Widzę ze pałasz wielkim entuzjazjemNati pisze:Oglądam mecz z mężem
ech...skąd ja to znam
Mimo dwóch telewizorów specjalnie nie mam wyjścia. Bo jak Jari śle im, że kiepsko grają ew. się cieszy to mimo słuchawek na uszach nie ma szans n wybór programukawoszka pisze:Widzę ze pałasz wielkim entuzjazjemNati pisze:Oglądam mecz z mężem![]()
ech...skąd ja to znam
Nati pisze:Mimo dwóch telewizorów specjalnie nie mam wyjścia. Bo jak Jari śle im, że kiepsko grają ew. się cieszy to mimo słuchawek na uszach nie ma szans n wybór programukawoszka pisze:Widzę ze pałasz wielkim entuzjazjemNati pisze:Oglądam mecz z mężem![]()
ech...skąd ja to znam
Podziwiamluki07 pisze:witam wszystkich
ja wlasnie wrocilem z laboratorium magisterskiego...dwie syntezy postawione a ja jestem padniety...nalatalem sie jak nikt wiec pije teraz browarka dla relaksu
taaaa...znam taką metodę_precious_ pisze:Bo to kawoszko jest tak zawsze i kazdy tak ma , a jedyna na to metoda to wypić drógi browarek , trzeci , czwarty.....
kawoszka pisze:Nati pisze:Mimo dwóch telewizorów specjalnie nie mam wyjścia. Bo jak Jari śle im, że kiepsko grają ew. się cieszy to mimo słuchawek na uszach nie ma szans n wybór programukawoszka pisze:Widzę ze pałasz wielkim entuzjazjemNati pisze:Oglądam mecz z mężem![]()
ech...skąd ja to znam![]()
![]()
hehehehe...skąd ja to znam
Też mam dwa telewizory,znam ten ból
Erwartungen pisze:kawoszka pisze:Nati pisze:Mimo dwóch telewizorów specjalnie nie mam wyjścia. Bo jak Jari śle im, że kiepsko grają ew. się cieszy to mimo słuchawek na uszach nie ma szans n wybór programukawoszka pisze:Widzę ze pałasz wielkim entuzjazjemNati pisze:Oglądam mecz z mężem![]()
ech...skąd ja to znam![]()
![]()
hehehehe...skąd ja to znam
Też mam dwa telewizory,znam ten ból
jak to? czyli tylko UDAWAŁAŚ że pasjonuje Cię rozgrywany przeze mnie i Gillesa u Szajajaby mecz w Totala?