Porcupine Tree
-
Hien
Re: Porcupine Tree
Oba są rewelacyjne, ale jednak wolę Normal, odkąd usłyszałem po raz pierwszy. Na koncercie w Łodzi aż mi się nogi ugięły przy tym kawałku.
Jak Ci w ogóle idzie zapoznawanie się z panem SW? Jak te linki n-m, działają?
Jak Ci w ogóle idzie zapoznawanie się z panem SW? Jak te linki n-m, działają?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Coś tam działa. Tylko z moim łączem ściąganie trwa wieki.
-
Rajca
Remainder. Nie było siły, mam na telefonie. Kilkanaście razy dzisiaj poleciał w czasie spaceru. Jak wracałem teraz po ciemnicy to tłucze banię. Kocham. Wszystko idealnie, każdy instrument ma swoje miejsce... Saks, bas, perka, klawisze... Aj.
-
Hien
Aj hev Noł Part of Mi and Poustkard zripowane z eNeMPeu.
Du ju wanna or du ju prysznic?
Du ju wanna or du ju prysznic?
-
Rajca
Jak od Najświętszej Maryi Panny to poproszę 
-
em.
Tak właśnie wczoraj pomyślałam słuchając w pociągu. Do tej pory to najbardziej wilsonowa melodia z nowego menu, tak mi się zdaje.Rajca pisze:Remainder. Nie było siły, mam na telefonie. Kilkanaście razy dzisiaj poleciał w czasie spaceru. Jak wracałem teraz po ciemnicy to tłucze banię. Kocham. Wszystko idealnie, każdy instrument ma swoje miejsce... Saks, bas, perka, klawisze... Aj.
Jest...idealnie
gwiazdy...
-
Rajca
-
Hien
Edit? Nie słucham tego. Szkoda takiego giganta żeby poznawać go na raty.
Tydzień został do premiery to nie będę sobie psuł zabawy.
Tydzień został do premiery to nie będę sobie psuł zabawy.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Zgadzam się w 100%.Rajca pisze:Remainder. Wszystko idealnie, każdy instrument ma swoje miejsce... Saks, bas, perka, klawisze... Aj.
-
em.
przeczytałam teraz trochę inaczejRajca pisze:Saks, bas, perka, klawisze... Aj.
gwiazdy...
-
Hien
Są lepsze utwory na tej płycie.
-
Hien
CFele już mają i słuchają. Może jakiś rip będzie niedługo, ale to już musicie sami szukać 
-
Hien
MAM! Idę słuchać! Przez najbliższe 2h jestem off the map.
-
em.
! ! 
gwiazdy...
-
Hien
"Grace w opałach" się zrzuca, jutro po godzinie 12 będę rozdawał flaki potrzebującym (chyba, że ktoś sobie znajdzie w necie wcześniej).
Nie będę truł jak to się powinno słuchać na wieży z oryginału bo "Insurgentes" sam słuchałem na starych głośnikach od kompa i w mp3 (mówi się trudno).
Jako, że moje recenzje raczej nikogo tu nie zainteresują to zalecam ściągnięcie i zajęcie się towarem w samotności.
Legenda głosi (bo nie chce mi się wchodzić i na to patrzeć), że ludzie na laście rzucają ostro mięchem na polaków, że mają z wyprzedzeniem. Nie da się ukryć, przed weekendem a po weekendzie to jest różnica (podobnie było z Blackfield III). Wilson nas rozpieszcza w tym roku. 2x Blackfield i 2x solowy występ w PL na tak skromnej trasie.
Czekam jeszcze tylko na nowe BC.
Nie będę truł jak to się powinno słuchać na wieży z oryginału bo "Insurgentes" sam słuchałem na starych głośnikach od kompa i w mp3 (mówi się trudno).
Jako, że moje recenzje raczej nikogo tu nie zainteresują to zalecam ściągnięcie i zajęcie się towarem w samotności.
Legenda głosi (bo nie chce mi się wchodzić i na to patrzeć), że ludzie na laście rzucają ostro mięchem na polaków, że mają z wyprzedzeniem. Nie da się ukryć, przed weekendem a po weekendzie to jest różnica (podobnie było z Blackfield III). Wilson nas rozpieszcza w tym roku. 2x Blackfield i 2x solowy występ w PL na tak skromnej trasie.
Czekam jeszcze tylko na nowe BC.
-
em.
Mnie interesują Twoje recenzje 
Poczekam na paczuszkę albo jak przyjadę to posłuchamy....na Twojej wieży
Poczekam na paczuszkę albo jak przyjadę to posłuchamy....na Twojej wieży
gwiazdy...
-
Rajca
Wszedł do domu i się rozgościł. Po chwili ściągnął pasek i obił dupę, nerki i wątrobę. Ostatecznie rozpieprzył mordę klamrą. Na koniec wrócił do herbaty. Matko boskoo kochanooo. Jasna kur.wa i stu milicjantów.Hien pisze:Jako, że moje recenzje raczej nikogo tu nie zainteresują to zalecam ściągnięcie i zajęcie się towarem w samotności.
Ktoś spytał Tuska - "Jak żyć?" Ja pytam Stefana - "Jak żyć?"
Ta płyta ma w sobie, taką... skończoność. Jest kompletna. Wyrywa nogi z dupy i dynda nimi przed oczyma... Raider <3
-
Hien
I tak mogło brzmieć Heritage gdyby ktoś za wcześnie nie zawołał na fajrant.
-
Rajca
Jeśliby założyć istnienie tendencji pewnej to SC rozku.rwiłoby wedle tego założenia podwaliny wszechświata...
Jeden miesiąc i dwie płyty... ślinię się... Hawking pose on...
Jeden miesiąc i dwie płyty... ślinię się... Hawking pose on...
-
Hien
Niech zmienią nazwe bo kojarzy mi się bardziej z nazwa supergrupy starych prog rockowców (minimum 6 członków).
Stefan dziwnie przemieszał te płyty. Ten "Dust From My Eye" tak pasuje do tej drugiej płyty jak kijek w szprychy. Zamieniłbym miejscami z "Remainder The Black Dog" (i wywalił z pierwszej płyty "Raider Prelude"). Deform To Form A Star / No Part of Me/ Postcard / like Dust = Stefan znowu popuje. I jak ładnie!
A w Raiderze jest wszystko. Wszystko. Nawet Oldfield.
Stefan dziwnie przemieszał te płyty. Ten "Dust From My Eye" tak pasuje do tej drugiej płyty jak kijek w szprychy. Zamieniłbym miejscami z "Remainder The Black Dog" (i wywalił z pierwszej płyty "Raider Prelude"). Deform To Form A Star / No Part of Me/ Postcard / like Dust = Stefan znowu popuje. I jak ładnie!
A w Raiderze jest wszystko. Wszystko. Nawet Oldfield.