2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
rooms
- Ulubiony utwór: surrender
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
e tam, nie bój się, jak pójdą to pewnie i z kamerą, żeby martyrologii polskich depeszów dać świadectwo na youtube 
-
The Darkest Star
chętnie bym się pośmiała 
chyba, że akcja ze świeczkami i śpiewaniem będzie
chyba, że akcja ze świeczkami i śpiewaniem będzie
-
Hien
Rajca pisze: Tym sposobem Rajca kolejny raz uratował świat i Zordon jest szczęśliwy.
Teraz się autentycznie popłakałem ze śmiechu
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
I've been a martyr for TVN
And I will die in the flames (ze świeczek przeca)
As I draw my last breath (na murawie)
As I'm close in on death (koncert odwołali)
I will call out your name (Dave!!)
I've been a martyr for love TV
Nailed up on the cross (z braku laku stelaż od oświetlenia)
While you're having your fun (chu-e z devotees!!)
As the damage is done (moja psycha...)
I'm assessing the cost (tramwaj na gwardię, z Torunia)...
Ech
And I will die in the flames (ze świeczek przeca)
As I draw my last breath (na murawie)
As I'm close in on death (koncert odwołali)
I will call out your name (Dave!!)
I've been a martyr for love TV
Nailed up on the cross (z braku laku stelaż od oświetlenia)
While you're having your fun (chu-e z devotees!!)
As the damage is done (moja psycha...)
I'm assessing the cost (tramwaj na gwardię, z Torunia)...
Ech
-
rooms
Ha! wiedziałam, że z tą piosenką jest coś nie halo 
-
Beata
- Ulubiony utwór: Little 15
Slick - ja wlasnie myślę, że wiedzieli co robili dając tę kreskę w domenie;i bynajmniej nie o myślniku myśleli 
najlepszy dowód na to - to właśnie takie posty - brrrrrrr
i przez taką przykładową babę jak nic z klimakterium ( skoro dziecko maturę zdaje, to może mamusia już po 40tce i naprawdę przekwita), co to swoje skoki hormonalne chce zwalić na Bogu ducha winnych muzyków i innych jej podobnych nawiedzonych lecących po znicze do sklepu, media mogą zrobić niezłą szopkę z fanów dm;
jeden reportaż w tv pokazujących szaleńcze oblicza skandujących wariatów i moja prezes zacznie na mnie łypać podejrzliwie
zaczynam nabierać podejrzeń, że większość z tych "fanów" w życiu swoim nie zrozumiała ani jednego tekstu ani jednego utworu; bo nie wyobrażam sobie, że mogą się z tym utożsamiać i odwalać takie cyrki - brrrr
jako moderator wycięłabym to wszystko w diabły i jeszcze im fucka pokazała dejwowego, ot co!
się uniosłam
najlepszy dowód na to - to właśnie takie posty - brrrrrrr
i przez taką przykładową babę jak nic z klimakterium ( skoro dziecko maturę zdaje, to może mamusia już po 40tce i naprawdę przekwita), co to swoje skoki hormonalne chce zwalić na Bogu ducha winnych muzyków i innych jej podobnych nawiedzonych lecących po znicze do sklepu, media mogą zrobić niezłą szopkę z fanów dm;
jeden reportaż w tv pokazujących szaleńcze oblicza skandujących wariatów i moja prezes zacznie na mnie łypać podejrzliwie
zaczynam nabierać podejrzeń, że większość z tych "fanów" w życiu swoim nie zrozumiała ani jednego tekstu ani jednego utworu; bo nie wyobrażam sobie, że mogą się z tym utożsamiać i odwalać takie cyrki - brrrr
jako moderator wycięłabym to wszystko w diabły i jeszcze im fucka pokazała dejwowego, ot co!
się uniosłam
-
Beata
- Ulubiony utwór: Little 15
Rajca - szacunek 
-
rooms
taaaa... jeszcze się człowiek będzie wstydził "błędów młodości" 
-
DepecheMati
tak przy okazji tematu "..-...pl"
ktoś już widział program "..-...pl" w telewizji internetowej zwanej lookr.tv
ktoś już widział program "..-...pl" w telewizji internetowej zwanej lookr.tv
-
The Darkest Star
no, jest się czym pochwalić 
lookr.tv to coś w rodzaju bulvar.tv.. a ten z kolei od zawsze związany z ukaraj.pl... a stąd już niżej upaść nie można

lookr.tv to coś w rodzaju bulvar.tv.. a ten z kolei od zawsze związany z ukaraj.pl... a stąd już niżej upaść nie można
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Rozwalasz mnieRajca pisze:Dobra panowie, mamy to. Wkraczamy. Pedzio-myslniko-dipeszo-squad do akcji.Hien pisze:Aż bym miał ochote aby ten zespół się ropadł, sorry.
Ti-tu-di-di-tu-tu Transformejszyn!!
Zielony Depeszoholik wkracza do akcji. Ręce do tyłu i ładujemy Cię do suki gościu, nie z nami te numery Hien.
Tym sposobem Rajca kolejny raz uratował świat i Zordon jest szczęśliwy.
Ła oświećcie mnie, czemuż ach czemuż panuje na tym świecie taka chu.oza mózgów. Tak dalece posunięte zgłąbienie, że kapusta na poletku się wywraca, a pociągi skręcają o 90 stopni...
