta.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Rajca
Wiem, ale jak w wielu kwestiach umiem się pogodzić z podejściem "stare, poprzednie to było ok" tak na obsługę telefonów nie umim. I czo mi zrobi? 
Mentos, bo jest różnica między "jara mnie" telefon z wyświetlaczem dotykowym, a kupowaniem świadomym smartfona, który nie służy tylko do pisania smsów i dzwonienia. Dla każdego narzekającego - wszyscy wielcy gracze rynku telefonicznego tworzą nowe, ciekawe słuchawki z klasycznymi klawiszami i funkcjami
Mentos, bo jest różnica między "jara mnie" telefon z wyświetlaczem dotykowym, a kupowaniem świadomym smartfona, który nie służy tylko do pisania smsów i dzwonienia. Dla każdego narzekającego - wszyscy wielcy gracze rynku telefonicznego tworzą nowe, ciekawe słuchawki z klasycznymi klawiszami i funkcjami
-
Hien
Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Smartfony to fajne gadżety, ale nigdy wcześniej nie musiałem tyle razy resetować komórki.
Rozmowy czasami się nie odpalają bo telefon muli, ma za mało pamięci.
Ładować trzeba co najmniej raz dziennie. Można się wkurzyć.
Rozmowy czasami się nie odpalają bo telefon muli, ma za mało pamięci.
Ładować trzeba co najmniej raz dziennie. Można się wkurzyć.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Koniec końców - telefon jest dla człowieka i kierując się tym należy wybrać telefon dopasowany do swoich potrzeb. Jak ktoś kupuje Galaxy S III albo innego potwora i narzeka, że ma za wiele fajerwerków bo chce pisać smsy i dzwonić to jest to tylko i wyłącznie wina klienta. Nikt nie wciśnie telefonu na siłę.
-
Katiusha
O niebiosa, zrozumiał 
-
Rajca
Co zrozumiał?!
-
Katiusha
Rajca pisze:Wiem, ale jak w wielu kwestiach umiem się pogodzić z podejściem "stare, poprzednie to było ok" tak na obsługę telefonów nie umim. I czo mi zrobi?
ToRajca pisze:Koniec końców - telefon jest dla człowieka i kierując się tym należy wybrać telefon dopasowany do swoich potrzeb.
-
Rajca
Różnica jest taka, że ciężko mi zrozumieć jak młoda osoba (i mam na myśli ludzi jeszcze ohoho starszych) nie potrafi przejść do porządku dziennego nad zmianami w technologii.
- Fejśbucek zmienił mi profil na timeline!!
- Stary last.fm był lepszy.
- Pfff, mi starczały dzwonki monofoniczne na mojej Nokii 3310!!
- Programy sprzed 10 lat nie działają na Windows 7, czemu?!?!?!
Ale jak już się ma z tym taki problem i dostaje się wezwania z ośrodków geriatrycznych to nic nie stoi na przeszkodzie kupienia sprzętu dostosowanego do potrzeb. Nokia wprowadziła linie Asha, dla krajów IIIgo świata, duże guziole, prosty interfejs - dobrze wykonane i działają jak trza. Nie wstydziłbym się Ashy.
// I tak, rozumiem, że czasem trzeba czasu do przestawienia się, ale ileż można
- Fejśbucek zmienił mi profil na timeline!!
- Stary last.fm był lepszy.
- Pfff, mi starczały dzwonki monofoniczne na mojej Nokii 3310!!
- Programy sprzed 10 lat nie działają na Windows 7, czemu?!?!?!
Ale jak już się ma z tym taki problem i dostaje się wezwania z ośrodków geriatrycznych to nic nie stoi na przeszkodzie kupienia sprzętu dostosowanego do potrzeb. Nokia wprowadziła linie Asha, dla krajów IIIgo świata, duże guziole, prosty interfejs - dobrze wykonane i działają jak trza. Nie wstydziłbym się Ashy.
// I tak, rozumiem, że czasem trzeba czasu do przestawienia się, ale ileż można