A żebyś wiedziała że tak, jestem socjalistą.szajajaba pisze:Socjalista...?
Polityka
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
i anarchista, nie zapomniaj.
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
MontanaDM
Lepiej będzie brzmiało: jestem anarchistą i dążę do obalenia demokracji i powrotu socjalizmu, ale nie takiego jak był tylko takiego lepszego - bliższego ideologii socjalizmu.
A prawda jest taka że najlepsza jest socjaldemokracja. Masz zapewnione swobody jak w demokracji i masz zapewnione warunki socjalne. Cały naród ma i wszyscy po równo i tyle żeby nikomu nie brakło do godnego życia.
A prawda jest taka że najlepsza jest socjaldemokracja. Masz zapewnione swobody jak w demokracji i masz zapewnione warunki socjalne. Cały naród ma i wszyscy po równo i tyle żeby nikomu nie brakło do godnego życia.
-
Crash
Your Score
Your scored 0.5 on the Moral Order axis and 2 on the Moral Rules axis.
Matches
The following items best match your score:
1. System: Authoritarianism
2. Variation: Moderate Authoritarianism
3. Ideologies: Social Republicanism
4. US Parties: No match.
5. Presidents: Jimmy Carter (78.24%)
6. 2004 Election Candidates: John Kerry (76.51%), Ralph Nader (70.94%), George W. Bush (63.22%)
Statistics
Of the 194558 people who took the test:
1. 0.6% had the same score as you.
2. 15.6% were above you on the chart.
3. 71.8% were below you on the chart.
4. 28.6% were to your right on the chart.
5. 59.8% were to your left on the chart.
Your scored 0.5 on the Moral Order axis and 2 on the Moral Rules axis.
Matches
The following items best match your score:
1. System: Authoritarianism
2. Variation: Moderate Authoritarianism
3. Ideologies: Social Republicanism
4. US Parties: No match.
5. Presidents: Jimmy Carter (78.24%)
6. 2004 Election Candidates: John Kerry (76.51%), Ralph Nader (70.94%), George W. Bush (63.22%)
Statistics
Of the 194558 people who took the test:
1. 0.6% had the same score as you.
2. 15.6% were above you on the chart.
3. 71.8% were below you on the chart.
4. 28.6% were to your right on the chart.
5. 59.8% were to your left on the chart.
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Montana, poprawiles mnie humor, dziekuje 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Wczoraj w wiadomościach podali,że jutro jest strajk młodzierzy przeciwko Romanowi G.
Na dowód tego, że nie życzymy sobie Giertycha na stanowisku Ministra Edukacji, młodzież nie idzie jutro do szkoły, na znak protestu. Podobno nauczyciele w niektórych szkołach, przyłączyli się do uczniów.
Na dowód tego, że nie życzymy sobie Giertycha na stanowisku Ministra Edukacji, młodzież nie idzie jutro do szkoły, na znak protestu. Podobno nauczyciele w niektórych szkołach, przyłączyli się do uczniów.
-
Crash
Umnie będzie bniżone zachowanie jak ktoś nie pójdzie do szkoły!!
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
sprytne 
a tak na poważnie to jest to w naszym (polskim) stylu, zamiast działać to chcemy nie-działaniem coś zdziałać - kolejnego przykładu nie trzeba szukać daleko: reprezentacja piłkarska nasza...
a tak na poważnie to jest to w naszym (polskim) stylu, zamiast działać to chcemy nie-działaniem coś zdziałać - kolejnego przykładu nie trzeba szukać daleko: reprezentacja piłkarska nasza...
-
Bartini
gilles, z tego co słyszałem, Ci co nie idą na zajęcia, idą protestować, więc nie rozumiem twojej argumentacji?
-
gilles
nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie łażenie po ulicy jest łatwiejsze niż uczenie się
-
Crash
Fakt. Już lepiej odbębnic te kilka godzin w szkole, niż potem zarabiać krocie i miec wyrzuty sumienia, że się nie uczyło jak był na to czas.
-
Bartini
Fajne argumenty. Rodem z LPRu
Przypominam tylko ze mamy czerwiec, i ze wiekszosc uczniow ma juz wystawione oceny za ten rok szkolny
Przypominam tylko ze mamy czerwiec, i ze wiekszosc uczniow ma juz wystawione oceny za ten rok szkolny
-
Crash
Ale jeszcze nie było rad pedagogicznych:P Oceny mogą się zmienić 
-
gilles
Bartini, powiedz czy Ciebie nie śmieszy to wcale: "młodzież nie idzie jutro do szkoły, na znak protestu." ??
Ja se na znak protestu też nie pójdę na uczelnie, tylko włączę Totala, będę grał i grał aż wywalą Giertycha!
Chodzi mi o to żeby młodzież nie odpowiadała głupotą na głupotę, bo później miejsca jednych nierobów w rządzie zajmie kolejne pokolenie nierobów i daunów, którzy nie potrafią sami myśleć.
Ja se na znak protestu też nie pójdę na uczelnie, tylko włączę Totala, będę grał i grał aż wywalą Giertycha!
Chodzi mi o to żeby młodzież nie odpowiadała głupotą na głupotę, bo później miejsca jednych nierobów w rządzie zajmie kolejne pokolenie nierobów i daunów, którzy nie potrafią sami myśleć.
-
kawoszka
Zgadzam się z powyższym 
-
MontanaDM
Mam taką osobistą propozycje do powrotu do robienia testu i podawania swoich wyników.
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Na konferencji programowej Ligi Polskich Rodzin w Olsztynie doszło do awantury. Obrady zakłóciła grupa młodzieży, która wdała się w ostrą polemikę z przewodniczącym partii, ministrem edukacji Romanem Giertychem.W polskich szkołach za 2-3 lata ma zniknąć WOS z listy przedmiotów obowiązkowych,a historia ma być podzielona na dwa zupełnie różne przedmioty, gdyż wg. Romana Giertycha kładzie on za mały nacisk na sytuacje w państwie i nie mówi o temacie historii i sytuacji w polsce.
Najszczersze współczucia najwspanialszemu nauczycielowi historii panu A. Kordek,który jako jedyny nie obrzydził jeszcze historii żadnemu uczniowi,a sprawił wręcz że jeszcze bardziej ją pokochałam, oraz wszystkim, którzy kiszą sie jeszcze w gimnazjum, lub się do niego wybierają, składa JSG. trzymajcie się, Giertych w końcu musi odejść.
Najszczersze współczucia najwspanialszemu nauczycielowi historii panu A. Kordek,który jako jedyny nie obrzydził jeszcze historii żadnemu uczniowi,a sprawił wręcz że jeszcze bardziej ją pokochałam, oraz wszystkim, którzy kiszą sie jeszcze w gimnazjum, lub się do niego wybierają, składa JSG. trzymajcie się, Giertych w końcu musi odejść.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Giertych nie odejdzie, chyba że sam złoży dymisję. Kazimierz Krzywousty go nie odwoła, bo Kaczory odwołają jego ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Kolejne zarzadzenie naszego 'ukochanego' ministra edukacji:
Wycofanie 1 godz. w-f i zamienienie ją na godzinę historii więcej...
No idiota, bo inaczej tego ująć nie można. Kombinuje facet z WOS'em, a teraz się wziął za w-f

Wycofanie 1 godz. w-f i zamienienie ją na godzinę historii więcej...
No idiota, bo inaczej tego ująć nie można. Kombinuje facet z WOS'em, a teraz się wziął za w-f
-
gilles
z tą dodatkową lekcją historii to rzeczywiście dowalił idiotycznie, ale jeśli chodzi o w-f to czy bedzie jedna godzina mniej czy zostanie tak samo czy nawet bedzie godzina więcej niczego to nie zmieni w polskim sporcie ani w zdrowotności społeczeństwa