Och cmoknij mnie w pompkę mentosowy skarbie
:sex: :wstyd: ;(
Och cmoknij mnie w pompkę mentosowy skarbie
Rajco -> w ramach wyjaśnienia rozpędziłam się i po prostu zapomniałam. Bywa. Zwłaszcza, że to forum od kilku lat robi mi psikusy i pokazuje, że ma wirusy i muszę co jakiś czas restartować stronę. W związku z tym często potem zapominam dokończyć myśl jak wracam po jakimś czasie. Prosiłabym byś się nie czepiał drobiazgów tak jak ja nie czepiam się Twoich wypowiedzi nie na temat:) Dziękuję za uwagę:) Pozdrawiam serdecznie:) Faktem jest, że jak ktoś będzie zainteresowany znajdzie:) A teraz z dedykacją dla Ciebie:Rajca pisze:A kim są rzeczeni "Oni"?
Come on people, nie każdy zna jakiś tam kawałek tekstu...
To widocznie masz koszmarnego antywirusa, który co chwilę wyświetla false positive. Z dobrego serca - zmień, albo zaktualizujzora pisze:Zwłaszcza, że to forum od kilku lat robi mi psikusy i pokazuje, że ma wirusy i muszę co jakiś czas restartować stronę.
No to teraz nie wiem, should I shake my pantaloons?zora pisze: Prosiłabym byś się nie czepiał drobiazgów tak jak ja nie czepiam się Twoich wypowiedzi nie na temat:) Dziękuję za uwagę:) Pozdrawiam serdecznie:)