Piłka Nożna
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Piłka Nożna.
No i padł rekordzik 10:0. Choć w przypadku takiego przeciwnika jak San Marino nie ma się co podniecać. Ale pamiętam mecz, że nawet z nimi się kiedyś mordowaliśmy, kiedy to cudem wygraliśmy po golu ręką Furtoka w końcówce meczu.
A co do zdolnej polskiej młodzieży piłkarskiej, to oczywiście jest. Ale seryjnie się u nas marnuje. Taki Podolski np. w życiu by nie był tym, kim jest (czytaj - gwiazdą na skalę światową), gdyby pozostał w Polsce.
A co do zdolnej polskiej młodzieży piłkarskiej, to oczywiście jest. Ale seryjnie się u nas marnuje. Taki Podolski np. w życiu by nie był tym, kim jest (czytaj - gwiazdą na skalę światową), gdyby pozostał w Polsce.
-
puma
Przecież wiadome było że wygramy z tym zespołem 
-
astiz
Ależ on by wcale nie został w Polsce;grałby jedynie dla Polski,ale jego przynależność klubowa pozostała by niemiecka.Podolski sam parokrotnie zgłaszał akces do PZPN-u (podobny przypadek był z Trochowskim),ale nie dostał żadnego odzewu.On jest Polakiem,czuje się Polakiem,mówi na codzień po polsku.Jednak bezmyślny PZPN go zignorował,więc Łukasz gra,gdzie go chcą i ja mu z całego serca kibicuję.Inna sprawa jest z Klose,którego nienawidzę,on wyparł się tego,że jest Polakiem.shodan pisze:Taki Podolski np. w życiu by nie był tym, kim jest (czytaj - gwiazdą na skalę światową), gdyby pozostał w Polsce.
A co do dzisiejszego meczu: chłopaki się zrehabilitowali,oddali całe swoje serce i chwała im za to,bo dokonali tego,czego nie dokonali ich wielcy poprzednicy:dwucyfrowe zwycięstwo.To jest nie do przecenienia,bo o tym wyniku będzie głośno,nawet jeżeli jest to San Marino,to nawet największe potęgi wygrywają z nią najwyżej po 3:0,a więc brawa! Jesteśmy dalej w grze! Ostatnio wylałem na głowę Leo kubeł pomyj,ale wydaje się,że zwolnienie Leo w tej sytuacji było by szaleństwem.
Na koniec trochę dziegdziu do tego miodu: żadna szanująca się reprezentacja nie powinna mieć w swoim składzie amatora z Cypru i to jeszcze tak starego.Jak ów amator się spisał sam na sam z bramkarzem-księgowym-każdy widział.
-
The Darkest Star
nie ma się czym podniecać...
jak dla mnie to była gra w bierki a nie futbol na wysokim poziomie.
karygodne błędy obrony San Marino i w kilku przypadkach- fuks, szczęście naszych a nie dobrze przemyślane akcje.
ot. tyle.
oglądałam ten mecz z wyłączonym głośnikiem bo nie mogłam słuchać tego co pier***ą komentatorzy.
zauważcie jak zmienia się ich sposób komentowania.. to jest tak zabawne, że aż żałosne
kiedy chopaki coś zepsują- smętne miny, od czasu do czasu coś ktoś powie. ogólnie mizerna oprawa ze strony komentatorów.
wczoraj mało nie dostali orgazmu przy mikrofonach. z tego podniecenia pewnie musieli sobie po meczu porządnie ulżyć
nie ma czym się podniecać. San Marino jest przecież na samym, szarym, ciemnych końcu ogólnego zestawienia, więc i 20 bramek nie byłoby powodem do takiej dumy.
texty typu "nasi piłkarze odrobili z nawiązką ostatnią porażkę" albo "drużyna San Marino dostała od Polaków lekcję futbolu na wysokim poziomie" są tak głupie, że aż się ze śmiechu popłakałam
jaki wysoki poziom? gdzie? z której strony?
nie ma się czym podniecać tylko wziąć się do roboty i pokazać coś więcej w starciu z przeciwnikiem z wyższej półki.
jak dla mnie to była gra w bierki a nie futbol na wysokim poziomie.
karygodne błędy obrony San Marino i w kilku przypadkach- fuks, szczęście naszych a nie dobrze przemyślane akcje.
ot. tyle.
oglądałam ten mecz z wyłączonym głośnikiem bo nie mogłam słuchać tego co pier***ą komentatorzy.
zauważcie jak zmienia się ich sposób komentowania.. to jest tak zabawne, że aż żałosne
kiedy chopaki coś zepsują- smętne miny, od czasu do czasu coś ktoś powie. ogólnie mizerna oprawa ze strony komentatorów.
wczoraj mało nie dostali orgazmu przy mikrofonach. z tego podniecenia pewnie musieli sobie po meczu porządnie ulżyć
nie ma czym się podniecać. San Marino jest przecież na samym, szarym, ciemnych końcu ogólnego zestawienia, więc i 20 bramek nie byłoby powodem do takiej dumy.
texty typu "nasi piłkarze odrobili z nawiązką ostatnią porażkę" albo "drużyna San Marino dostała od Polaków lekcję futbolu na wysokim poziomie" są tak głupie, że aż się ze śmiechu popłakałam
jaki wysoki poziom? gdzie? z której strony?
nie ma się czym podniecać tylko wziąć się do roboty i pokazać coś więcej w starciu z przeciwnikiem z wyższej półki.
