Czego teraz słuchasz?
-
Hien
Re: Czego teraz słuchasz?
Ja ostatnio odgrzebuje starocie. Obejrzałem cały Twin Peaks, który wrył mnie w ziemie (jak się okazało, mało pamiętałem z czasów kiedy oglądałem to w TV). Na dniach zabieram się za niedobitki Masha, ewentualnie poszukam czegoś innego, najlepiej zupełnie mi obcego.
Z nowych seriali cały czas mam pewne zaległości, które chciałbym nadrobić. Na razie oglądamy ostatni sezon Californication.
Z nowych seriali cały czas mam pewne zaległości, które chciałbym nadrobić. Na razie oglądamy ostatni sezon Californication.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja też odgrzebuję stare rzeczy, którymi się jarałem tak niedawno, a tak dawno.
Co prawda teraz oglądam "Glee", ale też niedługo biorę się za "Latający Cyrk Monty Pythona" i "South Park" (porzuciłem gdzieś rok temu)
Co prawda teraz oglądam "Glee", ale też niedługo biorę się za "Latający Cyrk Monty Pythona" i "South Park" (porzuciłem gdzieś rok temu)
-
Hien
"Latający Cyrk..." mam w całości na dvd, ale tyle tego jest, że nie jestem w stanie się za to zabrać (utknąłem na części chyba 10).
Wolę oglądać ich filmy, bo tam mają najlepsze skecze w jednym, a w serialu zdarzają się rzeczy, które nie zawsze podchodzą.
Zabawne pisać o "South Park" jako starym serialu, ale faktycznie, minęło trochę lat. Pamiętam jak SP się pojawił i oglądałem po kryjomu żeby rodzice nie widzieli (i nie słyszeli), lol.
Wolę oglądać ich filmy, bo tam mają najlepsze skecze w jednym, a w serialu zdarzają się rzeczy, które nie zawsze podchodzą.
Zabawne pisać o "South Park" jako starym serialu, ale faktycznie, minęło trochę lat. Pamiętam jak SP się pojawił i oglądałem po kryjomu żeby rodzice nie widzieli (i nie słyszeli), lol.
-
Rajca
Zmieńta topic bo się co chwilę mylę jak czytam
-
Hien
To przenieś to, Jean Luc!
-
mintaj

-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jaki zbieg okoliczności. Dziś wytargałam z szafy winyle ojca, żeby spisać, co mogę sprzedać (i tak nie ma u nas w domu na czym odtwarzać, a za tę kasę mogłabym sobie kilka kompaktowych kupić) i miałam tę płytę w rękach. Podejrzewam, że dobra.
-
mintaj
A nie lepiej by w sumie było kupić sobie jakiś gramofon czy coś i na nim słuchać tych winyli?
-
Hien
Ja chętnie kupię takie TQID.
-
Miri
Mintaj, moim zdaniem się nie opłaca. Mój tata słucha już z grubsza innej muzyki, a żeby zaopatrzać się w adapter z sentymentu... Nie, raczej nie. Z resztą, patrząc na Hiena, kupcy się znajdą
.
Hien, a interesowałaby cię tylko ta płyta, czy może znalazłyby się inne ciekawe dla ciebie tytuły? O ile pisałeś poważnie...
Mogę pokładać je sobie na podłodze i pofotografować grupkami, cierpię na nadmiar wolnego czasu, więc...?
Hien, a interesowałaby cię tylko ta płyta, czy może znalazłyby się inne ciekawe dla ciebie tytuły? O ile pisałeś poważnie...
Mogę pokładać je sobie na podłodze i pofotografować grupkami, cierpię na nadmiar wolnego czasu, więc...?
-
mintaj
W sumie to ja też jestem ciekawy, jakie masz płyty na sprzedaż. Czemu nie?
-
Miri
Dobra, to jutro z nudów sobie porobię te zdjęcia i was nimi poczęstuję. Może akurat ta płyta jest ciekawa, nie wiem, ale spróbować można.
-
Hien
To nie tylko sentyment, to wyższa jakość dźwiękuMiri pisze:Mintaj, moim zdaniem się nie opłaca. Mój tata słucha już z grubsza innej muzyki, a żeby zaopatrzać się w adapter z sentymentu...
Cyfrowe wydania mogą się pocałować w porównaniu z analogowymi nośnikami, ale nie dla każdego ma to znaczenie (i nie dla każdego jest słyszalne).
Jak to się mawiało - pokaż co maszMiri pisze: Hien, a interesowałaby cię tylko ta płyta, czy może znalazłyby się inne ciekawe dla ciebie tytuły? O ile pisałeś poważnie...
Na Allegro jest tego bardzo dużo, ale jak można kupić od znajomej osoby to czemu nie, przynajmniej wiem komu płacę.
Nie musisz się śpieszyć, jak coś przyfocisz to wal śmiało na forum.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
sentineeeeeel...
http://www.youtube.com/watch?v=wUq65XZp_RI
polecił sam john foxx, jak mogłem nie obczaić? xD
http://www.youtube.com/watch?v=wUq65XZp_RI
polecił sam john foxx, jak mogłem nie obczaić? xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
P. S. - Jesteś pewna, że chcesz się tego pozbyć?
-
mintaj
Mam nadzieję, że jest
, bo jestem kilkoma zainteresowany.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Nie wie, co traci; aż mi ciśnienie się podniosło na widok BC i New Jersey wśród tych albumów...
-
Rajca

-
Miri
BC i Stripped to tylko tak dla picu położone
Ale reszty się pozbędę, po konsultacji z prawowitym właścicielem