Piłka Nożna

Awatar użytkownika
Choin
Ulubiony utwór: Living On Video

Re: Piłka Nożna.

Post 20 lut 2009 15:30

Nie ma co sie czarowac, ze postawa Lecha, czyli granie do ostatnich minut, to zasluga Franza. Na polskim podworku najlepszy fachowiec od lat. Zycze mu wszystkiego najlepszego, czyli przejscia Udinese w rewanzu (po kolejnym "horrorze" znajac zycie) :) a takze MP.
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga ;( / http://www.lastfm.pl/user/choin
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 26 lut 2009 20:03

Liverpool :8
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 26 lut 2009 20:27

Powieźli wieśniaków z Madrytu :fletch: :fletch: :fletch:
No idę na Lecha. Mam nadzieję, że będzie na co popatrzeć.
Awatar użytkownika
puma

Post 26 lut 2009 21:01

Bach!1 gol dla Lecha ;)
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 26 lut 2009 21:03

No to jednak wlacze telewizor. :D
Awatar użytkownika
puma

Post 26 lut 2009 22:33

H.uj wielki z tego jest :evil:
2:1 nie dla nas.Masakraaaaaaaaaa! ;(
astiz

Post 26 lut 2009 23:01

Ale obciach;porażka z włoską prowincją... :co: :nie: Śląsk na pewno by wygrał!
Awatar użytkownika
shodan

Post 27 lut 2009 19:57

Jaki obciach, jaka prowincja? Znasz się na realiach piłki? Po prostu nie wyszła im druga połowa. Zdarza się. Ponadto nie mieliśmy wartościowych rezerwowych.
A Śląsk z całym szacunkiem, by nawet włoskim drugoligowcom nie fiknął. Niestety. Nie ten poziom.
astiz

Post 27 lut 2009 20:50

Zgoda,ale Udinese,to nie Juventus,Inter,Milan,czy nawet Lazio.Nie wykluczone,że w nowym sezonie zobaczymy Udinese w Serie B! Więc jest obciach Lecha.A co do Śląska...serce kibica... ;)
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 27 lut 2009 21:10

...po drugim golu wyłączyliśmy telewizor.. druga połowa to jednym słowem eliminacje do paraolimpiady ;(
Awatar użytkownika
shodan

Post 27 lut 2009 23:22

newdress pisze:Zgoda,ale Udinese,to nie Juventus,Inter,Milan,czy nawet Lazio.
Ale Lech to tym bardziej nie jest Juventus, Milan itd. A Udinese ostatnio nawet wygrali w lidze z Juve.
Niestety nawet najsłabsza drużyna serie A czy Premiership to i tak mocarz w porównaniu z każdą polską drużyną. Takie są realia. ;( Przykład - na jesieni mistrz Polski dostał baty od okupującego w tamtym czasie ostatnie miejsce w tabeli ligi angielskiej Tottenhamu.
Lech i tak dał nam nadspodziewanie dużo emocji i radości. :fletch:
astiz

Post 27 lut 2009 23:58

Ja jednak twierdzę,że Lech wczoraj piłkarsko był lepszy;w pierwszej połowie całkowicie zdominował rywala.A w drugiej Udinese wcale nie było lepsze;po prostu Lech cofnął się do obrony-zbyt głębokiej.Lechici myśleli,że mają już awans,a tymczasem...Dopiero w końcówce się obudzili;Marcin Kikut w doliczonym już czasie był sam na sam z bramkarzem,ale zagrał,jak cholerny trampkarz! Minutę później ten sam Kikut zachował się,jak gorzej niż debil i cały wysiłek zaprzepaszczony! To niewybaczalne.Na miejscu Smudy przesunąłbym Kikuta do Młodej Ekstraklasy.
Awatar użytkownika
shodan

Post 21 mar 2009 14:17

Zobaczcie ten film, a zauważycie, że jednak w innych krajach potrafią dziać się lepsze cyrki niż u nas.
http://sport.wp.pl/kat,42452,title,Sedz ... omosc.html
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 28 mar 2009 19:47

Brawo Artur! :D Dupa mu nie dala? ;(

edit:

