Sounds of the Universe

Najlepszy utwór z SOTU?

In Chains
7
11%
Hole To Feed
2
3%
Wrong
12
20%
Fragile Tension
4
7%
Little Soul
1
2%
In Sympathy
5
8%
Peace
2
3%
Come Back
1
2%
Spacewalker
1
2%
Perfect
2
3%
Miles Away / The Truth Is
2
3%
Jezebel
2
3%
Corrupt
20
33%

Liczba głosów 61
Awatar użytkownika
_precious_
Ulubiony utwór: Barrel of a Gun

Re: Sounds of the Universe

Post 17 kwie 2009 11:56

Nie cytuj posta umieszczonego nad Twoim , nie cytuj siebie , a używaj funkcji EDYTUJ(zmień) .
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 17 kwie 2009 12:04

_precious_ pisze:Nie cytuj posta umieszczonego nad Twoim , nie cytuj siebie , a używaj funkcji EDYTUJ(zmień) .
spoko. nie zwróciłem uwagi że znacznik [quote="... zostal.
nie wiem czemu powyzej sie powielil moj post. admin niech to usunie :D
Awatar użytkownika
angel with silver wings

Post 17 kwie 2009 12:08

Przed chwilą zadzwoniła do mnie moja mama i mówi: "Mam dla Ciebie niespodziankę, przyjedź do mnie po pracy" :D

Tak! Mam Box'a! :fletch: :fletch: :fletch:

Aż trzęsę się z radości!!! :bouncy:
Awatar użytkownika
Daria The Revelator
Ulubiony utwór: world in my eyes

Post 17 kwie 2009 13:00

niemiecki spot niszczy. ;(
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 17 kwie 2009 14:42

rafi666 pisze:
marcindreszcz pisze:Tak sie zastanawiam czy boxa tez w necie znajde bo wydac trzy stówy to troche duzo. :roll:
cały boxik juz smiga na necie.
ja kupiłem podstawowy ,ten miesiac krucho z kasa a gdzie smiga :) moze jakas podpowiedz
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 17 kwie 2009 16:02

Doszły do mnie wieści, że pojawiają się osoby, które udostępniły pirackie SOTU i teraz maja podobne kuku jak Innocent z Precious.

Zero linków do pirackich materiałów na tym forum! Zero! Ja nie będę ślęczał i czatował czy ktoś wrzucił coś nielegalnego, nie mam tyle czasu, ale wierzę, że tutaj nie będzie takiego problemu. To tylko prośba i przypomnienie. W razie czego proszę raportować posty, które w treści zawierają linki do nielegalnego materiału. Każdy może nacisnąć "ikonę wykrzyknika" widoczną pod każdym postem.
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 17 kwie 2009 16:12

Hien pisze:Nothings Impossible milion razy lepsze w wersji demo
Co to to nie. :nie:
Jari pisze:kasa, kasa, kasa, kasa, kas.... chyba powtarzają to już jak mantre przed zaśnięciem....
No myślę, że akurat kasą to by nas wszystkich zarzucili ze sto razy. ;) Co nie oznacza oczywiście, że nie pożądają więcej. Gwiazdy mają swoje wydatki niestety, nie to co my, szaraczki :lol:
Awatar użytkownika
bARREL

Post 17 kwie 2009 16:15

slick pisze:Doszły do mnie wieści, że pojawiają się osoby, które udostępniły pirackie SOTU i teraz maja podobne kuku jak Innocent z Precious.

Zero linków do pirackich materiałów na tym forum! Zero! Ja nie będę ślęczał i czatował czy ktoś wrzucił coś nielegalnego, nie mam tyle czasu, ale wierzę, że tutaj nie będzie takiego problemu. To tylko prośba i przypomnienie. W razie czego proszę raportować posty, które w treści zawierają linki do nielegalnego materiału. Każdy może nacisnąć "ikonę wykrzyknika" widoczną pod każdym postem.

spoko Slick. nie sadze ze ktos byłby na tyle głupi by na forum publiczne wrzucac linki.
Jedna moja uwaga (a jestem doświadczony Sądownie odnośnie mp3 z netu i nie tylko, zawodowo sie o to ocieram): sciagac mozna, jako znalezione i każdemu sądowi to lata kolo nosa, natomiast sciagnietych plików nie mozna powielac np. nagrac sobie na cd bo to juz jest kopiowanie/ powszechne rozpowszechnianie.
Udzielanie opinii co mozna znalezc, itp. to juz by byla kpina jakby ktos to zasadzał. badz wymiane informacji o takim czyms.