-
shodan
newdress, z tym Podolskim chodziło mi o to, że nie byłby gwiazdą, gdyby ze swoim talentem od dzieciństwa mieszkał w Polsce i grał w polskich ligach. Już nasi fachowcy by go dawno "popsuli". 
-
astiz
No tak,z tym się z Tobą w stu procentach zgadzam 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Ogladałem ten mecz,ten i ten w sobotę ,i jakoś mnie nie rusza te 10:0 Wystarczyłoby mi 3:0 gdybyśmy w sobotę wygrali. Ale i tak POLSKA GOLA!!!
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
astiz
Polska spadła w rankingu FIFA na 41 miejsce,po prostu wstyd;czwarta dziesiątka,to światowa trzecia liga! 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Moje ulubione druzyny piłkarskie to Arsenal Londyn(nawet wczesniej niz się dowiedziałem ze to ulubiona drużyna Martina) a z polskich Ruch Chorzów, tylko w polskiej piłce boli mnie to co się dzieje poza stadionami(a czasem i na nich)czyli:korupcja i chuligaństwo
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
astiz
No w dawnych latach sam byłem swiadkiem [poniekąd uczestnikiem] zadym.Na mecze na razie nie chodzę;czekam na nowy stadion we Wrocławiu,gdzie będzie prawdziwy komfort,bo na tym skansenie,co teraz,to aż niemiło przebywać;kiepska widoczność,śmierdzące wychodki(!).Stadion Śląska,to jeden z najbrzydszych obiektów w Polsce (gorszy jest tylko w Wodzisławiu),dla tego czekam z niecierpliwością na nowy stadion.Na szczęście w polskiej piłce jest już coraz lepiej.
-
astiz
Zawodzi mnie Lech,jak można było zremisować z ŁKS-em?
Śląsk nie ma już szans na mistrzostwo,więc jestem za Lechem,ale z taką grą ciężko będzie.
-
shodan
Cholera, mój ulubiony Arsenal wtopił z MU w LM.
I co gorsza 2 gole wlepił Sronaldo.
Nie lubię typa.
-
The Darkest Star
za jakieś 40 minut zasiadam z browarkiem w ręku przed tv, zrzucam nogi na stół i jak na faceta z jajami przystało- oglądam mecz 
-
Rajca
Tylko żeby Ci nie wypadły 
-
shodan
No to tak samo jak ja. I też mam jeszcze piwko.The Darkest Star pisze:za jakieś 40 minut zasiadam z browarkiem w ręku przed tv, zrzucam nogi na stół i jak na faceta z jajami przystało- oglądam mecz
Mam nadzieję, że Chelsea powiezie wieśniaków z Barcelony.
-
astiz
Co prawda ja się nie pasjonuję od dawna meczami LM (komercha;ileż razy można oglądać wciąż te same drużyny?
),ale z dwojga złego jestem za Barceloną 
-
shodan
No i wkur.wiłem się totalnie na sam wieczór.
Jak można przegrać awans w tak frajerski sposób, jak uczyniła to Chelsea! I to z zespołem grającym w osłabieniu, który przez cały mecz nic nie grał.
Ale przyznać trzeba przynajmniej, że gol Essiena był naprawdę bajecznej urody.
Teraz cała nadzieja w MU w finale.
Teraz cała nadzieja w MU w finale.
A co, chciałbyś nagle w półfinałach drużyn z Mongolii?newdress pisze:Co prawda ja się nie pasjonuję od dawna meczami LM (komercha;ileż razy można oglądać wciąż te same drużyny?![]()
-
The Darkest Star
tośmy się nacieszyli całe 92 minutyshodan pisze: Mam nadzieję, że Chelsea powiezie wieśniaków z Barcelony.
-
shodan
A miałem w końcówce jakieś dziwne niepokojące przeczucia.
A jak ja mam złe przeczucia, to się zawsze cholera sprawdzają. 
-
astiz
No to byłoby nieprawdopodobneshodan pisze:A co, chciałbyś nagle w półfinałach drużyn z Mongolii?
A tak myślę,że nie ma co przejmować się jakąś byle angielską drużyną,która w dodatku jest zabawką jakiegoś ruskiego gangstera