Mi się śniło, że moja była szefowa z pracy, śpi u mnie na balkonie. Pojęcia nie miałem co mam z nią zrobić
Nasze sny
-
Hien
Re: Nasze sny
ale się uśmiałem
Mi się śniło, że moja była szefowa z pracy, śpi u mnie na balkonie. Pojęcia nie miałem co mam z nią zrobić
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
rafal_74
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
zamurowac drzwi balkonowe
i rozlozyc kolczatki pod nim,jesli niezbyt lubiana to zaglodzic ...uke
co innego jesli taka co to w oko wpadla
chyba wiem co mozna by tez z taka zrobic no

-
astiz
W dzieciństwie często miewałem koszmary i lunatykowałem.Obecnie doskwierają mi kłopoty z zasypianiem,aczkolwiek zeszłego lata miałem autentyczny koszmar;strasznie realistczny,wszystko wyglądało w nim,jak w realu,do dzisiaj na samo wspomnienie przechodzą mnie ciary
W środku nocy ni stąd ni z owąd ocknąłem się,wstałem z łóżka,nagle zrobiło mi się bardzo słabo,upadłem na kolana,głowę i ramiona oparłem o brzeg łóżka;uczucie było chyba jak przy zawale,zresztą to nawet przyszło mi na myśl.Nagle będąc zupełnie świadomym,wbrew sobie wstałem,próbowałem się jakoś bronić,ale nie mogłem;kierowała mną jakaś siła,próbowałem się oswobodzić i wskoczyć do łóżka-wszystko na nic.Wiedziałem,że to szatan i byłem przerażony tym faktem;nagle zdałem sobie sprawę,że zostałem opętany! moje wszystkie nastęne ruchy były kierowane przez jakąś piekielną siłę.Nagle zacząłem coś mówić w nieznanym mi języku i nie swoim głosem,następie skierowałem się [nie z własnej woli] w kierunku okna,które było otwarte z powodu nocnego upału na zewnątrz.Kiedy stanąłem przy oknie (mieszkam na czwartym piętrze),owa siła zaczęła mnie przez nie wypychać! W tym momencie się obudziłem,spocony,ale z ulgą ale i niedowierzaniem stwierdziłem,że to był sen.Ze strachu nakryłem się w całości kołdrą,mimo iż było gorąco i tak przeleżałem do rana.
W środku nocy ni stąd ni z owąd ocknąłem się,wstałem z łóżka,nagle zrobiło mi się bardzo słabo,upadłem na kolana,głowę i ramiona oparłem o brzeg łóżka;uczucie było chyba jak przy zawale,zresztą to nawet przyszło mi na myśl.Nagle będąc zupełnie świadomym,wbrew sobie wstałem,próbowałem się jakoś bronić,ale nie mogłem;kierowała mną jakaś siła,próbowałem się oswobodzić i wskoczyć do łóżka-wszystko na nic.Wiedziałem,że to szatan i byłem przerażony tym faktem;nagle zdałem sobie sprawę,że zostałem opętany! moje wszystkie nastęne ruchy były kierowane przez jakąś piekielną siłę.Nagle zacząłem coś mówić w nieznanym mi języku i nie swoim głosem,następie skierowałem się [nie z własnej woli] w kierunku okna,które było otwarte z powodu nocnego upału na zewnątrz.Kiedy stanąłem przy oknie (mieszkam na czwartym piętrze),owa siła zaczęła mnie przez nie wypychać! W tym momencie się obudziłem,spocony,ale z ulgą ale i niedowierzaniem stwierdziłem,że to był sen.Ze strachu nakryłem się w całości kołdrą,mimo iż było gorąco i tak przeleżałem do rana.
-
The Darkest Star
ale mam chore sny
ciągle śni mi się ktoś zmarły 
-
em.
Dziś co chwilę się budziłam i każdy kolejny sen był coraz gorszy. Dziwne rzeczy,no. Ktoś mnie chciał zabić, potem wybuchł blok, w którym była siostra, ucieczka, po dachu skakanie...za mocne to wszystko.
gwiazdy...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ja dziś ukontentowana, przetrzymałam wczoraj 48h i jak niemowlę zasnęłam koło północy.
