Piłka Nożna
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Re: Piłka Nożna.
Nie ma co sie czarowac, ze postawa Lecha, czyli granie do ostatnich minut, to zasluga Franza. Na polskim podworku najlepszy fachowiec od lat. Zycze mu wszystkiego najlepszego, czyli przejscia Udinese w rewanzu (po kolejnym "horrorze" znajac zycie)
a takze MP.
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
The Darkest Star
Liverpool 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Powieźli wieśniaków z Madrytu

No idę na Lecha. Mam nadzieję, że będzie na co popatrzeć.
No idę na Lecha. Mam nadzieję, że będzie na co popatrzeć.
-
puma
Bach!1 gol dla Lecha 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
No to jednak wlacze telewizor. 
-
puma
H.uj wielki z tego jest
2:1 nie dla nas.Masakraaaaaaaaaa!
2:1 nie dla nas.Masakraaaaaaaaaa!
-
astiz
Ale obciach;porażka z włoską prowincją...
Śląsk na pewno by wygrał!
-
shodan
Jaki obciach, jaka prowincja? Znasz się na realiach piłki? Po prostu nie wyszła im druga połowa. Zdarza się. Ponadto nie mieliśmy wartościowych rezerwowych.
A Śląsk z całym szacunkiem, by nawet włoskim drugoligowcom nie fiknął. Niestety. Nie ten poziom.
A Śląsk z całym szacunkiem, by nawet włoskim drugoligowcom nie fiknął. Niestety. Nie ten poziom.
-
astiz
Zgoda,ale Udinese,to nie Juventus,Inter,Milan,czy nawet Lazio.Nie wykluczone,że w nowym sezonie zobaczymy Udinese w Serie B! Więc jest obciach Lecha.A co do Śląska...serce kibica... 
-
The Darkest Star
...po drugim golu wyłączyliśmy telewizor.. druga połowa to jednym słowem eliminacje do paraolimpiady 
-
shodan
Ale Lech to tym bardziej nie jest Juventus, Milan itd. A Udinese ostatnio nawet wygrali w lidze z Juve.newdress pisze:Zgoda,ale Udinese,to nie Juventus,Inter,Milan,czy nawet Lazio.
Niestety nawet najsłabsza drużyna serie A czy Premiership to i tak mocarz w porównaniu z każdą polską drużyną. Takie są realia.
Lech i tak dał nam nadspodziewanie dużo emocji i radości.
-
astiz
Ja jednak twierdzę,że Lech wczoraj piłkarsko był lepszy;w pierwszej połowie całkowicie zdominował rywala.A w drugiej Udinese wcale nie było lepsze;po prostu Lech cofnął się do obrony-zbyt głębokiej.Lechici myśleli,że mają już awans,a tymczasem...Dopiero w końcówce się obudzili;Marcin Kikut w doliczonym już czasie był sam na sam z bramkarzem,ale zagrał,jak cholerny trampkarz! Minutę później ten sam Kikut zachował się,jak gorzej niż debil i cały wysiłek zaprzepaszczony! To niewybaczalne.Na miejscu Smudy przesunąłbym Kikuta do Młodej Ekstraklasy.
-
shodan
Zobaczcie ten film, a zauważycie, że jednak w innych krajach potrafią dziać się lepsze cyrki niż u nas.
http://sport.wp.pl/kat,42452,title,Sedz ... omosc.html
http://sport.wp.pl/kat,42452,title,Sedz ... omosc.html
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Brawo Artur!
Dupa mu nie dala? 
edit:
Ale Benhakera bede bronic dalej! Nic nie zawinil. Pilkarzy mamy posranych. Trener winien zostac a cala jedenastke wymienic na jakichs 17-18 latkow i na nich tworzyc reprezentacje. Teraz te wszystkie Engele, Janasy - K**asy beda wieszac psy na holendrze. Tak bedzie...
edit:
Ale Benhakera bede bronic dalej! Nic nie zawinil. Pilkarzy mamy posranych. Trener winien zostac a cala jedenastke wymienic na jakichs 17-18 latkow i na nich tworzyc reprezentacje. Teraz te wszystkie Engele, Janasy - K**asy beda wieszac psy na holendrze. Tak bedzie...
-
The Darkest Star
boruc, paralityku je.bany 
przy trzeciej bramce minę miał taką jakby nie wiedział co trzeba z nadlatującą piłką zrobić
przy trzeciej bramce minę miał taką jakby nie wiedział co trzeba z nadlatującą piłką zrobić
-
shodan
Nie myślałem, że z naszą reprezentacją jest aż tak źle.
Ale kim tu grać? Same wyrobniki prawie. Już chyba Lech Poznań by się lepiej zaprezentował, bo tam chociaż jest paru niezłych obcokrajowców. 
-
astiz
Kompromitacja,nic innego nie przychodzi mi do głowy.Porażka z tak marnym przeciwnikiem obciąża przede wszystkim Beenhakkera,którego dotąd broniłem,ale po tym,co dziś zobaczyłem-brak pomysłu na grę,błędy w środku pola,katastrofalna obrona! Tak jest,jak do kadry powołuje się kopaczy,którzy na codzień gniotą dupska na ławce,oraz piłkarskich emerytów.Właśnie! Trener emeryt,powołuje piłkarzy emerytów:Krzynówka,Żewłakowa,M.Lewandowskiego,czy amatora z Cypru: Sosina-co to ma być?! To jest kpina z kibiców! To już lepiej było powołać Bońka,Latę,Szarmacha,a w bramce postawić Tomaszewskiego,czyli Orłów Górskiego,oni przynajmniej potrafili grać w piłkę i na pewno by ten mecz wygrali! Holendrowi można teraz powiedzieć tak:Kończ waść,wstydu oszczędź! Lub: Idź ty lepiej koziołeczku,szukać swego Feyenoordu! Moim zdaniem,dla dobra polskiej piłki należy rozwiązać ten Klub Wzajemnej Adoracji i zwolnić Holendra,na jego miesjce należy zatrudnić Franza Smudę,lub R.Tarasiewicza.
-
shodan
A widzisz lepszych kopaczy od Krzynówka czy Żewłakowa? Bo ja się obawiam, że nie. Polska liga to totalne dno. Z cieniasami i Ferguson czy inny Cappello by nic nie zdziałał. Przecież trener na boisko nie wejdzie. On sobie może ustalać jedno, a oni i tak gole wbijają sobie sami.
Myślę, że nasze "gwiazdy" ubzdurały sobie, że ze słabą Irlandią meczyk sam się wygra. I myśleli tak chyba do 80-tej minuty. Bo dopiero w końcówce raczyli spróbować jednak trochę pobiegać pod bramkę wyspiarzy.
Racja. W studiu to wszyscy są mądrzy. Szkoda tylko, że sami gówno zdziałali jak mieli swoje 5 minut.slick pisze:Teraz te wszystkie Engele, Janasy - K**asy beda wieszac psy na holendrze.
-
puma
Szkoda kur.wa gadac 
-
astiz
Wbrew pozorom Polska to nie piłkarska pustynia,na prawdę są zdolni piłkarze.Mnie martwi to,że centrala jest bierna wobec młodych polskich piłkarzy urodzonych za granicą chcących grać dla Polski,już raz straciliśmy Podolskiego,który chciał grać dla Polski.Teraz ciągnie się sprawa Obraniaka,a Rumuni niedawno załawili podobną sprawę w tydzień! Wogóle,zamiast tych emerytów co wczoraj wyszła by jedenastka: Załuska-,Wilk,Bandrowski,Dudka-J.Garncarczyk,Boguski,Roger,Mila-Lewandowski,Błaszczykowski,Jeleń;na tak marną reprezentację,jak Ulster trzeba grać ofensywnie,a na ławce trener:Smuda/Tarasiewicz i o wynik można by być spokojnym.Engel i Janas przynajmniej tak się nie skompromitowali,jak Leo.shodan pisze:A widzisz lepszych kopaczy od Krzynówka czy Żewłakowa? Bo ja się obawiam, że nie.