Kolejna rze: zamieszczanie linków (nawet bez plików) to już rozpowszechnianie. I na to jest odpowiedni artykuł z którego mozna poleciec (art. 116 jesli bezinteresownie, art. 117 jesli w celach zarobkowych).
Odnosnie kar sprawdzcie sobie zapisy powyzszych artykułów.

to tyle w temacie.
Wiec Psze Panstwa - z głową proszę, z głową :)
Awatar użytkownika
bARREL

Post 17 kwie 2009 16:30

angel with silver wings pisze:Przed chwilą zadzwoniła do mnie moja mama i mówi: "Mam dla Ciebie niespodziankę, przyjedź do mnie po pracy" :D

Tak! Mam Box'a! :fletch: :fletch: :fletch:

Aż trzęsę się z radości!!! :bouncy:
heheh, tylko pozazdroscic emocji :D :D :D
astiz

Post 17 kwie 2009 19:15

Pragnę podziękować Marcinowi Grabarskiemu (Marcin251),że zatrzymał dla mnie egzemplarz Deluxe za 199 PLN. Marcin,dzięki Tobie oszczędziłem 140 zł. :beer:
Awatar użytkownika
SinnerInMe
Ulubiony utwór: Higher Love

Post 17 kwie 2009 19:22

A do mnie już jedzie CD+DVD, w poniedziałek będę miał. ;)

A niemiecki spot reklamowy po prostu wymiata. :lol:
Awatar użytkownika
Hien

Post 17 kwie 2009 19:27

Dzisiaj wracając z radia kupiłem w media CD + DVD i właśnie słucham (tylko mi sie k...a pudełko połamało w plecaku), jednak jakość znacznie lepsza. I tak zassam jednak rip z winyla bo to obecnie najlepsza dostepna wersja (bez loudness war effect).
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Jari

Post 17 kwie 2009 21:10

Hien wracając do rozmowy o demach - nie mów mi, że naiwnie wierzysz, że to są pierwotne dema z Violator'a. To sa już wersje po wstepnej obróbce surowych dem Martina a na potrzeby box'a dodatkowo wyselekcjonowane.
Awatar użytkownika
Hien

Post 17 kwie 2009 21:47

Zalezy które dema. Wersje po wstepnej obróbce już słyszałem (Halo na przykład) a takie Clean czy Sweetest Perfection to mi pachną taką własnie domową dłubaniną Gora. To nie jest wielka rzecz odwalić takie demo. Dużo było wszak gadania ,że kawałki z Music For The Masses brzmią prawie identycznie jak to co Gore przyniósł po raz pierwszy dos tudia (poza To Have And To Hold) i to się potwierdziło. Ciekawy jestem za to alternatywnej wersji Clean, którą Alan zrobił ale wywalił i zaczął od nowa. Takich rzeczy już pewnie nie usłyszymy. Żeby nie było, nie umniejszam wkładu Alana w to ,że te kawałki z moogowego buczenia stały się pawdziwymi, wartościowymi utworami (przeciez tego dema "Walking In My Shoes" nie powinni wydawać, brzydkie to jak baba z krzywymi zębami).
Ciekawi mnie też kto im zrobił "Surrender" (Tim? Jeżeli tak to kolejny dowód jego geniuszu) bo wersja dema jest poczwarkowata.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 17 kwie 2009 23:05

O KU.RWA CO TO JEST :o mam nadzieje ze to był jakis montaz, reklama :haha:
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
SinnerInMe

Post 17 kwie 2009 23:32

http://www.youtube.com/watch?v=sc43uxcNB0M - Web Clip #17

Martin-superhero i jego nowa zabawka. :lol:
Awatar użytkownika
SinnerInMe

Post 18 kwie 2009 00:09

No to dwa kolejne single już znamy... ;) Krąży plotka, że teledysk do Peace ma nakręcić Anton Corbijn. Pewnie lada dzień i będą oficjalne informacje na ten temat.

Obrazek

A tutaj podają info, że "Daniel uważa, że Perfect byłby dobrym drugim singlem" - http://www.side-line.com/interviews_com ... 1_0_16_0_C

Tak więc kandydaci na następne single to Peace, Perfect i Hole To Feed.
Awatar użytkownika
Daria The Revelator

Post 18 kwie 2009 00:27

och dlaczego takie dupne kawałki na single ? :co:

może w promocji to dm nigdy nie byli dobrzy, ale teraz to już przesada, szczególnie peace.
Jari

Post 18 kwie 2009 00:53

Jari pisze:Nie wyjdzie... to będzie ten sam przypadek co z Shine z Exciter'a. Na singlu wyjdą Wrong, Hole To Feed, Peace + coś jeszcze. A to co najlepsze czyli In Chains, Corrupt i Miles Away jak zwykle nie doczeka się uznania.
A co Jaruś napisał ze 2 dni temu ? :8
Awatar użytkownika
Daria The Revelator

Post 18 kwie 2009 00:55

nie pozostaje mi nic innego jak tylko przyznać rację. :P