Bez offtopu
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Niech się cieszą, że są "myślnikami" a nie "przecinkami" bo bym się juz nie powstrzymał 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Konczy sie dzien, przystopujcie z tymi wrzutami. Bylo milo, liberalnie naga prawda zostala obnazona ale bura su.ka ma juz dosc, pojechano po niej po calosci i jest cala mokra - i pisze to na serio. Konczymy wrzuty i merytorycznie kontynuujemy o trasie i Warszawie.
Dev, nie podjudzaj, Racja konczy (choc jest mistrzem i ma level do skila
) Jari i Hien widze tez juz ida chyba spac bo nie wrzucaja, Rafal powiedzial juz dobranoc, ja mowie to samo. Grzecznie prosze. Jutro spuscimy psy dalej w sposob kontro-lowany.
liberalizm i pełna demokracja/wolnośc słowa zakłada pełne spuszczenie psów, ale potem robi się burdel ;p a ja nie podjudzam, tylko właśnie zachęcałem do przystopowania xD ale czekałem na oficjalny statement
-dev
Dev, nie podjudzaj, Racja konczy (choc jest mistrzem i ma level do skila
liberalizm i pełna demokracja/wolnośc słowa zakłada pełne spuszczenie psów, ale potem robi się burdel ;p a ja nie podjudzam, tylko właśnie zachęcałem do przystopowania xD ale czekałem na oficjalny statement
-
prey
Jari współczuję Ci dzisiejszej nocy z żonąNati pisze:Ja już kur*a nie łapię tego Waszego humoru. A Twojego Mężu całkowicie.Jari pisze:Te 'Perkusista', do ciebie piszę... Weź no chłopaku wyluzuj i nie przenoś na to forum grobowej atmosfery innego forum. Rajca - spoko koleżka/żanka (tu nie wiem cholera) i dobry ma żart. I nie obruszaj się na każde kpiny z depeszmołd bo na serce nam tu zejdziesz. Sam już wysłałem sms'a na podany numer w plakaciku Rajcy i czekam na darmowe tapetki na komórę z wykazem odwołanych koncertów + melodyjka z Marszem Pogrzebowym niejakiego Chopin'a...Jestem zasmucona. Niech mnie ktoś przytuli
A Ty Jari wisisz mi czekolade bo niedawno jak kilka dni temu powiedziałam, że koncertu nie budziet i nie budziet. A Ty w domu twardo, że budziet.
Co do kreski dałem sobie z nimi spokój po akcji z pewną recenzją. Zresztą co wymyślili nowego cutuję:
Kod: Zaznacz cały
Napisz deklaracje o ilości wydrukowanych egzemplarzy ulotek służących propagowaniu akcji śpiewania Black Celebration przed koncertem!Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Koniec wrzutow na dzis!
Devotional, jako moderator proszony jestes o wywiazanie sie teraz z funkcji i merytoryczny porzadek. Co zostalo napisane to zostaje, co zostanie doczepione - wydzielasz do kosza.
Wiem, ze rozumiecie.
PS. Merytoryczne dyskusje na temat, dalej mile widziane.
Devotional, jako moderator proszony jestes o wywiazanie sie teraz z funkcji i merytoryczny porzadek. Co zostalo napisane to zostaje, co zostanie doczepione - wydzielasz do kosza.
Wiem, ze rozumiecie.
PS. Merytoryczne dyskusje na temat, dalej mile widziane.
-
Hien
Nawet Slick zakręcił zawór, to jednak coś znaczy 
Mi się juz zestaw błyskotliwych wypowiedzi skończył (na dziś), ide poczytać ksiązke to mi sie zapewne power meter odnowi.
Dzień pełen wrażeń, nie ma co
Mi się juz zestaw błyskotliwych wypowiedzi skończył (na dziś), ide poczytać ksiązke to mi sie zapewne power meter odnowi.
Dzień pełen wrażeń, nie ma co
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
żeby dalej było o trasie...
to dla zainteresowanych co zakupili bilety w eventim. Zwrot do bodajże 20-tego któregoś czerwca, bez żadnych bzdurnych paragonów. Później bilety nie będą przyjmowane.
tylko przed siebie
-
prey
Jeszcze z ostatniej chwili w związku z koncertem 
"Pomimo informacji o odwołaniu koncertu na warszawskiej Gwardii, polscy fani Depeche Mode chcą pojawić się w sobotę na miejscu koncertu. Ma być to symboliczny akt solidarności z Dave'em i całym zespołem. O szczegółach poinformujemy wkrótce na łamach DMPL."
http://depechemode.pl
Dobranoc
"Pomimo informacji o odwołaniu koncertu na warszawskiej Gwardii, polscy fani Depeche Mode chcą pojawić się w sobotę na miejscu koncertu. Ma być to symboliczny akt solidarności z Dave'em i całym zespołem. O szczegółach poinformujemy wkrótce na łamach DMPL."
http://depechemode.pl
Dobranoc
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
astiz
Żal mi Jacka "slowbow",zastanawiam się,co teraz zrobi.
W końcu trzeba będzie odzyskać kasę za autokar,wszak 90 zł. ulicą nie chodzi.Nie jestem z pewnością jedyną osobą,która będzie chciała odzyskać kasę.
W końcu trzeba będzie odzyskać kasę za autokar,wszak 90 zł. ulicą nie chodzi.Nie jestem z pewnością jedyną osobą,która będzie chciała odzyskać kasę.
-
puma
No napewno ją odzyskasz!
Mi jest go żal bo każdy dobija się do niego drzwiami,oknami.
"Kiedy zwrot pieniędzy itd" i pytania tego typu podobne.

Mi jest go żal bo każdy dobija się do niego drzwiami,oknami.
"Kiedy zwrot pieniędzy itd" i pytania tego typu podobne.