Ale Benhakera bede bronic dalej! Nic nie zawinil. Pilkarzy mamy posranych. Trener winien zostac a cala jedenastke wymienic na jakichs 17-18 latkow i na nich tworzyc reprezentacje. Teraz te wszystkie Engele, Janasy - K**asy beda wieszac psy na holendrze. Tak bedzie...
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 28 mar 2009 21:36

boruc, paralityku je.bany ;(
przy trzeciej bramce minę miał taką jakby nie wiedział co trzeba z nadlatującą piłką zrobić ;(
Awatar użytkownika
shodan

Post 28 mar 2009 23:27

Nie myślałem, że z naszą reprezentacją jest aż tak źle. :co: Ale kim tu grać? Same wyrobniki prawie. Już chyba Lech Poznań by się lepiej zaprezentował, bo tam chociaż jest paru niezłych obcokrajowców. :lol:
astiz

Post 28 mar 2009 23:47

Kompromitacja,nic innego nie przychodzi mi do głowy.Porażka z tak marnym przeciwnikiem obciąża przede wszystkim Beenhakkera,którego dotąd broniłem,ale po tym,co dziś zobaczyłem-brak pomysłu na grę,błędy w środku pola,katastrofalna obrona! Tak jest,jak do kadry powołuje się kopaczy,którzy na codzień gniotą dupska na ławce,oraz piłkarskich emerytów.Właśnie! Trener emeryt,powołuje piłkarzy emerytów:Krzynówka,Żewłakowa,M.Lewandowskiego,czy amatora z Cypru: Sosina-co to ma być?! To jest kpina z kibiców! To już lepiej było powołać Bońka,Latę,Szarmacha,a w bramce postawić Tomaszewskiego,czyli Orłów Górskiego,oni przynajmniej potrafili grać w piłkę i na pewno by ten mecz wygrali! Holendrowi można teraz powiedzieć tak:Kończ waść,wstydu oszczędź! Lub: Idź ty lepiej koziołeczku,szukać swego Feyenoordu! Moim zdaniem,dla dobra polskiej piłki należy rozwiązać ten Klub Wzajemnej Adoracji i zwolnić Holendra,na jego miesjce należy zatrudnić Franza Smudę,lub R.Tarasiewicza.
Awatar użytkownika
shodan

Post 29 mar 2009 00:47

A widzisz lepszych kopaczy od Krzynówka czy Żewłakowa? Bo ja się obawiam, że nie. Polska liga to totalne dno. Z cieniasami i Ferguson czy inny Cappello by nic nie zdziałał. Przecież trener na boisko nie wejdzie. On sobie może ustalać jedno, a oni i tak gole wbijają sobie sami. :lol: Myślę, że nasze "gwiazdy" ubzdurały sobie, że ze słabą Irlandią meczyk sam się wygra. I myśleli tak chyba do 80-tej minuty. Bo dopiero w końcówce raczyli spróbować jednak trochę pobiegać pod bramkę wyspiarzy.
slick pisze:Teraz te wszystkie Engele, Janasy - K**asy beda wieszac psy na holendrze.
Racja. W studiu to wszyscy są mądrzy. Szkoda tylko, że sami gówno zdziałali jak mieli swoje 5 minut.
Awatar użytkownika
puma

Post 29 mar 2009 01:07

Szkoda kur.wa gadac :evil:
astiz

Post 29 mar 2009 23:29

shodan pisze:A widzisz lepszych kopaczy od Krzynówka czy Żewłakowa? Bo ja się obawiam, że nie.
Wbrew pozorom Polska to nie piłkarska pustynia,na prawdę są zdolni piłkarze.Mnie martwi to,że centrala jest bierna wobec młodych polskich piłkarzy urodzonych za granicą chcących grać dla Polski,już raz straciliśmy Podolskiego,który chciał grać dla Polski.Teraz ciągnie się sprawa Obraniaka,a Rumuni niedawno załawili podobną sprawę w tydzień! Wogóle,zamiast tych emerytów co wczoraj wyszła by jedenastka: Załuska-,Wilk,Bandrowski,Dudka-J.Garncarczyk,Boguski,Roger,Mila-Lewandowski,Błaszczykowski,Jeleń;na tak marną reprezentację,jak Ulster trzeba grać ofensywnie,a na ławce trener:Smuda/Tarasiewicz i o wynik można by być spokojnym.Engel i Janas przynajmniej tak się nie skompromitowali,jak Leo.