-
em.
Ja ostatnio po dobie na nogach ledwo żyłam, a Ty mi tu takie rzeczy piszesz 
Do spania! Dziś o 21.00 w łóżku leżysz!
Do spania! Dziś o 21.00 w łóżku leżysz!
gwiazdy...
-
Hien
Ha! To ja biore Twoje sny! Ja takie rzeczy uwielbiam, coś się wali, pali, jakieś potwory (i spółka), ktoś mnie goni, itd. Ja zawsze wiem, że mogę się obudzić w każdej chwili więc sobie pozwalam ile wlezieem. pisze:Dziś co chwilę się budziłam i każdy kolejny sen był coraz gorszy. Dziwne rzeczy,no. Ktoś mnie chciał zabić, potem wybuchł blok, w którym była siostra, ucieczka, po dachu skakanie...za mocne to wszystko.
Prawda jest taka, że to tylko sen i jak Cię goni potwór to wystarczy się odwrócić i mu nakopać. To zawsze działa.
-
em.
Te dzisiejsze były zbyt męczące. No,weź nabiegaj się po dachu
Zasadniczo, też sobie pozwalam, często nie rusza mnie to,co się dzieje w śnie,ale potem jedynie odczuwam tylko irytację, że takie bzdety mi się śnią, że mi marnują czas przeznaczony na odpoczynek. Wiem tylko skąd się biorą i czasami mnie inspirują. Kiedyś nakręcę film na ich podstawie. Kubrick się schowa.
Zasadniczo, też sobie pozwalam, często nie rusza mnie to,co się dzieje w śnie,ale potem jedynie odczuwam tylko irytację, że takie bzdety mi się śnią, że mi marnują czas przeznaczony na odpoczynek. Wiem tylko skąd się biorą i czasami mnie inspirują. Kiedyś nakręcę film na ich podstawie. Kubrick się schowa.
gwiazdy...
-
Hien
Są gorsze sny, ostatnio mi się śniło, że siedzę w pracy i w tym śnie było dokładnie tak samo jak w pracy
koszmar...
Wolę biegać po dachu
Wolę biegać po dachu
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
A mi sie wczoraj snilo, ze jestem konduktorem 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Mnie nonstop śni się czyjaś śmierc. Mam sny klaustrofobiczne generalnie. Bloki, wieżowce, hotele. Wąskie przejścia, windy. Windy, moja zmora. Nienawidzę wind, boję się ich, przyznam szczerze. Śnią mi się nonstop, zwężające się szyby, pustka. Wielkie pomieszczenia, zawsze nocą, i nikogo wokół. Bywam we śnie w grupie, i zawsze albo zginę ja, albo reszta. Czasem to naprawdę odlot ... Aż strach iśc spac.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
em.
No,Ty to już jesteś dziwny przypadek. A myślałam,że to ja mam dziwne sny, bo się za dużo Kinga naczytałam. Chociaż, ostatnio mi przeszło,czasami tylko pojawia się coś strasznego, kiedyś też były same maskary. Współczuję.
Ciekawi mnie sen Macieja...Maciej, jak się czułeś jako konduktor?
Ciekawi mnie sen Macieja...Maciej, jak się czułeś jako konduktor?
gwiazdy...
-
astiz
Sny w których pojawia się szatan,są najgorsze 
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Czulem sie bardzo rozrywkowo 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Maciej kierował ruchem na stacji rozrządowej w Żyrardowie
przepraszam, tam nie ma stacji rozrządowej ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
To zależy :d Robiłem kiedyś z kumplem komiks i tam był szatan. Od tamtej pory, szatan kojaży mi się z fajnymi czasaminewdress pisze:Sny w których pojawia się szatan,są najgorsze
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mnie się dzisiaj śniło, że siedziałem u dentysty na fotelu. Gość szykował narzędzia a ja kombinowałem, jak tu mu spieprzyć z gabinetu. 
-
Hien
Znieczulenie dostałeś?
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie wiem, ale miał mi rwać zęby, a to nigdy przyjemne nie jest.