Póki co słucham PT zaledwie od kilkunastu tygodni, więc można powiedzieć, że w sumie to jeszcze o ich muzyce za przeproszeniem gówno wiem i jeszcze pewnie ze sto razy mi się zmieni.
Porcupine Tree
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Porcupine Tree
Dobra, pogadamy za powiedzmy 2-3 lata.
Póki co słucham PT zaledwie od kilkunastu tygodni, więc można powiedzieć, że w sumie to jeszcze o ich muzyce za przeproszeniem gówno wiem i jeszcze pewnie ze sto razy mi się zmieni.
-
Hien
Nie przesadzajmy, bo zaraz wyjdzie, że ja tu tłamsze opinie publiczną 
Musisz pamiętać, że to pisze człowiek, który przez sen mówi "Steven Wilson" i takie człowiek różne rzeczy może pisać
I nie ma co się przejmować tylko pisać dalej, jak Ci się podoba FOABP to bardzo dobrze. Ja też lubię 
Musisz pamiętać, że to pisze człowiek, który przez sen mówi "Steven Wilson" i takie człowiek różne rzeczy może pisać
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Dyć ja się nie przejmuję. Znasz przecież me niespotykanie wrażliwe serce, które prędzej czy później i tak wychwyci to co najlepsze.
Po raz enty słucham Raider II i powiem szczerze, że mimo iż utwór ma długość ponad połowy Violatora, to i tak nigdy nie wiem, kiedy te 23 minuty przelecą.
Po raz enty słucham Raider II i powiem szczerze, że mimo iż utwór ma długość ponad połowy Violatora, to i tak nigdy nie wiem, kiedy te 23 minuty przelecą.
-
Hien
Ja już Raidera znam na pamieć, to znaczy wiem która sekcja nastepuje po której i jak brzmi.
Na dysku 3 jest jeszcze jedna niewykorzystana sekcja "Raider Acceleration". To jest dopiero gonitwa.
Na dysku 3 jest jeszcze jedna niewykorzystana sekcja "Raider Acceleration". To jest dopiero gonitwa.
-
shodan
Oswajam się ostatnio mocno z płytą Recordings i do listy "naj" dopisuję Buying New Soul, Cure For Optimism i Even Less.
-
Hien
Zasadniczo to najlepsza płyta PT (i TSMS).
A nawet nie jest albumem (oficjalnie). To jest sztuka!
A nawet nie jest albumem (oficjalnie). To jest sztuka!
-
shodan
Kupiłem sobie płytę The Sky Moves Sideways, posłuchałem kilka razy dokładnie na wieży i już się nie dziwię, czemu jest to ulubiona płyta Hiena. Każda sekunda tej płyty jest bezcennym przeżyciem. Szczególnie tytułowy utwór i Dislocated Day powalają.
-
Rajca
Hey folks - there's now a Steven Wilson app for iPhone, and it's totally free. We've spent a lot of time developing the visual interface side of it, but do let us know your feedback. It includes the first official release of the track "Cut Ribbon". The links page still needs to be expanded. It's just for iPhone at the moment (although can also run on iPad), we had to start somewhere, but we hope to follow it with an Android version later on.
:O
:O
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No, zawsze to jakiś powód do zakupu iPhone'a. 
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Ten Rybon to podobno akustyk.
-
Rajca
Goddamn!
-
em.
Jutro Wilsoooon!

gwiazdy...
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
A ja wciąż słucham w tę i z powrotem ''fear of a blank planet'' 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Hien
SW zagrał wczoraj chyba najlepszy koncert w Polsce ostatnich lat.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Nie byłem
,ale właśnie rozmawiałem z kolegą który był,zdał mi z grubsza relację,chyba mam czego żałować
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Hien
W Krakowie było jeszcze grubiej.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
było. ale 15 października xDxDxD
zapuszczam in absentia...
zapuszczam in absentia...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
shodan pisze:Fear of A Blank Planet podoba mi się na razie dużo bardziej niż Stupid Dream czy Signify.
Stwierdzenie nieaktualne, bo Stupid Dream jest oczywiście lepsze od Fear of A Blank Planet.
The Sky Moves Sideways i Deadwing zresztą też.
No właśnie - co powiecie tak w ogóle o Deadwing?
-
em.
Sorry, ale temu albumowi nie pomaga nawet nazwisko Åkerfeldt wśród gości
Jest - nie chcę użyć tego słowa, ale jednak - słaby. Tyle mam do powiedzenia. Ma mocniejsze strony, ale tysiąc mocniejszych stron ma każdy inny projekt Wilsona
A tu, do poczytania, Misiaczki o Stefanku:
http://www.t-mobile-music.pl/opinie,576 ... ziarz.html
"Wszyscy wokół słuchali Depeche Mode lub stylizowali się na Roberta Smitha, a ja słuchałem jakichś progresywnych dziwolągów, kupowanych na pchlich targach."
To mój ulubiony fragment. Poza tym, uwielbiam go za niesamowitą konsekwencję w tym, co mówi i robi.
Jest - nie chcę użyć tego słowa, ale jednak - słaby. Tyle mam do powiedzenia. Ma mocniejsze strony, ale tysiąc mocniejszych stron ma każdy inny projekt Wilsona
A tu, do poczytania, Misiaczki o Stefanku:
http://www.t-mobile-music.pl/opinie,576 ... ziarz.html
"Wszyscy wokół słuchali Depeche Mode lub stylizowali się na Roberta Smitha, a ja słuchałem jakichś progresywnych dziwolągów, kupowanych na pchlich targach."
To mój ulubiony fragment. Poza tym, uwielbiam go za niesamowitą konsekwencję w tym, co mówi i robi.
gwiazdy...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
To już wiem jak się kiedyś czułaś z Hienem na tym forum."Wszyscy wokół słuchali Depeche Mode lub stylizowali się na Roberta Smitha, a ja słuchałem jakichś progresywnych dziwolągów, kupowanych na pchlich targach."
A Deadwing akurat jeszcze nie znam.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA