Oczywiście ja to wszystko piszę tak żartobliwie, ale jednak Hien te Twoje wspólne ustalanie zeznań z Murzynem na privie mi się średnio podoba. Powiedziałeś mu przynajmniej o dwóch utworach, bo sam się zdradził. To jest tylko zabawa, ale zabawy też nie powinno się psuć takimi rzeczami. Tu chodzi o to, żeby rozkminiać samodzielnie, bez wspomagania się czymś.
Depeszwizja
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Depeszwizja
No i zapomniałem jeszcze dodać, że wrzucanie utworu, który się nagrało wspólnie z innym uczestnikiem forum też pachnie cheaterstwem (no i było 5pkt. od deva).
Oczywiście ja to wszystko piszę tak żartobliwie, ale jednak Hien te Twoje wspólne ustalanie zeznań z Murzynem na privie mi się średnio podoba. Powiedziałeś mu przynajmniej o dwóch utworach, bo sam się zdradził. To jest tylko zabawa, ale zabawy też nie powinno się psuć takimi rzeczami. Tu chodzi o to, żeby rozkminiać samodzielnie, bez wspomagania się czymś.
-
Lircze
Wuja, przy następnym sezonie puść jakąś bombę, żeby każdy dał Ci piątaka
Życzę Ci tego XD
-
Hien
Gdzie się Murzyn o czymś zdradził? Murzyn sam nie wiedział, że ja to ja np xD Oj Wujek, ja tak Ci smutno, to Ci z radością oddam to zwycięstwo itd, ale nawet gdybym odliczył sobie punkty Deva I Murzyna, to byś nie wygrał :< SORY
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Nic dziwnego, że to TD tak brzmiało, toż to OST do filmu. W tej formie wypada lepiej niż krótszy oryginał z wydanego Legend.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ale każdy rozkminiał samodzielnie, wspólne obgadywanie było po wysłaniu punktów, urozmaicilismy sobie czas do finału xdshodan pisze:27 sty 2024 20:35Hien te Twoje wspólne ustalanie zeznań z Murzynem na privie mi się średnio podoba. Powiedziałeś mu przynajmniej o dwóch utworach, bo sam się zdradził. To jest tylko zabawa, ale zabawy też nie powinno się psuć takimi rzeczami. Tu chodzi o to, żeby rozkminiać samodzielnie, bez wspomagania się czymś.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
mintaj pisze:27 sty 2024 19:21Wyjątkowo tym razem zabawę zamyka Stripped. Nasz murzyn z Bełchatowa strzelał tak:
4 wiem od Kuby - rozkminialismy we dwóch i mi powiedział co to i że jego i szokłem
8 to Berg i tu zagwozdka, Kuba mówi że to koleś z Kent a Kent jarał się Wujek więc siusiak wie czy to on zatem?
-
stripped
No to nie dopisalem początkowych typów
4 obstawiałem Dragona a 8 nie miałem pojęcia, myślałem że może dev bo brzmiało cheesy też
4 obstawiałem Dragona a 8 nie miałem pojęcia, myślałem że może dev bo brzmiało cheesy też
-
Lircze
Spokojnie, miśki
Ja nie mogę się doczekać następnego sezonu aby wysłać jeszcze swoją propozycję XD
-
Dragon
Misie pysie, nie kłoćcie się. W tym sezonie chyba sam pobawię się w riserczera
-
Hien
Ja się nie kłócę. Podejrzewam, że gdybym wrzucił Taylor Swift wiedząc, że załapię bankowe 5 pkt od Wujka, to by było wszystko spoko, a teraz jest chujowo, bo wygrałem jakimś gównem nagranym w ZGIERZU XD W sumie rozumiem spinę, Zgierz to nie jest fajne miejsce.
-
Lircze
Leprze "Gówno nagrane w Zgierzu" lub Taylor Swift niż mój ulubiony pan Zenon
-
Hien
Ja nie mam nic do Taylor ani Zenona.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
wole polskie gówno ze zgierza niźli taylor się wam zwierzam
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
stripped
Zaskoczyło mnie ile zaskoczeń było jednak w tej kolejce (albo odwrotnie ?) Lasta na wszelki wypadek widzę muszę odstawić (szkoda, uzależniłem się, zabawne że i tak by mnie jedynie na złe tropy prowadził w przypadku Wuja xD), nie będę się bawił w rokminy już w ogóle do czasu wysłania punktów, chociaż te skojarzenia i tak same przychodzą.
-
Dragon
Ja też nie mam nic do Tejlor i Mr Zenqa
-
Dragon
btw bardzo dobre shite, ale za ChRL nie powiedziałbym, że ma cokolwiek wspólnego z JMJ xdHien pisze:27 sty 2024 21:26Ja się nie kłócę. Podejrzewam, że gdybym wrzucił Taylor Swift wiedząc, że załapię bankowe 5 pkt od Wujka, to by było wszystko spoko, a teraz jest chujowo, bo wygrałem jakimś gównem nagranym w ZGIERZU XD W sumie rozumiem spinę, Zgierz to nie jest fajne miejsce.
-
Hien
Każdy ma takiego Jarra na jakiego sobie zasłużył (a my mamy takiego co wygrał Depeszwizję)
-
stripped
Dla mnie brzmiało jak Tangerine Dream... tylko lepiej xd
-
Lircze
Ja się cieszę, że mogłam posłuchać nowych utworów, których nie znałam wcześniej 
-
Hien
Dla mnie brzmiało jak trzech przegrywów w domu rodziców jednego z nich.