Sory, ale coś mi tu nie gra...Pomijam, że jak "specem" od edukacji moze zostać osoba, która nie ma o tym zielonego pojęcia
Polityka
-
szajajaba
Mnie Giertych kojarzy sie z pewną wypowiedzia Wałęsy: "Jestem za, a nawet przeciw" - nasz nowy minister edukacji (
) ma równie sprzeczne pojecie o tym, co chce wprowadzic w polskie szkoły. Z jednej strony rzucił hasło, że uczniowie w polskich szkołach powinni byc wolni, nie należy ich do niczego zmuszac (no i spróbujcie wytłumaczyc siedmiolatkowi, po co mu w takim razie nauka), a z drugiej - pragnie zwiększenia dyscypliny 
Sory, ale coś mi tu nie gra...Pomijam, że jak "specem" od edukacji moze zostać osoba, która nie ma o tym zielonego pojęcia
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
ktos mnie mowil ze jak sie okazalo ze giertych zostal ministrem to marcinkiewicz wyszedl z sali i kopnal w kosz na smieci 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
Szajajaba na ministra edukacji! 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Bo sam przyznał, że to on jest na zdjęciu?gilles pisze:fajnie by było gdyby jeszcze była pewnośc jakaś że to on
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
no to debil do kwadratu 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
No DEBIL io jeszcze z tego dumny 
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Giertych ministrem sportu i edukacji?
Zanosi się na to że wszyscy będziemy uprawiać sport w imię 'Młodzierzy Wszechpolskiej'?
A z powodu Rydzyka śpiewać hymn i modlić się przed każdą lekcją.
To ma na celu wzbudzanie patriotyzmu, który przerodzi się w skrajny nacjonalizm.
Wygląda na to że będziemy musieli walczyć z obecna władzą, tak jak 17 lat temu z komuną.
Zanosi się na to że wszyscy będziemy uprawiać sport w imię 'Młodzierzy Wszechpolskiej'?
A z powodu Rydzyka śpiewać hymn i modlić się przed każdą lekcją.
To ma na celu wzbudzanie patriotyzmu, który przerodzi się w skrajny nacjonalizm.
Wygląda na to że będziemy musieli walczyć z obecna władzą, tak jak 17 lat temu z komuną.
-
Bartini
kto ma walczyć już dzisiaj walczy - za 2 godziny demonstracja przeciwko Romeczkowi na Wrocławskim rynku
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
I nawet jeden Komarnicki sie trafil.
http://www.bezgiertycha.rp4.pl/index-20500.html#podpisy
Szkoda ze dopiero teraz znalazlem ta strone z opisu EveS na gg. Dopisalbym sie a teraz juz jest to niemozliwe... szkoda.
Szkoda ze dopiero teraz znalazlem ta strone z opisu EveS na gg. Dopisalbym sie a teraz juz jest to niemozliwe... szkoda.
-
Dark Fate
nie wiem po co w ogole sa te demonstracje, nie jestem fanka giertycha ani leppera ale to tylko nakreca mode i dziala na ich korzysc. taki metody do niczego dobrego nie prowadza. lepper zachowuje sie beznadziejnie pod wplywem mediow, rozplywa sie we wlasnym ego. giertych moze ma mniejsze poparcie i trwaly elektorat wiec nie wiadomo, moze na tym najlepiej wyjdzie. jak sadzicie, jaki ustroj bylby obecnie najlepszy dla Polski?
-
Bartini
dla mnie socjaldemokracja
-
EveS
Ostatnio w "Szkle Kontaktowym" (polecam) na Tvn24 był telefon od dziewczyny z Bydgoszczy, która stwierdziła, że policja weszła do akademika i zarekwirowała koszulki będące nagrodami dla studentów biorących udział w konkursach w czasie Juwenaliów. Otóż koszulki te miały nadruk dwóch kaczuszek i napis Juwenalia 2006.
Tak sobie myslę, czy dobrowolnie nie oddać się w ręce władzy, bo moje dzieci śpią w pościeli w kaczuszki, które w dodatku się całują
Tak sobie myslę, czy dobrowolnie nie oddać się w ręce władzy, bo moje dzieci śpią w pościeli w kaczuszki, które w dodatku się całują
-
kawoszka
Ostatnio dzwonią same osoby kochające obecny rząd
Podziwiam panów prowadzących,ja nie dałabym rady ze spokojem wysłuchiwac takich narwańców,gadających trzy po trzy
KIbicuję Sianeckiemu juz od dawna,zresztą ostatnio to jest jedyny program jaki oglądam w TV
(wyjątkiem była Eurowizja,wiem
)
Podziwiam panów prowadzących,ja nie dałabym rady ze spokojem wysłuchiwac takich narwańców,gadających trzy po trzy
KIbicuję Sianeckiemu juz od dawna,zresztą ostatnio to jest jedyny program jaki oglądam w TV
(wyjątkiem była Eurowizja,wiem
-
Gocek
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=225856
prostytutka! leca sobie w siusiaka, nie ma bata, 1 czerwca im nie odpuszcza!
prostytutka! leca sobie w siusiaka, nie ma bata, 1 czerwca im nie odpuszcza!
-
MontanaDM
Ten kraj jest po...ny tak jak władza. Więc po co nam władza?! Sami decydujmy. ANARCHIA!!!!!!!!!!!!!! A potem proponuje ustrój socjaldemokratyczny i wszyscy będą zadowoleni 
-
EveS
No w końcu Sejm nie ma ważniejszych rzeczy do roboty. I jeszcze ta prześmieszna ideologia, że raz w roku rodzice będą trzeźwi
Na metach z pewnością ukaże się stosowna wywieszka o niesprzedawaniu alkoholu
Z drugiej strony niczego mądrzejszego po Sobeckiej spodziewać się nie można. Ta kobiecina nie wie, jakie ma poglądy, dopóki Ojciec Dyrektor jej nie powie
Z drugiej strony niczego mądrzejszego po Sobeckiej spodziewać się nie można. Ta kobiecina nie wie, jakie ma poglądy, dopóki Ojciec Dyrektor jej nie powie
-
MontanaDM
Jestem stricte lewicowy i nic już tego nie zmieni.
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Centrum.
Historia pokazała że Polsce na zdrowie nie wyszło z lewicą, z dzisiejszą prawicą też jest niezły cyrk.
Historia pokazała że Polsce na zdrowie nie wyszło z lewicą, z dzisiejszą prawicą też jest niezły cyrk.
-
Dark Fate
jestem ultra liberalna konserwatystka i nic tego nie zmieni
-
Dark Fate
wole juz obecny rzad jesli chodzi o te rozgrywki gdyz to oni sa naprawde w opozycji, media naciskaja, a to jest chyba najwieksza wladza w rekach politykow.